Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16673
View
313
Reply

Nama Neelofa Mewangi Sumbang 15 Katil Untuk Pesakit Covid-19

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2021 11:35 AM | Show all posts |Read mode
Sering menimbulkan kemarahan rakyat Malaysia sejak kebelakangan ini, nama selebriti sensasi Neelofa kini sedikit mewangi selepas dikatakan menyumbang beberapa katil untuk pesakit Covid-19.




Kredit foto: IG




Kerja amalnya itu didedahkan pengguna Facebook, Aznil Hisham yang berkongsi kenyataan wakil Jabatan Kecemasan dan Trauma Hospital Melaka, Dr Abdul Rahman Abdul Kadir, baru-baru ini.









Kredit foto: FB Aznil





Bukan sebiji dua, tapi 15 katil elektronik disumbangkannya.


Dr Abdul Rahman juga memuat naik video ucapan penghargaannya kepada usahawan terkenal terbabit di atas sumbangannya itu.





Kredit foto: TikTok Dr Abdul Rahman



Memetik MalaysiaGazette, Neelofa dianggarkan mengeluarkan belanja sekitar RM90,000 bagi 15 katil berkenaan.


Menurut kenyataan Aznil, hospital berkenaan sebelum ini kekurangan katil menyebabkan pesakit Covid-19 terpaksa duduk di lantai.

"Hanya Allah saja membalas kebaikan Puan Neelofa."



Nampaknya, wangi balik lah nama Neelofa selepas ini kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-6-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bguslah smoga dipermudahkn n xde buat kontroversi lg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..moga namanya terus mewangi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok yg ini i nk puji lopak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah . Semoga dimurahkan rezeki yg luas kpd Neelofa. Dilorongkan agar kekal istiqamah di jalan Nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Spt biasa nk sucikan diri ke?
Duit sendri ke duit yayasan?
Tanye je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:07 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-6-2021 12:00 PM
Spt biasa nk sucikan diri ke?
Duit sendri ke duit yayasan?
Tanye je

duit sendiri la kot..sbb dia letak sticker nama neelofa kat katil tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ni bagus
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 11-6-2021 04:07 AM
duit sendiri la kot..sbb dia letak sticker nama neelofa kat katil tu..

Hihahihahiha..hati pak dol berkeladak hahahihi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:13 PM | Show all posts
Alhamdulillah.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:13 PM | Show all posts
Dengan derma ini  ...harap netizen dah tak hukum Hajjah neelopa masuk jail lah ye....

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:16 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-6-2021 12:13 PM
Hihahihahiha..hati pak dol berkeladak hahahihi..

husnuzon2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ok la ni ak puji la. repair damage kn. pandai staff dia cari idea ( ke idea dia sendiri). staff mak dia cmne pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:24 PM | Show all posts
kalau bebetul ikhlas, terima kasih lah bagi pihak rakyat Malaysia
tapi kalau dengan niat penyucian diri, sendiri makan pengat sendiri kena ingat lah jahudi ya
budi diterima, tapi kami masih tak lyupa apa yang ko dan keluarga ko buat eh
jangan nak happy sangat
sekian
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 11-6-2021 04:16 AM
husnuzon2...


Dgn dia ni pak dol x bleh nk husnuzon..

Dah byk kali dia punye mo pun masih nk husnuzon? Hahahhihihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Damage control. Next month buat issue lain pulak. Memualkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dberikan pahala byk2 atas dasar mmudhkn urusan org...thniah lopak..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau niat nak derma ikhlas bagus la, tapi undang2 tetap undang2

semoga kes2 yg tergantung sepi tu dpt dihakimi dgn telus

jgn pulak dah derma ni nak tutup kes2 lama
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat semudah tu nk melupakan perangai bongkak ko dan kaum kerabat ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list