Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7986
View
97
Reply

"Berhenti Hentam Mama Ziela" - Anak Tiri Nafi Ziela Jalil Perampas

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2021 10:41 AM | Show all posts |Read mode
Anak tiri penerbit dan pelakon Datuk Ziela Jalil, Najwa memohon orang ramai berhenti menghentam ibu tirinya itu.




Kredit foto: OhBulan




Menurut Najwa, Ziela bukan seorang perampas seperti mana diperkatakan segelintir netizen. Malah, dia dan adik-beradik menyayangi Ziela seperti ibu kandung.

"Kami baik-baik saja dengan Mama Ziela. Kami menyayanginya seperti ibu kami sendiri. Berhenti bercakap mengenai rampas la, apa la.

"erkahwinan mereka adalah rahmat bagi kami. Ibu saya baik-baik saja dan berhenti menyerang mama kerana dia bukan perampas," ciapnya di Twitter.








Kisah perkahwinan terbaru Ziela bersama pengerusi masjid Ibnu Mas'ud, Datuk Syed Osman Al-Habshee menjadi bualan ramai selepas sebuah portal hiburan mendedahkan beberapa keping gambar yang dikaburkan.


Portal berkenaan turut memberi bayangan mengenai seorang penerbit drama yang sudah pun mendirikan rumah tangga secara diam-diam dan menjadi isteri kedua sejak tiga tahun lalu.


Sejurus pendedahan itu, Najwa menerusi Twitter memuat naik ciapan memberitahu individu dimaksukan itu adalah bapanya dan Ziela.


Dalam pada itu, Najwa melahirkan rasa syukur kerana dilimpahi kasih sayang daripada dua wanita.







"Betul, anak mana yang suka ada dua ibu? Tetapi, Alhamdulillah Tuhan mengurniakan saya dua ibu yang cantik dan saya diberkati kerana keberadaannya. Kami dalam keadaan baik.

"Tak salah untuk kita kongsi kasih sayang dengan sekarang ibu tunggal yang banyak memberi semangat dan kasih sayang terhadap ayah kami," tulisnya lagi.


Ziela sebelum ini pernah berkahwin dengan Allahyarham Tan Sri Megat Junid Megat Ayob pada 1991 dan dikurniakan dua anak iaitu Puteri Julia Nabilah dan Megat Jufri Nasrullah.


Ziela turut mempunyai seorang anak angkat lelaki, Ibrahim Junid Abdullah.




Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-1-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok org tak tau
Ko jgk yg bongkar
Lps tu suh org diam
Apoo
Tumpang glemer mak tiri much?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt ank tiri xmatang...btol apa dato ziela ckp dlm melodi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:58 AM | Show all posts
ala bebudak ni.. senyap je sudah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:59 AM | Show all posts
ntah2 dia saje je provoke nerizen hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:59 AM | Show all posts
budak ni nak apa lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin: Elok org tak tauKo jgk yg bongkarLps tu suh org diamApooTumpang glemer mak tiri much?


Memang bodoh kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga berbahagia .. musim pkp ni duduk aman2 kat rumah jgn gaduh2 ya{:love{:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ZJ dlm ig dia panjang lebar reply komen hr tu utk ank tiri siap dia ckp

"Sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga.. "

Sorryla..
Kaka rasa this posting by najwa is only damage control je.. Sbb bapak pengerusi masjid kan.. Malu la xblh jd nakhoda kapal sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:00 AM | Show all posts
iolss ingat mama ziela bini papa zola tu

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:13 AM | Show all posts
Damaged contorl jer nie.. but its too late.. Hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols syak anak tiri nk jd pelakon.. tu yg backup maktiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam damage control je nih.
Pandai2 la korang setelkan masalah pemeli  korang.

Sebab tu laa perkahwinan perlu di war2 kan menda kalau sorok2 mmg menimbulkan fitnah dan sangkaan yg bukan2.
Semua orang tau kot yg sorok2 selalunya ada sesuatu yg tak kena, sesuatu yg berbau ikan dan sebagainya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:29 AM | Show all posts
Tak lama lagi keluar la drama dari Pen Kretip
Ady Putra jadi tok siak tu, Jasmin Hamid jadi mamaTua, SofiaJane jadi mamaMuda.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bijik gatal nak kawin suami org hadap la layan kerenah anak tiri..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tp aku rase mak ko tetapla mkn hati haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:54 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 14-1-2021 11:55 AM

ai confuse dekkk....statement kali ni ko kena marah dgn ayah kee?mamazila tak beria pun bekap u.Julia pun takde beria nak adik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 12:11 PM | Show all posts

mak tiri penerbit drama kan
mungkin demi sebabak atau sewatak 2?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi: budak ni nak apa lagi?

Nak jadi pelakon kotttt.tengah jual nama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list