Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3580
View
62
Reply

Wanita Ditanam Hidup-Hidup Dalam Hutan, Hanya Kepala Dibiarkan Timbul Di Atas Tanah

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2020 04:14 PM | Show all posts |Read mode





Seorang wanita ditanam hidup-hidup dengan hanya kepalanya dibiarkan 'timbul' di permukaan tanah dalam keadaan duduk bersila dan kepalanya hancur dipercayai dimamah oleh binatang liar.


Mangsa yang tidak diketahui identitinya itu dianggarkan berusia lingkungan 40-an dibiarkan mati seminggu lalu di kawasan hutan simpanan Yuntolovsky berhampiran St Petersburg, Rusia.


Difahamkan, mayat itu ditemui oleh seorang lelaki berusia 36 tahun yang berjalan di hutan, kira-kira 500 meter dari jalan raya yang menghubungkan bandar ke pinggir bandar.


Polis sedang menyiasat sama ada 'pengebumian' itu mempunyai unsur jenayah atau ia mungkin berkaitan dengan upacara keagamaan atau ritual.


Luka di bahagian muka mangsa dipercayai telah dimakan oleh burung atau haiwan lain selepas kematiannya.


Rantai emas dan loket turut ditemui dalam poket dan stokin mangsa, menurut laporan. Besar kemungkinan mangsa masih hidup ketika ditanam dalam tanah dan tidak dapat melepaskan diri.


Gambar ngeri di lokasi kejadian itu didedahkan oleh media online yang dipercayai mempunyai kaitan rapat dengan pihak berkuasa di negara itu.


Fontanka, agensi berita dimaklumkan oleh sumbernya, mangsa mungkin telah mati akibat dicekik dan pemeriksaan lanjut sedang dijalankan. Mayat mangsa telah dihantar ke unit forensik untuk dibedah siasat. - Agensi






Sumber -  thereporter.my

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-11-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hayoooo seramnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tkut nye wehhhmm. Kejam gile
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Russia.. Aku selepas baca ttg Olga.. Aku dah tak terkejut kalau berita kekejaman tahap jebon is cute dari Rusia
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambaq pixel. Tak nampak apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:24 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 21-11-2020 06:03 PM
Gambaq pixel. Tak nampak apa2.

jangan lah ada gmbr xcensor yg dekat Bangsar tu pun terbayang2 lg ni xtakut ke tengok gmbr ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyawa manusia mcm takde harga lansung. Dah sama mcm bunuh semut.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:48 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 04:27 PM
Russia.. Aku selepas baca ttg Olga.. Aku dah tak terkejut kalau berita kekejaman tahap jebon is cute ...

Pasal apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 21-11-2020 06:48 PM
Pasal apa tu?

Kisah sejarah. Sebab nak balas dendam suami dia kena bunuh.. Seluruh kota kena Bakar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:52 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 06:50 PM
Kisah sejarah. Sebab nak balas dendam suami dia kena bunuh.. Seluruh kota kena Bakar.

Baru gugel, Olga of Kiev. Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 21-11-2020 06:52 PM
Baru gugel, Olga of Kiev. Thanks

Selamat melayan.. Sbb tu aku x terkejut tahap keganasan org rusia.. Huk2..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 21-11-2020 06:24 PM
jangan lah ada gmbr xcensor yg dekat Bangsar tu pun terbayang2 lg ni xtakut ke tengok gmbr ngeri : ...

Gambar bangsar tu kena tgk kat fesbuk baru nampak. Kalau takde, musti takleh bayangkan. Iols mmg kena ada visual baru boleh gambarkan.

Gambar bangsar tu iols tak rasa ngeri sbb level ngeri iols ialah gambar yg iols tgk kat berita jaman mudo2 dolu2. Kat middle east, ada pekerja india tangkap budak umo 6 tahun. Lepas rogol, dia kerat dan masak budak tu. Masa jumpa, tinggal kepala je intact. Yg lain tinggal tulang. Forensik ka pulis kena susun2 tulang bendulang budak tu utk pastikan takde yg hilang. Iols masih blaja masa tu. Itu la benchmark ngeri bg iols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:24 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 06:53 PM
Selamat melayan.. Sbb tu aku x terkejut tahap keganasan org rusia.. Huk2..

Kalau suami aku kena bunuh macam Igor, I could be Olga huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengs Sarah + kbw... Wak Kasi akan gugel Olga of kiev
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 21-11-2020 07:24 PM
Kalau suami aku kena bunuh macam Igor, I could be Olga huhuhu

Ganas sangat... Thread tth olga ada kat bod sejarah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 21-11-2020 07:28 PM
Tengs Sarah + kbw... Wak Kasi akan gugel Olga of kiev

Sy ada buka ttg olga yg sy translate kat bod sejarah.. ..keganasan dia luar biasa.. Sampai guna burung merpati utk bakar kota.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:44 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-11-2020 07:30 PM
Ganas sangat... Thread tth olga ada kat bod sejarah..

Thanks Sarah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:49 PM | Show all posts
Ada sapa-sapa kat sini pernah bukak benang "The Blue Whale Challenge"?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Rusia cara ckp pon ganas.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 02:10 AM | Show all posts
berdasarkan gambar yg separa censored kat VK, lengan mangsa tuh terdedah tak tertimbus pun. mcm ko tgh berbaring kat tub mandi gitu.

akak syak ni sky burial ummah zoroastrian/Tibet. tadi terbaca pompuan nih mungkin berasal dari Central Asia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list