Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22475
View
313
Reply

Nama Neelofa Mewangi Sumbang 15 Katil Untuk Pesakit Covid-19

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-6-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 11-6-2021 04:18 PM
kalau dia mati malam esok..  sekurang 2 nya dia dah bertaubat..antara dia dgn Allah
kamu nak ma ...

Kisah pulak aku.
Kau cai kat toilet dia ke sampai tau dia bertaubat ke tak?
Yg kau tu, sampai semua benda salah dia buat kau tutup mata takpe pulak.
Dasar kunyah taik poen jahudi..
Puii
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni melaka bole join selangor ..dia htr katil dlu...sat g senang nk melawat katil yg dia derma
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 11-6-2021 12:53 PM
netizen bpe katil sumbang ?

Actually..we don't need katil to provoke...
Cukup la faham #kitajagakita tu Dan x susahkan all the frontliner xkisah sama ada medical staff,polis,jpa,all that ..
Tidak menyumbang kpd peningkatan kes rasanye da ckup utk tak susahkan org...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 11-6-2021 05:29 PM
sbb tu kawan meols mcm suspicious skit, camne senang je lopak boleh derma kt spital katil2 ni, sbb ...

Boleh uolss..kena.declare as a sumbangan..tetap kena daftar as aset kerajaan cuma cara perolehan adalah sumbangan...bole je nak letak segala mak nenek nama penyumbang x salah pun..
Ramai je ngo letak nama kat aset yg dorg sumbang tapi pelik la letak nama seketul tu...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 11-6-2021 05:54 PM
Itulah...aku tak tahu sgt pasal prosedur kerajaan nih...brg boleh beli online knp nak beli through ...

Susah nak.beli online kalau ikut gomen prosuder..kena bagi quatation masuk sebutharga,tender bagai kalau aset berniai..
Tu sebb kena beli offline .memang kat lazada,shoopee murah...tapi..prosuder kerajaan ni semacam sikit...
X semudah kite klik2 je...
Nak produce Ssm la,sijil.bumiputra la..renyah nyah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 13-6-2021 10:53 AM
Actually..we don't need katil to provoke...
Cukup la faham #kitajagakita tu Dan x susahkan all th ...

Well said standing ovation untuk komen ini.fronliner tak memerlukan katil ni semua mereka cuma perlukan kita jaga SOP katil2x ni semua lagi banyak katil lagi susah hati mereka lagi lama mereka nak balik rumah jumpa famliy. mereka nak kita jaga2x lah SOP SOP SOP kalau kau sumbang katil sampai setuju sekali pun you mampu tapi kalau tak hormat undang2x tak patuh SOP sudah nampak niat you macam tak betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 13-6-2021 11:01 AM
Susah nak.beli online kalau ikut gomen prosuder..kena bagi quatation masuk sebutharga,tender bagai ...

Muntrik danntimb muntrik byk byk Tu takkan tak boleh pikir kot...boleh je Kan ubah prosedur pembelian...Aku harap org org Muda mcm saddiq , Izzah dpt kemudi negara..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 13-6-2021 09:34 AM
Kisah pulak aku.
Kau cai kat toilet dia ke sampai tau dia bertaubat ke tak?
Yg kau tu, sampai se ...

jijik nya bahasa kau makcik

mcm betinaa murahan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:38 PM | Show all posts
kalau viral benda gini tak pe la.. ni undang viral benda merapu watpe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:50 PM | Show all posts
fadz84 replied at 12-6-2021 11:50 AM
masa kes naik mahkamah xde sorg pemuja dtg backup.. hehehe.. ni tetiba ada yg beginner jgk dtg mem ...

Pkai username bru spya x d kecam haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:19 AM | Show all posts
Teringat lepas kes zouk, kak nab buat penyucian g kelate umah2 kampung bagi derma kat makcik2 tua and she cannot hide ye the awkwardness pergi rumah yang dhaif camtu nampak sangat x selesa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 12-6-2021 09:24 PM
Siap datin peti ais repost
Mak nya pun sama tunjuk penyucian suci


nasio hok hadap pitih cmtu laa biasanya..
kara selagi ada kederat
putar selagi bulih..

bila tersungkur atau terkena..dikatanya

'apa salah saya sampai org buat cmni'
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena sign indemnity letter sapa2 yg kena baring atas katil ni... bukan apa... takut terkena tegur dek semangat qarin puteri hihahiha.. 15 patients mengilai tak berenti nanti.  jatuh reputation hospital..

Satu hal pulak polis dan kkm nak buat operasi hihahiha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:38 AM | Show all posts
getarsukma replied at 14-6-2021 01:48 AM
Kena sign indemnity letter sapa2 yg kena baring atas katil ni... bukan apa... takut terkena tegur de ...

Kalau pesakit pompuan tiba2 nak berbungkus muka, yela tu uols
Kena badi hihahiha
Kena berubat cepat2
Sebelum turun naik balai pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 13-6-2021 07:29 PM
jijik nya bahasa kau makcik

mcm betinaa murahan....

Jijik lagi jahudi kau

Fliphair
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:45 PM | Show all posts
Motif sebesar-besar alam letak sumbangan neelofa? Kalau tak tulis then orang tak tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 13-6-2021 05:48 PM
Kena sign indemnity letter sapa2 yg kena baring atas katil ni... bukan apa... takut terkena tegur de ...

Ko jgn..pak dol bc psl dia tu 2 mlm pak dol minpi bukan2 dan mengigau tgh mlm..dah la tggl sorang kat rumah..nasib baik pakcik rumah sebelah kejutkan ketuk tingkap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:45 PM | Show all posts
kalau sedari awal perkahwinan, takde buat benda2 kontroversi bodoh yang mengundang kecaman kan lebih baik...tak payah la nak buat benda bodoh utk dapatkan perhatian.  Biarlah akhlak seiring dgn pemakaian...tak yah dok tepek stiker nama sapa2..

yg pelik habaq dah jgn bagitahu sapa bagi tapi ada plak stiker nama besar nama ko Jah...dah bagi tu, diam2 je la...sorokkan tangan kiri jgn bagi nampak...ni nak jugak nama hang terpampang di socmed.  Cuba lagi buat penyucian lain yg betul2 humble next time ya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ni ke panggil jahkatil? Terhibur mak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa masih berbunyi lagi pasal katil nie? Tiba2 Utusan keluarkan berita "Ada sahajalah netizen ini!"...... Yg x blh bla, ayat last sekali "Sampai begitu sekali ya. Amboi netizen, tak baik tau selalu nak sangka buruk je kat orang. Dah tiada kerja sangatkah? Awas ya!".... dia nie mmg nak org brcakap x habis2 pasal dia saje ke smpai mcm x de retis lain kat Malaysia nie?...... Adakah apa yang ditiup angin pasal dapat datuk dari Melaka itu benar? Bila ye ulangtahun TYT KM Melaka utk dpt darjah & pingat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list