Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25513
View
321
Reply

Aliff Aziz ditangkap polis

[Copy link]

Author: Bergosip       Show all posts   Read mode

Post time 10-11-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pink_Purple replied at 10-11-2019 05:04 PM
ayah, diaorang pukul abang ayah..

umur berapa tahun ni..

Baru 28 tahun sis..kekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pink_Purple replied at 10-11-2019 05:04 PM
ayah, diaorang pukul abang ayah..

umur berapa tahun ni..

iols agak terkejut gak alep ngadu ala2 bdk skolah rendah kene buli dgn geng besar kt kelas

ape pn iols tggu chite sbena.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Plat Singapore.. Aliff aziz kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TT...industri hiburan kite ni org yg bername ALIFF tu bukan seketul..mohon tulis biarr terang supaye ALIFF lain tak terkene tempias dan netizen buat joke bodoh konon termaki ALIFF yg salah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar bila dengar police tu cakap..call your father for what??
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs dia xde kwn2 sbb tu dia kol ayah dia.
Sbb suka sgt buat onar, org pun takut nak kwn.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Spoil brat sangat. Baideway, iols rasa memang kena tangkap betul tu. Buat hal call abah. Tapi mebe sebab heols tau yang mak abahnya saja yang akan cakap, anak kami aliff baik budi pekerti. Kalau iols jadi bella, koser lah nak menghamba ke aliff ni lagi. Biar sajork dia mereput di singapore nun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:35 PM | Show all posts
aliff mana satu ni?

aliff aziz?
aliff satar
aliff syukri?
isma aliff ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 10-11-2019 03:47 PM
sebab si celaka ni punya perangai la ecah aziz xleh masuk semifinal AJL.. bangsat

Serious????? Asal tak leh masuk???
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas satu2 hal..kesian dkt anak..dh la zmn skrg video mmg tsebar merata..mak ayah tu xthu nk kesian ke x..sbb bkn xthu ank mcmana..tp ye la still back up jgk..skrg masing2 tanggung akibat la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
X-meno replied at 10-11-2019 03:48 PM
Double line kuning kat jalan tu menunjukkan negara Singapore

Bus hijau tu pun memang bus baru kat spore..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaaaaassiiiihhaaaannn.. tu ja yg mampu akaq ucapkan sementelah alif ni pernah 'siap' di kala zaman kemuncaknya yachh
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri cari pasal
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenali manfaat pribiotik untuk anda
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-11-2019 05:27 PM
Plat Singapore.. Aliff aziz kan?

dah hujung2 video  tu baru mcm dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:45 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 10-11-2019 05:10 PM
dah beranak pinak dah pon

manja mengadu ayah, kalah budak tadika..

kalau dah kawin, tah tah dok dalam kelambu pun mengadu ayah bini xlayan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:45 PM | Show all posts
apa la nak jadi ngan kau ni aliff.. entah bilanya nak serik n menjalani kehidupan normal?
sayang ya uols ni ada bakat berlakon n menyanyi.. entah2 mengacara pun boleh
akak penah ngefan heols masa heols berlakon ngan mira filzah tu apa nama tajuk cite tu.. sandarkan ke bahuku ke apa tah.. sweet ok heols dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 10-11-2019 05:37 PM
Lepas satu2 hal..kesian dkt anak..dh la zmn skrg video mmg tsebar merata..mak ayah tu xthu nk kesian ...

Anak dia yg kesian... nanti kalau besar, kat skola nakal sikit, cikgu2 ckp "perangai ikut bapak lah ni"
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 10-11-2019 05:43 PM
dah hujung2 video  tu baru mcm dia..

Tu la... Baru nampak mcm dia.. Kesian kat mak bapa dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 05:46 PM | Show all posts
prizadane replied at 10-11-2019 05:17 PM
Baru 28 tahun sis..kekeke...

halah halah...manjanya dengan ayah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112124s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list