Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
95775
View
1995
Reply

Angkara Neelofa dan instabodo2 yg lain, makin ramai yg susah nk rentas negeri

 Close [Copy link]

Author: maxim       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 12:02 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
stop puja jahniqob , stop beli produk clan dia. Dia tak patut wujud dlm dunia hiburan. The worst in history perangai kobis dan clan budu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap dia Tak dapat anak sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye lah tu, utk marhein mmg forever nak kena tunjuk bukti itu ini, dah jmpa polis baru intai pintu dah siap kena pakej tengking2. Untung la jd kayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 6-4-2021 12:22 AM
stop puja jahniqob , stop beli produk clan dia. Dia tak patut wujud dlm dunia hiburan. The worst in  ...

So true
Kewujudan mereka menyusahkan banyak pihak
Eh celaka sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:31 AM | Show all posts
Edited by codenamedream at 6-4-2021 10:35 AM

I tolong tepekkan komen loli. Kesian dia busy, nak jaga twitter n cari. Pastu esok nak sekolah.
Penat dia nak buat kerja 2 kali
Screenshot_20210406-002428__01.jpg Screenshot_20210406-002333__01.jpg

Sah paki mak Screenshot_20210406-011350__01.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 6-4-2021 12:34 AM
codenamedream replied at 6-4-2021 12:31 AM
I tolong tepekkan komen loli. Kesian dia busy. Pastu esok nak sekolah.
Penat dia nak buat kerja 2  ...


Ni ker Loli? Seiras Faiz Roslan  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2021 12:36 AM | Show all posts
codenamedream replied at 6-4-2021 12:31 AM
I tolong tepekkan komen loli. Kesian dia busy. Pastu esok nak sekolah.
Penat dia nak buat kerja 2  ...

betina bangsat dlm pic tu si loli tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
JAHanam sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Adan uke.. Lenkali bende blh rilek ni buat kecoh seantero malaya berhari2.. Ala yg btul rentas negeri sbb keje tu, sbb melawat org sakit ke xyah riso, xde melencong tmpt lain kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 6-4-2021 12:33 AM
Ni ker Loli? Seiras Faiz Roslan

Her keywords "bekas" "sendu"  r so Loli.
And bila dia busy kat sana, sunyi kat sini.

Tapi all lobenak MO sama jer , mulut puaka.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bahasa loli dan penjilat twidder seperti bahasa acik2 paki bihadap

Bau ikan ....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 5-4-2021 04:37 PM
Her keywords "bekas" "sendu"  r so Loli.
And bila dia busy kat sana, sunyi kat sini.


Ada lagi satu account
Lupa account tu apa

Tapi pesen sama je

Gigih sangat acik2 paki bersama lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg menyusahkan pon..sblm ni pernah mtk kebenaran kt balai polis KT nk extend stay sana sbb kerja belum settle. Polis tgk je surat yg boss sign terus dia cop form aku. Smlm gi isi form kt balai polis serdang dh mtk copy ic, surat sokongan 2 salinan. Nyusahkan je nk kena cari kedai fotostat plk dh la time tu nk dkt maghrib dh kedai pun dh tutup. Cilakak sungguh ler
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 5-4-2021 04:40 PM
Mmg menyusahkan pon..sblm ni pernah mtk kebenaran kt balai polis KT nk extend stay sana sbb kerja be ...

Pastu dengan berlagaknya repeat free marketing sampai mampus

Berapa ramai orang dia dah susahkan
Tengok je la
Beza dia cepat atau lambat je
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 6-4-2021 12:31 AM
So true
Kewujudan mereka menyusahkan banyak pihak
Eh celaka sungguh

memang celaka perangai buruk guna agama nak lariskan jualan..bodohla siapa yang beli produk sampah..orang non muslim pun ramai kecewa dengan jah niqob & pubird..bodoh yang amat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 6-4-2021 12:36 AM
betina bangsat dlm pic tu si loli tu ke

rasanya dia guna gambar orang lain. berani nak tonjol diri..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 5-4-2021 04:42 PM
memang celaka perangai buruk guna agama nak lariskan jualan..bodohla siapa yang beli produk sampah ...

Konon dah paling beriman la tu
Padahal dengan bermacam2 dia buat for the sake of kesenangan sendiri and free marketing

Dia sendiri yang dah cemarkan agama
Itu sendiri

Puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kehidupan neelofa di dunia ni Di per mudahkan Kerana status Dan kekayaan beliau....Dan doa Aku ...semoga kehidupan neelofa di akhirat esok tidak Di permudahkan oleh Allah kerana menanggung segala susah payah manusia kat msia kerana Sifat angkuh dia sekarang ni. ...Dr sekecik kesukaran sehingga sebesarnya .....kat dunia takde kuasa manusia nk stop dia sebab Kaya sgt.  ...jadi neelofa ko ambik la balik segala kesusahan Kami ni kat akhirat esok ....aamiinnn.

Semoga doa ni lagi power Dr berjuta duit pn. neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik jah yg janda kerabat tu pun senang2 je eh bercuti kt terengganu. Dasar haramjadah betul la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list