Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3885
View
65
Reply

Jadi Gentlement, Shuk Sahar Hadiahkan iPhone Beli Jiwa Isteri Merajuk

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 02:53 PM | Show all posts |Read mode
Pengacara dan penyampai radio Shuk Sahar membuat keputusan untuk menghadiahkan sebuah telefon pintar kepada isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau lebih mesra disapa Sera.




Kredit foto: IG Shuk




Menurut Shuk, 34, kejutan itu dibuat bagi membeli jiwa isterinya yang merajuk selepas dia sibuk dengan tuntutan kerja.

"Baru-baru ni isteri saya @rossa.sera agak merajuk dekat saya. Sebab saya takda masa untuk dia.

"Kadang-kadang balik rumah tu cuma berlaga bahu saja. Tak sempat nak borak-borak.

"Balik rumah kadang-kadang terus letakkan kepala dekat bantal. Jadi dia agak monyok sikit sejak dua menjak ni.

"Jadi saya sebagai suami yang baik dan gentlement!! Saya beri dia kejutan yang tak disangka-sangka guys," tulisnya di Instagram (IG).


Pemilik nama Mohammad Shukri Mohamed Sahar turut menyatakan gajet itu adalah idaman isterinya yang sudah lama menyimpan hasrat untuk memiliki sebuah iPhone.

"Sebenarnya isteri saya teringin sangat nak pakai iPhone. Jadi malam ni saya tunaikan impian dia untuk pakai iPhone!!" tulisnya lagi.




  



Menerusi rakaman video yang dimuat naik di Youtube itu terpancar senyuman di wajah Sera yang seronok mendapat hadiah.






Shuk dan Sera berkahwin pada 20 Disember 2015. Hasil perkahwinan tersebut, pasangan itu dikurniakan dua orang cahaya mata.






Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 03:04 PM | Show all posts
da setel ke kes curang mamat nih

ke fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik umah baru syuk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
menguap..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:26 PM | Show all posts
So?
Ape yang nk digosipkan?
Ade video die main ngn skandal die ke dalam HP tu?
Dah le curi dari gempak.com
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
monyok sbb x abes2 mencurang ke..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi nama wife dia terbelit kita baca
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:32 PM | Show all posts
mmm.... acik2 pprt sure happy la kan pelawak idola dia da baik2 semula...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli ifon pun cerita 1 malaysia ker
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
"Rossalennah Natassyiah Asshaferah "

Serius laa nama wife dia mcm tu?kacukan thalia rosalinda miranda ayamor kee?tp tgk muka mcm rosnah jah..kekeke~

Utk tak ot,sejahat2 toklaki kan,msti ada soft spot bini kt toklaki kan..da terang2 toklaki curang pn rosalinda nih terima lagi..msti sbb anak2 kan..hmmm..bertabah dan berdoalah supaya kekal drpd parasit menempek lg sis rosalindah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:53 PM | Show all posts
kalu aku la kn minta cerai je la dari makan hati berulam jantung..kot la dlm hati xtenang smpai ke sudah sbb asyik pikir jantan mencelop betina lain smpai gugur anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo aku ingat merajuk bab skandal aritu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:03 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 1-12-2020 03:48 PM
"Rossalennah Natassyiah Asshaferah "

Serius laa nama wife dia mcm tu?kacukan thalia rosalinda mir ...

adoi lawak..tp rumah baru dia lawa khennnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 1-12-2020 03:53 PM
kalu aku la kn minta cerai je la dari makan hati berulam jantung..kot la dlm hati xtenang smpai ke s ...

Rumah baru dorang besar dan cantik mesti pikir byk kali gak bini dia kalau nk cerai.Banyak  gak duit syuk ni kos upah decor bagai je dah dekat 400k.
ID yg buat umah dia tu share kt fb.
Ada buat bisnes ke syuk ni ye rasanya dia jd dj je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
oh lps curang bg hp la ye. jgn ulang lg ye syuk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
The least u can do. Lepas dah mencurang baikkk punye blkg bini.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi iphone dikira gentleman? And harap pompuan cair?? Maybe isteri heols yes.. but not me! So murahan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:34 PM | Show all posts
Suchi replied at 1-12-2020 04:25 PM
Rumah baru dorang besar dan cantik mesti pikir byk kali gak bini dia kalau nk cerai.Banyak  gak du ...

mebi la kot..tkut syuk culas nk byar nafkah pas cerai kang..hmmm..ksian jadi pompuan ni telan je la benda pahit pun..

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife dia muka mcm xda perasaan je
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 04:43 PM | Show all posts
Mina2215 replied at 1-12-2020 03:55 PM
Ooo aku ingat merajuk bab skandal aritu

takkan dia nak ckp merajuk 'sbb saya berskendel'...kau ni pun...hihi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list