Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1558
View
27
Reply

Ustaz Ebit Lew Beli 100 Biji Tab, Percuma Untuk Pelajar Yang Memerlukan Ketika Kelas ‘Online’

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 01:51 AM | Show all posts |Read mode





Musim persekolahan telah bermula bagi tahun 2021 namun ia dijalankan secara pengjaran dan pembelajaran daru rumah (PdPR).


Sehubungan dengan itu, Usta Ebit Lew akan menghadiahkan pada pelajar yang memerlukan wsebuah tab untuk memudahkan mereka menjalani proses pembelajaran di rumah.


Menerusi hantaran di Instagram beliau, Ebit Lew berkongsi sebanyak 100 biji tab akan disumbangkan kepada pelajar yang memerlukan. Namun, beliau memohon kepada orang ramai agar membantunya mendapatkan lebih banyak lagi peranti ini untuk disumbangkan.


Pohon doakan yer. Baru beli 100 biji Tab untuk dihadiahkan pada pelajar yang memerlukan. Siapa benar-benar perlu boleh hubungi 0175870294. Semoga menjadi asbab kebaikan.


  











Sumber: Ebit Lew/SiakapKeli

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ustaz EL sentiasa dilindungiNya.. Aamiin..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:43 AM | Show all posts
alhamdulilah bagus ustaz ebit liew tolong budak2 dan pelajar yang memerlukan...
btw tab ni pun iols ada beli bagi derma kat pelajar2 tapi jujurnya tak elok sebab 2gb ram atau memang os dia tak optimized dan slow...
last2 sekarang iols beli huawei... harga lagi murah pulak tu dan ada banyak ram.. cuma import set je....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
harap dimanfaatkan dan jgn dibuat utk bergelek di tiktok ya adik2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-1-2021 02:43 AM
alhamdulilah bagus ustaz ebit liew tolong budak2 dan pelajar yang memerlukan...
btw tab ni pun iols ...

tablet yang bagus ipad, iols beli thun lepas
pas masuk malaysia poss ke kampung smpai skrg x blik kampung
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:56 AM | Show all posts
bless you ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-1-2021 06:43 PM
alhamdulilah bagus ustaz ebit liew tolong budak2 dan pelajar yang memerlukan...
btw tab ni pun iols ...

I tengok kat shopee import set ni ada yg spec sama je tapi brand lain2.. nak brand apa, semua ada.. hp, huawei, samsung, apple.. harga dlm rm280 - rm350 (with free gifts). You beli yg ni ke? Ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:06 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 22-1-2021 07:42 AM
I tengok kat shopee import set ni ada yg spec sama je tapi brand lain2.. nak brand apa, semua ada. ...

itu cloned. biasa brand samsung tab.

guna cip biasa, battery cikai. sejam dua dah kaput battery.

lepas tu seller claimed genuine.

hanat.


Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:59 AM | Show all posts
Buat yang benar2 tak berkemampuan sumbangan sebegini amat besar nilainya dari tak ada langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.
Harap2 ramai voley buat perkara yg sama... anak2 atuk yg kaya rayer, dah buat sumbangan mcm ni ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:23 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-1-2021 02:43 AM
alhamdulilah bagus ustaz ebit liew tolong budak2 dan pelajar yang memerlukan...
btw tab ni pun iols ...

iols nk beli huawei tapi dgrnya huawei tak support goggle apps betul ke?
sbb online class byk guna google meets.
bg iols so far tab ni ok je...sbb utk kelas anak jer pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:24 AM | Show all posts
korang jgn pulak compare tablet utk korang guna sendiri vs tablet utk anak yer...utk anak tak perlu high spec bagai...cukup mcm yg ebit liew beli ni janji original...ha gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:26 AM | Show all posts
pemimpin melayu lain mana? tak kan derma kpd jho low aje...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga mendapat kebaikan bagi anak2 ni. harapnya rumah masing2 ada juga rangkaian Internet kalau takde internet camna .
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 22-1-2021 12:06 AM
itu cloned. biasa brand samsung tab.

guna cip biasa, battery cikai. sejam dua dah kaput battery ...

Ye ke. Patut murah sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada rasa nya allocation budget utk laptop/tab kepada keluarga yg tak berkemampuan. Sebab saudara i ada terima. Tapi brand cikai... ebit lew bagi ni samsung, ok lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:23 AM | Show all posts
untunglah budak2 yg dapat. harap dapat belajar betul2
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasni belajar rajin2, jgn plak di gunakan utk main game sampai ke subuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 11:32 AM | Show all posts
Sy pun tgh cari tab ni..ingat nak beli Lenovo 10.1 inci tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 11:36 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 22-1-2021 07:42 AM
I tengok kat shopee import set ni ada yg spec sama je tapi brand lain2.. nak brand apa, semua ada. ...

yang iols tengok dan dah beli huawei... laju la sikit dari samsung tab A tu...
yang lain2 tu tak pasti kaka...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list