Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2743
View
36
Reply

Skrip Tak Kuat, Pelakon Gandingan Tak Best - Fizz Fairuz Putus Asa Nak Berlakon

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-11-2019 11:08 AM | Show all posts |Read mode
Datuk Fizz Fairuz pernah berputus asa untuk meneruskan kariernya sebagai pelakon.


Katanya, dia selalu dapat skrip yang tidak kuat dan rakan gandingan dalam drama yang tidak sepadan.


Akibatnya? Drama lakonannya selalu sahaja mendapat kurang perhatian.




Foto: IG



"ernah rasa tak mahu berlakon lagi sebab tak pernah dapat skrip yang kuat macam pelakon lain.

"Sudahlah skrip tak best, pelakon gandingan pun tak best, saya kecewa," katanya kepada mStar Online.


Fizz cukup gembira jika terus mendapat tawaran untuk membawakan watak yang berat.




  


"Saya dapat tawaran berlakon drama Kamar Kamariah. Saya memang suka bawa watak yang betul-betul jahat. Setakat nak bagi orang sakit hati dan menyampah itu memang 'makanan' saya," tambahnya.


Baru-baru ini, dia meraih anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Drama Rantaian menerusi Kamar Kamariah.




  



  



Fizz sendiri tidak menyangka sebab selama hampir 22 tahun dalam industri, tapi tak pernah menang anugerah.


"Saya tak pernah letak harapan sebab selama ini tak pernah menang. Ini kali pertama. Mungkin rezeki saya."


Tahniahlah Fizz. Semoga ini jadi pembakar semangat untuk terus berlakon. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-11-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik datuk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
I mmg suka heol berlakon. Berbakat sgt2. Poyo tu i tutup mata jah.

Berlakon alim baik menjadi - Nur kasih then kalau buat org benci tu mmg menjadi.

Btw kenapa perut ank sulung dia bulat gila?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:06 PM | Show all posts
errrrmmmmmmmmmmmmmm

baiklahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ok jah dia ni berlakon. Xkayu. Wlpn kuat mencapub tp xpelah. Dimaafkan. Btw ot sikit, smlm tertengok drama pukul 7 mlm. Datuk belon berlakon balik yer
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu suka dia dia..  sekarang pun masih suka
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape salahnye trime je pape tawaran pun . Drpd xde masyuk lgsg . Baik ade
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:24 PM | Show all posts
trima je la tok janji masih kekal relevan cm si janna nick tu..sume job main sauk je janji masyuk n stay in the industry
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:33 PM | Show all posts
aku suka tgk dia berlakon..menjadi sgt kalau jahat tuh..sampai aku pernah nak tuutp tv tak snggup nk tgk hahahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:37 PM | Show all posts
dia ni berlakon apa2 pun best
bwk watak komedi pun okay
terigt2 watak dia sebg kwn awie dlm dollah superstar
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:39 PM | Show all posts
anony-mous replied at 4-11-2019 11:50 AM
I mmg suka heol berlakon. Berbakat sgt2. Poyo tu i tutup mata jah.

Berlakon alim baik menjadi -  ...

kaka pun noticed perut anak sulung dia bulat sgt
knp yea?

dulu anak buah kaka pun perut dia bulat then jumpa paed dibg ubat cacing dah okay perut bulat tu hilang


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooooo Patutlah bil elektrik tak berbayar smp ada tunggakan. Memilih job ghopanyeeee {:handsome
Kutukan aside. Meols ok jah lakonan heols.
Dlm telemovie 4Penjuru,lakonan heols mantop top top. Bini dia dlm tu Rita Royani. Mmg best.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
masa dia muda2 dulu pucuk naluri i selalu terusik bila dgr suara fizz fairuz. suara dia garau2 gittew. manly sgt. hewhewhew..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 4-11-2019 12:14 PM
Ape salahnye trime je pape tawaran pun . Drpd xde masyuk lgsg . Baik ade

klu dia main sapu , nanti korang jugak yg kata dia berlakon drama sampah
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:34 PM | Show all posts
biasalah kat malaysia ni....
produser suka pelakon yg jambu & ramai follower... sbb masyarakat pun support depa2 ni kat drama jam 7pm & jam 10pm

sbb tu filem/drama malaysia susah nak dijual kat luar.

pernah sekali tu tgk ada filem malaysia disiar kat pawagam kat manila ( sbb minggu asean) sekali tgk tajuk...cite hantu + mat rempit....takde org tgk pun

tp cite thailand & indonesia laku kat sana masa promo minggu asean tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Buka kedai makan pun ok.. Dah ada nama org dh kenal.. Datin plak pandai/ rajin masak.. Ngam tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 4-11-2019 12:24 PM
trima je la tok janji masih kekal relevan cm si janna nick tu..sume job main sauk je janji masyuk n  ...

Betul.. anak pun berderet kan... mesti pakai bnyk $$$
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 4-11-2019 12:39 PM
kaka pun noticed perut anak sulung dia bulat sgt
knp yea?


Serius???? Anak buah i pun gitu jgk.. padahal tiap minggu gi gymnastic. Nk tegur, takut biras tak terima lak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway dia berlakon mmg best.. Mmg berkesan.. Anyway ada sorg pelakon yg sore lebih kurang sore datok pizz ni.. Ala, ex si ayda jebat tu.. Tetiba aku lupa lak nama mamat mata kecik tu.. Kalau mamat tu berlakon, klu masa tu aku x pandang TV, mesti ingat tu tok pizz.. Sekali pandang skrin Rupa2nya dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss suka heolss brlakon wlaupon kdg2 myampah dgn kepoyoan heolss.. plg best iolss suka heolss dlm nur kasih..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list