JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1347
View
10
Reply

Gaya Lebaran Lebih Versatil Dengan Koleksi Di Fashion Valet

[Copy link]

Author: CARI-IIN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2016 03:37 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Izzah Abbasy

Sudah seminggu kita berpuasa, penulis percaya pasti ramai antara kita yang sudah mula mencari-cari baju raya yang akan digayakan pada Aidilfitri nanti.

Nak kongsikan dengan anda, portal beli-belah online, Fashion Valet (FV) memperkenalkan kempen Gaya Koleksi Raya 2016 buat kali kedua dengan menampilkan kira-kira 40 jenama hasil sentuhan pereka-pereka terkenal negara mempertaruhkan rekaan yang lebih segar untuk digayakan pada Aidilfitri yang bakal disambut tidak lama lagi.

Koleksi yang terdapat di FV sudah pasti antaranya Rizman Ruzaini, Mimpi Kita, NH by Nurita Harith, Innai, Alia B, Syomirizwa Gupta, S.Baharim, Poplook Premium, Kami Idea, emel by Melinda Looi dan banyak lagi.

Ha, apa tunggu lagi! Cepat-cepatlah intai gaya dan warna yang sesuai untuk dipakai raya nanti. Yang paling 'best', Fashion Valet menghimpunkan barisan pereka muda yang mula mencipta nama dalam penciptaan gaya yang lebih versatil.

Jom, cuci mata dengan koleksi yang terdapat di Fashion Valet ini. Rambang mata tau! - CARI Infonet








































































Kredit : Instagram Fashion Valet

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2016 03:58 PM | Show all posts
nape model solek macam hantu ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2016 04:01 PM | Show all posts
ni badan2 size XS-S saja nampak gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2016 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fesyen tradisional jugak yg cantik kat mata aku.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2016 10:33 PM | Show all posts
Ok le sikit dari design si bernard
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 09:26 AM | Show all posts
cantik di gambar tapi bukan dibadanku.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 11:29 AM | Show all posts
tahun ni baju raya FV cantik2

i da terbeli
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 12:10 PM | Show all posts
Fesyen2 cenggini sesuai la pakai lau body kurus tinggi, lau kategori kecik molek xsesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2016 03:39 PM | Show all posts
My SIL beli byk baju mimpikita then jual balik. Impulse purchase mungkin.
Maybe diri sendiri try tak cantik pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2016 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cantikkkkk....tapi seriusly model semua macam tak seronok pakai jek..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2016 07:59 AM | Show all posts
model semua badan pipih jer.. badan tebal takde ke

matila nak kena kecam ngan stok-stok pemuja body pipih and haters body tebal tak sedar diri yang berperut boroi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054480s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list