Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17779
View
128
Reply

Netizen Syak Pu Riz dan JAHLOP akan timang cahaya mata

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2021 05:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 9-6-2021 09:40 PM

Netizen Syak Pu Riz dan JAHLOP akan timang cahaya mata

Terbaru, Neelofa menjadi perhatian netizen sekali lagi selepas dia bertindak tag nama suaminya, Pencetus Ummah (PU) Riz atau Haris Ismail, 26, di bahagian perut menerusi satu foto bersama.


Foto Neelofa dan Haris menggayakan busana berwarna biru ketika sambutan Hari Raya Aidilfitri itu dikongsi di Instagram (IG) pada Khamis.

Di ruangan komen, ada segelintir pengikut yang perasan lalu berteka-teki dengan tindakan usahawan terkenal itu.

@syxbunga_: Lain macam tag kat perut.


@alyadhamirah: Tag suami kat perut huhu.


@kn5653sj: Mengandung? Tempat dia (Neelofa) tag suaminya memberi petunjuk.


@sofeazainsalman: Mungkin akan bertiga? Amin..

Malah, ada segelintir peminat yang langsung memberi ucapan tahniah dan mendoakan agar urusan keluarga ini dipermudahkan.

Wah dah mengandung ke? Tahniah, tulis salah seorang peminat.

Terdahulu, Neelofa dan Haris selamat menjadi pasangan suami isteri pada 27 Mac lalu di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.

Sumber: https://www.soyalemon.bbn.my/2021/05/18/mungkin-bertiga/



Ada Seri Seorang Bapa, Perkongsian Di Instagram PU Riz Dilihat Berbeza

Jika anda mengenali pendakwah bebas Haris Ismail atau PU Riz, pasti terbayang imej dirinya yang menjurus kepada keagamaan.

Namun ada sisi comel suami kepada selebriti terkenal Noor Neelofa itu apabila beliau memuat naik satu hantaran yang agak berbeza di Instagramnya.




Sehinggakan, ada yang mengira akaun Instagramnya telah digodam.





Perkongsiaan tersebut telah disertakan dengan lagu nyanyian Bruno Mars berjudul Leave The Door Open.

Bagaimanapun, ia bukanlah sesuatu yang salah cuma ia sekadar dilihat berbeza berbanding perkongsian beliau yang lain di media sosial sebelum ini.

Dalam pada itu, ada peminat  yang merasakan bahawa PU Riz kelihatan seperti bakal bergelar bapa.

  


Eh, betul ke?




Jika ia benar maka berita ini adalah satu perkara yang baik.

Namun, kebenarannya biarlah disampaikan oleh pasangan Neelofa dan PU Riz, barulah sahih, kan?


Sumber: Instagram PU Riz
Read More : https://www.hotfm.com.my

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-6-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip nye apo
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak cover semua citer busuk, suruh mak jemah doakan baby
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ap nk heran ade bini ...ada la anaknya kalau tk mandul
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:34 PM | Show all posts
None68 replied at 7-6-2021 05:32 PM
Nak cover semua citer busuk, suruh mak jemah doakan baby

ala2 control damage ler tu kannn....
puihhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:35 PM | Show all posts
Lahh..dh depa mengawan. Mmg la mbiak. Menda nk heran
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu nak bergelar apa pulak lepas kahwin.
Takkan la dah kahwin nak gesel2 je punggung dengan punggung macam bottom & bebottom.

Dah tentu2 la mengawan tak hengat mengalahkan jin princess qarin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig dia yg gambar kucing 2 ekor tu..ada benak komen kembar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak cakap apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nih mmg kulit putih ke x nih.. tgk kat movie dia berlakon xdela putih mcm kat atas sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
apa punya gosip la camni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:17 PM | Show all posts
Bijik.
Tu je mampu ku ucapkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
celah mana yg comel???
damage control atas arahan suami ko la kan si jahudi tu lps imej sskjp jahudi and clan tercalar habis sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizik betul..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Berkat di bulan jemahat?? Apoooo?? Fans pun sama jah berjenis
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg hensen. Tapi berbini kan lopak, hilang nur di muka.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau betul neelofa preggy.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dah mengontol siang malam laki bini apa nk herannya kalau mengandung...janji dah nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
So ape gosipnye setakat amik ig lepastu buat terjemahan sndiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list