Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20310
View
313
Reply

Nama Neelofa Mewangi Sumbang 15 Katil Untuk Pesakit Covid-19

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
muhammadfaruq replied at 11-6-2021 05:01 PM
Katil brand LKL jenis electrical kod BA7001, brapa harga sebuah? sbb mula2 dikatakan katil mcm tue R ...

Sama tak?

Screenshot_20210611-180611_Lazada.jpg

Screenshot_20210611-180604_Lazada.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 11-6-2021 05:05 PM
Haa aku baru nak taip pasal ni.
Aku slalu derma fb abd ghani haron
Dah meninggal dia.

Aku pernah tanya nurse wad HSB.. Depa kata boleh derma kerusi roda.. Letak kat wad.. Mmg aku nampak ada tulis nama org tf wakafkan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:17 PM | Show all posts
awanearisu replied at 11-6-2021 05:22 PM
Ada ke patut kongsi di IGS sendiri

kan chuolsss? ni ada pulak yang claim jahkatil tak bagi expose? tapi sendiri yang tepek kat igs sendiri boleh pulak gituh?



Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mahai gak katil lopa beli ni , cer tanye supplier kt shah alam aku beli hri tu sbb mak aku balik umah kena stroke elektronik yg full spec gak RM4.3k cm tu la x silap aku ingt price die ,aku suggest je based on experience jgn kecam aku tauuu #kongsiinfo
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah semoga dapat balasan yg baik ye lopa. Udah2 le berkontroversi. Ulit jela tok laki mu tu. Pesan jugak kat mama, adik, kakok, mokcik belako bolah wat semak kat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah...tahniah lopak..bnda baik...kita harus raikn...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:33 PM | Show all posts
alhamdulillah.  Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-6-2021 12:24 PM
Dgn dia ni pak dol x bleh nk husnuzon..

Dah byk kali dia punye mo pun masih nk husnuzon? Haha ...

Samala pak dolla..bila pandang nama ada sticker dia tu..hmm..ko dh kenapa, derma tp nak letak nama siap sticker bagai..pastu jauh pula tu kt melaka perginya..awat tak ke kelate..kg sendiri..lg memerlukan


PU tak ajar ke pasal ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sebut pula Sumbangan peribadi ke atau dari pertubuhan kasih neelofa?
apapun, alhamdulillah terbuka hati utk menyumbang. Semoga keikhlasan berbayar pahala berlipat ganda
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 05:38 PM
Iols pun pelik camne cikpah voley bubuh sticker nama dia. Kalau takde bukti gambar sticker nama di ...

mmg kena label bak kata porumer atas senang nak audit..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:42 PM | Show all posts
Nak jugekkk tampal nama kat katil tu khenn
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-6-2021 05:44 PM
Wpun sebesar kuman pak dol x percaya dia..

pak dol doa la jela lofa masuk neraka jahanam... kan senang...
doa byk2 ya pakdol. dgn izin Allah makbul..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 11-6-2021 10:35 AM
Samala pak dolla..bila pandang nama ada sticker dia tu..hmm..ko dh kenapa, derma tp nak letak nama ...

Dia sejenis lapar pujian dan perhatian..kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:47 PM | Show all posts
Tunan replied at 11-6-2021 06:40 PM
mmg kena label bak kata porumer atas senang nak audit..

setahu iols, sumer masuk dlm inventori ada nombor lain2 jah.. takde maknanya nak label dgn nama org yg sumbang. kalau tak, arituh masa spital dpt faceshield apa sumer bagai tuh, patutnya ada nama label penyumbang lerr???
yg dpt mkn free pon takde nak bubuh label, melainkan kalau mmg nak promo katering masing2.

iols tak pernah buat audit kewangan.. iols buat audit iso jahh.. maka mmg tak tau benda nihh... kalau audit brg perkakas pon, sblm audit, deme nak tau mana brg jahh.. itu label takde la ikut nama penyumbang. deme bg label ikut inventori syarikat tuh jahh..

wallahualam...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 11-6-2021 10:42 AM
pak dol doa la jela lofa masuk neraka jahanam... kan senang...
doa byk2 ya pakdol. dgn izin Allah ...

Hihahihahihahiha..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 06:47 PM
setahu iols, sumer masuk dlm inventori ada nombor lain2 jah.. takde maknanya nak label dgn nama or ...

ntahla uols
ai minta maaf tak tahu hospital ni.. kdg2 supplier yg letak siap2..
takat meja, kerusi, komputer yg ai urus ..ada je tag nama penerima hadiah
tp tak byk pun hadiah ni.. yg totally brg kerajaan lain lg kod nya...

sori kalau silap@tak sama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ok.. yang baik kita puji
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:57 PM | Show all posts
Tunan replied at 11-6-2021 06:53 PM
ntahla uols
ai minta maaf tak tahu hospital ni.. kdg2 supplier yg letak siap2..
takat meja, keru ...

tag nama pemberi hadiah ka penerima hadiah?

iols takde la uruskan inventori. tapi iols takde pula masa audit sibuk nak tau mana brg yg kena sumbang.. iols takat nak tau, ada baper barang A, cukup tak dan di mana jahh...
tak tau la kalau audit jaman now dah berubah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
muhammadfaruq replied at 11-6-2021 05:01 PM
Katil brand LKL jenis electrical kod BA7001, brapa harga sebuah? sbb mula2 dikatakan katil mcm tue R ...

aku call syarikat katil tue..smpai skrg mereka x beritahu harga katil tue..mgkin ramai call mereka kot tanya katil model tue sbb cara mrk tanya tue mcm tahu pasal harga katil mrk yg Dr Aznil sebut mula2 RM15k kemudian diedit RM6k lps ada yg pertikaikan katil spec mcm tue tk kan harga RM15k...entah smpai bila le mrk nak sorok harga, last kali mesti ada org tahu jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list