Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3397
View
32
Reply

Malique, Mr. General bikin comeback

[Copy link]

Author: Nay77black    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Tanggal 7 Jun 2021 kita disajikan dengan lagu baru dari Hael Husaini dan Wany Hasrita ft Malique the general. Lama sungguh rasanya tak dengar suara general berkumandang di stesen tv mahupun radio tempatan.

Lebih menarik lagi di dalam video music yang diupload melalui fb MyWilayahPrihatin ini adalah penglibatan Inca Medina Malique sebagai pemain violin dan menyambung legasi bapanya di dalam industri muzik tanahair. Adakah ini mampu menjadi titik permulaan baru bagi kemunculan semula Malique dalam industri? Sama sama kita nantikan.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
xde pulak org main violin.. aku tgk smpi abes semata2 nk tgk tu hahahha Malas la nk tgk sekali lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:14 PM | Show all posts
bintangct replied at 10-6-2021 04:47 PM
xde pulak org main violin.. aku tgk smpi abes semata2 nk tgk tu hahahha Malas la nk tgk sekali lg




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 10-6-2021 04:47 PM
xde pulak org main violin.. aku tgk smpi abes semata2 nk tgk tu hahahha Malas la nk tgk sekali lg

Background je tu. Dengar je tak nampak hahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka part malique rap jer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 10-6-2021 05:30 PM
Iols suka part malique rap jer..

Lirik rap mmg padu dgn perkataan2 yg rare. X mcm lirik bdk2 wechat ayat ntah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa comeback? Malique kan banyak je lagu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok juga lagu nie..sedap didengar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 10-6-2021 06:07 PM
Kenapa comeback? Malique kan banyak je lagu lagi

Tak silap last album dia TKO around 2012 mcm tu lepas tu semua dia tulis lagu untuk orang je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu propaganda ke ni?motep lagu wilayah bulan jun?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:52 PM | Show all posts
walaupun lagu propaganda tu iols tak sokong, but sukanyaaaaa malique! Rindu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih tunggu sampai malique rap
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:59 PM | Show all posts
sampai skang takleh lupa gambar malique kawen dekat bali tu ke apa dia pakai baju melayu bersongkok tapi melissa pakai baju nampak bahu kihkih. mcm esok nak kawen harini baru cari baju pastu ahhh tak jumpa sauk je lah apa apa. anyway berapa dah umur inca ni. sedap sedap nama anak2 malique.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:47 PM | Show all posts
kdg2 muncul hari yg kita tidak mahu...
percaya lah semua ini akan berlalu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:55 PM | Show all posts
bintangct replied at 10-6-2021 04:47 PM
xde pulak org main violin.. aku tgk smpi abes semata2 nk tgk tu hahahha Malas la nk tgk sekali lg

Ye sama..gigih aku tgk sampai abes..nasib baik ada part malique rap..My all time fav. Rindu nyaa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetingat wife malique, melissa maureen n anak sulubg dorg, inca medina
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 11-6-2021 05:59 PM
sampai skang takleh lupa gambar malique kawen dekat bali tu ke apa dia pakai baju melayu bersongkok  ...

i paling ingat nama anak anak dia .
inca medina
rumi
chasca maya
dulu inca ada instagram .tiba kecoh org copy pic anak anak dia sebar merata terus hilang ig tu. i ingat lg sbb i folow ig tu. n kawan rpt malique pun ada komen kt situ mtk kirim salam kt ayah.so means malique ni mmg tk berhubung lansung dgn kawan2 rapat dh agaknya.selalu jumpa melisa dkt curve dgn anak anak dia dulu. comel2 anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bla sebut pasal malique...melissa...inca
Teringat kes wife nye kena kacau dulu
Pastu terus kes malique ni 'hilang' kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:40 AM | Show all posts
Ok best, part malique mmg dinanti2...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ishkk.. off gile bila masuk wani lenggok tuuu
..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list