Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20622
View
313
Reply

Nama Neelofa Mewangi Sumbang 15 Katil Untuk Pesakit Covid-19

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 06:57 PM
tag nama pemberi hadiah ka penerima hadiah?

iols takde la uruskan inventori. tapi iols takde pu ...

pemberi

sori salah tulis...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:01 PM | Show all posts
Program csr ke apa? Hujung2 boleh potong tax. Ye dok
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila tarik balik petisyen nk jail kan jah. Jah dh buat penyucian tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-6-2021 06:07 PM
Sama tak?

boleh check je dlm website LKL Beds

https://www.lklbeds.com/medical-healthcare-furniture/hospital-electrical-bed-46/ba7001_41
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
muhammadfaruq replied at 11-6-2021 07:06 PM
boleh check je dlm website LKL Beds

https://www.lklbeds.com/medical-healthcare-furniture/hospit ...

Tak ada harga
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Puji je lah, tu semua duit agen2 yang tolong kambuskan produk2 dia tu dan beli produk dia bertimbun2 takut kena terminate ahli stockist kalau tak restock dalam sebulan. Sian suri suri rumah tu moga neelofa derma ni dapat luaskan rezeki mereka yang dah bertungkus lumus menjual.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini bg katil, laki bg duit kt spm 5A..
X kisah la nk mensuci diri cmne skalipun, penjara tetap penjara
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:29 PM | Show all posts
Thanks Pa. Nanti jgn buat hal lagi,yek. Buat mcmni, confirm netizen syg . Ha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-6-2021 05:44 PM
Wpun sebesar kuman pak dol x percaya dia..

Takpe... Kita tengok penghujung Kehidupan nya. Jiwa tenang atau sentiasa berkocak....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:40 PM | Show all posts
user.name replied at 11-6-2021 06:17 PM
kan chuolsss? ni ada pulak yang claim jahkatil tak bagi expose? tapi sendiri yang tepek kat igs se ...

Mungkin hajah lopak tak bagi Dr tu expose sebab dia sendiri nak beritahu peminat2 dia in her own words. Tak mau Dr tu cakap selain dari yg dia mahukan. Knowing lopak, kan dia selalu ada template wordings utk her clans n lobenak sebarkan... kan? Takkan dia nak bagi template tu kat Dr tu pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-6-2021 06:07 PM
Sama tak?

Tak sama kaka sara.. ini katil takda tulisan nama sumbangan jahhihahiha menggunakan kertas a4.. letak je kertas tu, terus harga katil ni mencanak naik.. mcm produk jualan dia jugak hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nk merentas melaka plak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 11-6-2021 04:02 PM
aku sbnrnye hagak suspicious gak camne lopah cepat je buat sumbangan utk spital. sbb kawan aku ckp l ...

Ko kerja hospital ke kak? Kalau tak, jangan main cakap je.. Sumbangan apa2 pun pihak hospital akan terima je lepas tu baru uruskan permohonan kelulusan penerimaan hadiah dengan KKM. Selalunya lulus je kalau org tu bukan yg ada kepentingan dengan KKM. Tambah2 time covid ni dan aset2 ni sgt diperlukan. TQ puan neelofa. Org buat baik kita puji la takkan nak keji!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:50 PM | Show all posts
Process muhasabah diri?
Kerlasss.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-6-2021 07:13 PM
Tak ada harga

sebab tue le tanya kat sini... mesti ada yg tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-6-2021 05:48 PM
Bro.. Katil dia dlm 1.5k.

btw....rasa harga yg sis sebut nie ada logiknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:58 PM | Show all posts
Ala, konon2 jgn bg tau. Tp dlm hati please la share.
Kalau sendiri share nnt kene maki
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 11-6-2021 07:58 PM
Ala, konon2 jgn bg tau. Tp dlm hati please la share.
Kalau sendiri share nnt kene maki

Mmg selama ni MO dia camtu kannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
So..trending ke idok harini lopa di twidderjaya? Sorry da habis da, xberbaki lg dah button husnuzon dlm kamus hidupku buat insan bnama neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:07 PM | Show all posts
Biasalah penyucian, team pr main peranan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list