Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11450
View
140
Reply

Iman Troye Habis Langgar SOP Di Langkawi?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2021 09:03 AM | Show all posts |Read mode




Sudah lah kes Covid-19 makin mencanak naik, ada pula kluster Langkawi dari kalangan artis membuatkan rakyat geleng kepala. Lebih dahsyat, tak reti-reti serik pula tu.



Terkini, video pendek penyanyi baharu Iman Troye yang membuat persembahan di sebuah majlis dipersoalkan. Manakan tidak, ketika Iman menyanyi, dia dikelilingi peminat yang sibuk mahu bergambar bersama dengannya tanpa memakai pelitup muka!


Ianya membuatkan netizen kurang senang hati. Bimbang dengan segala kemungkinan yang akan berlaku. Kenapa semua orang langgar prosedur operasi standard (SOP) ni?





  





Difahamkan, Iman dijemput membuat persembahan dalam majlis sebuah produk tempatan yang menghimpunkan usahawan produk tersebut.



Bagaimanapun, keadaan menjadi tidak terkawal apabila tetamu tidak mahu melepaskan peluang bergambar bersama pelantun lagu 'Teman' itu.





Foto : IG



Rata-rata netizen mengusik tetamu yang meminati Iman dari kalangan wanita pertengahan usia, boleh dijadikan mentua kata mereka. Bagaimanapun, ada juga yang bimbang dengan peraturan telah dilanggar tersebut.






Foto : IG




Foto : IG




Jadi, dalam hal ini, kita sebenarnya nak salahkan artis yang tidak bertegas, masyarakat yang tidak pandai menjaga SOP atau kerajaan yang tidak ambil endah? - CARI


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-1-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi org tego.. lagi kuat depa buek.. kalo hangpa kena kobik aku kesian kat frontliner jahh.. sian depa.. anak bini tak jumpe.. hangpa mmgkejam
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:35 AM | Show all posts
macam la deorang kisah sop bagai tu... covid dah macam demam biasa dah pun sekarang ni... tengok la di luar tu macam mana... mentang2 vaksin dah ada... haritu kira berjaga2 jugak la
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:36 AM | Show all posts
ntah siapa iman toye ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:36 AM | Show all posts
people termasukla artis & netizens obviously dont care about covid19 anymore. kerajaan pulak sibuk nak berpolitik. maklum la covid19 ni sakit macam selsema je. tak kisah pun pakai masks ke , basuh tangan ke, physical distancing ke... tak perlu.. selsema je. takde nye org mati. yg mati or sakit teruk tu, kira ajal je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo kena pon dia suruh netizen berdoa utk dia..sembuh nanti dia pi bercuti langkawi eehhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni.. Keluar nak pi ambik makanan dari foodpanda yg tunggu depan kaki lima tmpt aku sewa pun aku pakai mask.. Buang sampah yg depan kaki lima bangunan aku menyewa pun pakai mask... Pi tesco jaga jarak.. Setiap aku masuk kedai dlm tesco aku scan.. Hatta pi beli nasi ayam penyet kak ton yg marbeles depan ni pun aku follow sop.. Angpa senang2 tak ikut..

HARAMJADAH namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:51 AM | Show all posts
Bkn ke ramai kes covid sbb g Langkawi aritu penganjur la patot bertanggungjawab kawal penonton
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk mcm iman ni tgh nyanyi pastu acik2 sabela yg kerumum dia.. ni penganjur pun lepas tangan je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat tangan dia tu tali ikat rambut ke? Iols tak ingat apa nama sebenar benda alah tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-1-2021 09:38 AM
Aku ni.. Keluar nak pi ambik makanan dari foodpanda yg tunggu depan kaki lima tmpt aku sewa pun aku  ...

Iols igt uols duk umah tok tu. Ke time cuti je balik umah sewa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kata artis jer
Marhaen pun x ikut sop....
Covid je pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Selagi x kena covid yg bwk kesan kritikal, selagi tu la org lek2 je.. bila dah kena baru nak insaf bagai
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia letak cermin mata kat kawasan waist-vagina.. Motip?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak takut Ke kene COVID-19. Practise la social responsibility
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis gred E. Tetiba ko jd retis kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok lusa mampus sebab Covid baru tahu
Aku memang tak suka jenis geletis macam ni, orang moden panggil pick me girl gitu

Lagu pun sampah gred F++ buat lagu semata nak popular dasar tak tahu malu.Muka basic setaraf dengan Nabila Razali suara pun sama hauk
Entah manalah dapat duit nak buat lagu tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-1-2021 10:02 AM
Iols igt uols duk umah tok tu. Ke time cuti je balik umah sewa?

Tok dah meninggal 1/1/2021..tu yg iols pindah keluar.. Seminggu dah.. Skrg iols rehat jap.. InsyaAllah esk start buat draft iklan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka tua         
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kenal je acik Sabella tudung hitam tu...hmmm..cikgu tu.. abeslaa nak naik sekolah.. tak tau pun depa gi pulau tu.. padan pun lama senyap tak update..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list