Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7148
View
92
Reply

"Padamlah, Bini Tahu Mati Saya Nanti," -Suami Orang Ajak Janna Nick Kahwin

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2020 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Janna Nick mendedahkan dia menrima kiriman mesej dari lelaki yang berstatus suami orang.


Dalam mesej tersebut, lelaki tersebut telah meluahkan hasratnya untuk menjadikan Janna sebagai isteri.


  


"Dah lama saya impikan nak genggam jari jemari awak yang gempal tu, lalu saya akan bawa awak menuju ke cahaya kebahagiaan insya-Allah.

Tapi kan kalau awak nak kahwin dengan saya ada syaratnya. Salah satunya awak tak boleh bercakap dengan mana-mana lelaki selain saya, dini sekalipun!

Syarat yang lain tu saya akan bagitau lepas kita kahwin. Faham? tulisnya.




Foto: IG






Amboi, gatal! Tak tahu ke Janna dah ada kekasih hati.


Berikutan itu, aktres ini mengambil keputusan untuk berkongsi mengenainya di Ig Story.


  



  



Bagaimanapun selepas namanya didedahkan, lelaki tersebut merayu supaya Janna memadam 'screenshot' tersebut.


Padam la bini saya tahu mati saya nanti. Tolong la padam Janna. Saya merayu kat awak, tulisnya lagi.


Bukan niat Janna nak memalukan tapi ia adalah sebagai peringatan untuk golongan lelaki yang dah kahwin tapi masih lagi menggatal.


Foto: IG


Saya bukan nak mengaibkan lelaki itu. Sebagai peringatan untuk yang dah berumah tangga, jagalah hati seorang isteri.

Penat dia lahirkan anak, jaga makan minum tapi yang suami menggatal dengan perempuan lain. Tolong hargai isteri masing-masing, katanya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus! Just name and shame!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:57 AM | Show all posts
jari saya pun gempal, taknak genggam ke?
hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bguih janna....pdn muka laki tu,gatai sgt nak genggam2 jari ppuan len....genggam la jari bini sndiri,xpon genggam ja jari2 sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaha padan muka. X yah cencor pape. Tapi laju dia tukar nama..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus takde nak sorok2 nama jantan gatal. Padan muka.
Orang cantik2 macam ni tak takut ke kalau dapat peminat psycho..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:07 PM | Show all posts
hati2 la pompuan yg lain
mmg ada jenis laki yg pandai berkata2
yg mana pompuan senang tertarik
even aku pon ada skill tu tp dah simpan dlm peti
tgh cari masa kuncinya xjumpa2 heh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:07 PM | Show all posts
Padan muka ko!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:08 PM | Show all posts
Edited by nidzrain at 24-1-2020 12:09 PM

gersang sangat bunyi jantan tu... sian bini ko bang dapat laki sendu mcm ko ni....

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:08 PM | Show all posts
giler ah kena kacau mcm ni...imaginasi lelaki tu giler ah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:09 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 24-1-2020 12:08 PM
giler ah kena kacau mcm ni...imaginasi lelaki tu giler ah

jantan pervert dimana mana sizz..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:10 PM | Show all posts

eh nak berbaby ngn pompuan lain...

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegang jejari montel ittew {:dot yuckkkkkk dasar nak membirah je ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:18 PM | Show all posts
nak kawin tapi takut bini..situ pun dah failed miserably
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm org gileer je syok sendiri cakap berangan sengsorang
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:30 PM | Show all posts
banyak jantan minat badan mantap cam janna ni...boing boing katenya....

jantan sundal laki sape ler ni? esok2 jangan terkejut ade jantan mati dalam tong
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
haha bodonya
sblm buat kne study dulu consequence dan cara mngatasinya

dah ada bini pin nk ank dara lg... kesianla yg bujang woi
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak je lelaki gersang kat luar sana.

Selalu snng nak nampak kat yt ml studio,  harap dorang dapat la ban komen2 basah gersang kat chanel dorang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:45 PM | Show all posts
rayray28 replied at 24-1-2020 12:24 PM
Mcm org gileer je syok sendiri cakap berangan sengsorang

khennn... baca dari mula pun iolsss dah tergelak... syok sendiri sungguh jantan ni
delusional mungkin....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila weh! Heols siap share ngan janna lagi fantasy heols. Yuckkk! Kesian bini. Selayaknya diviralkan. Sblom ni betina sondol laki orang, public kecam mostly betina tu je, kalini memang patut kecam jantan tu menggatal namampus. Nampak heols describe jari gedempol mekna sekali pakej berangan berjalan berpimpin tangan tengah mall mekna beniqabbbb.... Ewwwwwww!! Psiko on the looose, laki sapa ni, tolong ikat laki anda yaccch!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list