Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
31413
View
2016
Reply

R umah GV6 ke-12. Konsert Suku Akhir Tiada Penyingkiran. 8 peserta mara ke separuh akhir. GV6 berjaya pendekkan airtime. Eksperimen Astro untuk menambah lebih peserta untuk GV7?

 Close [Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by af_mania at 8-12-2019 11:09 PM

Sambung sini. Jgn marah yahh

Rumah GV6 ke-12. #JUSTICE4ROY #JUSTICE4ROY #JUSTICE4ROY !! Konsert ke-8 GV di AstroGempak menerima 8.5k tanda tak suka!! Cash la kan??

Rumah GV6 ke-12. #JUSTICE4ROY #JUSTICE4ROY #JUSTICE4ROY !! Konsert ke-8 GV di AstroGempak menerima 8.5k tanda tak suka!! Cash la kan?? Kini 8.7k!! Ayohhh DISLIKE!!!

Rumah GV6 ke-12. #JUSTICE4ROY Konsert ke-8 GV6 pecah rekod konsert GV paling diBENCI oleh nurtizen dengan 9.3k tanda DISLIKES mengatasi tanda suka. Mari teka siapa yang dibuang oleh Astrok esok?

Rumah GV6 ke-12. #JUSTICE4ROY Konsert ke-8 GV6 pecah rekod konsert GV paling diBENCI oleh nurtizen dengan 9.6k tanda DISLIKES mengatasi tanda suka. Mari teka siapa yang dibuang oleh Astrok esok?

Rumah GV6 ke-12. Konsert Suku Akhir Tiada Penyingkiran. 8 peserta mara ke separuh akhir. GV6 berjaya pendekkan airtime. Eksperimen Astro untuk menambah lebih peserta untuk GV7?


-


Sempena berkabung pembuangan uncle ROY makanya benang ini tidak diisi apa2 maklumat tentang konsert ke-9 bagi tanda protest terhadap Astrokkk!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sikit lagi yg dislike nk sama dgn like. Kemonnnn
IMG_20191204_165818.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laju rumah gv. Iols masuk time konsert jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
@xijasmine95
"Cracken" tu iols rasa Kraken dalam Hotel Transylvania 3: Summer Vacation lah kowt..Sebab iols rasa macam ada sama sikit facial expression ngan suara sikit2?eh ke bukan? Kalau bukan,iols surrender..

Oh rumah baru lah..First time iols boleh komen kat 1st page..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 4-12-2019 06:52 PM
@xijasmine95
"Cracken" tu iols rasa Kraken dalam Hotel Transylvania 3: Summer Vacation lah kowt..S ...

Ke cracken Tu maksudnya flat n pitchy waktu naqiu memula masuk suuuuuuasana Tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mama shila kena berjoget kot baru dapat markah lebih..vocal dah bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 4-12-2019 06:52 PM
@xijasmine95
"Cracken" tu iols rasa Kraken dalam Hotel Transylvania 3: Summer Vacation lah kowt..S ...

Tok pinas Rasa, Ada X juri bagi markah lebih utk finalis yg nyanyi lagu susah n lain genre/ gender?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mama shila kena berjoget kot baru dapat markah lebih..vocal dah bagus...cam hady nyanyi lagu jatuh bangun, tok pinas Komen cam Ada flat sikit tapi mungkin sbb lagu Tu , hady Ada rap, Tu hady dapat 1st place...sbb nak rap Kan susah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokri jd juri minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 4-12-2019 07:08 PM
Tokri jd juri minggu ni

Tok ri Tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
@AeriSha..tq2..xsempat reply rumah lama da kene katup..so kite tag sini je la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:29 PM | Show all posts
cpnor replied at 4-12-2019 07:28 PM
@AeriSha..tq2..xsempat reply rumah lama da kene katup..so kite tag sini je la..

komen @AeriSha konsert lepas kat mana ek...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
separasedar replied at 4-12-2019 05:02 PM
Sikit lagi yg dislike nk sama dgn like. Kemonnnn

8.5 like 8.1 dislike...penangan abg roy bukan kaleng2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 4-12-2019 07:27 PM
Tok ri Tu sape?

Dato rizalman
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rhyno at 4-12-2019 08:00 PM

Mohon mat arof bagi Hady Mirza Singaporn lagu tradisional yg ada loghat Malaysia. Biar padan muka dia kena hafal loghat Malaysia.

Lagu-lagu yg sesuai.

1. Dikir Rambong - Kapilla (loghat. kelate)
2. Joget Kelantan - Nora (loghat kelate)
3. Ingga - Amir Jahari (loghat sarawak)
4. Ayam Den Lapeh - Kak Nita (loghat N9)
5. Durian Dah Berbunga - Allahyarham Mr. Os (loghat perak)
6. Jambatan Tamparuli - Justin Lusah (loghat sabah)
7. Boria - Hail Amir (loghat utara)
8. Blues Ghanu Kite - Allahyarham Saleem (loghat terengganu)

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 4-12-2019 07:48 PM
Dato rizalman

Pereka pesen pun nk jugak jadi juri...takkan 2 kali nk menjuri dia ni..dh pupus ke juri2 yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Since banyak lagu Rock n irama mesia next week, Mohon jemput tok Nasir / tok awie/ DJ Dave/ tok hattan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:16 PM | Show all posts
Rhyno replied at 4-12-2019 12:55 PM
Mohon mat arof bagi Hady Mirza Singaporn lagu tradisional yg ada loghat Malaysia. Biar padan muka di ...

aiyo durian dah bebunga tu rare sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow dah rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 4-12-2019 07:55 PM
Mohon mat arof bagi Hady Mirza Singaporn lagu tradisional yg ada loghat Malaysia. Biar padan muka di ...

bagi heols kurik kundi la.. lagi siap ada 6 dialek skali dlm tu.. utara, perak, nogori, klate, sabah, sarawak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list