Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
25270
View
180
Reply

[Politik] Perdana Menteri Ke 9.... Siapakah?

[Copy link]

Author: BicaraHatiku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun aku vote tok mat, but it was highly unlikely. Ramai penyangak dalam umno tu yg gila kuasa, tok mat pun tak kuasa nak gaduh2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sodomi jadi piyem. Korang nak ke muka2 ini ada dalam kabinet baru tu nanti ?
FB_IMG_1623403785631.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 11-6-2021 04:35 PM
Gilerr tak hensem.

aku tak suka dia sebab mudah terpengaruh dengan korang semua kan yang ramai benci dia tapi aku tak dapat nafikan, kalau bertentangan mata dia dengan, rahim aku memang macam bunyi jam detik tunggu masa nak meletup gituuuu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 11-6-2021 09:16 AM
Kalau dnegan mageran mesti pecah rekod lah tiga kali jadi PM. Kat twitter sibuk kat Ku Li, takde yan ...

Seboleh-boleh kan.
Undur lah diri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
yg klu org sarawak tu, klu ada arwah adenan satem myb ok kot. kwn ak org sarawak mcm sedih dia meninggal haritu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:57 PM | Show all posts
haji hadi for PM

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:03 PM | Show all posts
tok mat & papa misai.. hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:04 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 11-6-2021 06:07 PM
ifanonline replied at 11-6-2021 03:50 PM
Satu lagi kawan dier...Teresa Kok...the only women with a kok! - tajuddin prasarana

tak sangka pileh punya pileh among the andartus, shemale jugak taste uolz
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 11-6-2021 03:02 PM
klik View Voters !

Ah thank u...tapi meols takde View Voters..mungkin level meols takde access ir pakai hp kut??
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:26 PM | Show all posts
green~tea replied at 11-6-2021 06:04 PM
tak sangka pileh punya pileh among the andartus, shemale jugak taste uolz

siapa yg shemale?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 11-6-2021 09:39 AM
aku tak suka dia sebab mudah terpengaruh dengan korang semua kan yang ramai benci dia tapi aku tak ...

Awak ni Maya ker?

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 11-6-2021 05:26 PM
Korang je lah yg muda2 pergi vote.
Bukan masanya lagi ...zaman akak dah berlalu.

Staff aku last year, 3 mths lepas post coincidentally lagu ini juga....telah pergi meninggalkan kami buat selamanya....

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 10:40 AM
Staff aku last year, 3 mths lepas post coincidentally lagu ini juga....telah pergi meninggalkan ka ...

Kalau dah ajal innalillah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:49 PM | Show all posts

maya mana pulakkkkk?



Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 11-6-2021 06:48 PM
Kalau dah ajal innalillah.

semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 10:49 AM
semoga dipermudahkan...

Siapa lah akak nak menolak ketentuannya.
Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 11-6-2021 06:51 PM
Siapa lah akak nak menolak ketentuannya.
Huhu.

No one does, not just you...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang bodoh jer yang masih nak maintain keadaan sekarang....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 11-6-2021 10:49 AM
maya mana pulakkkkk?

Seharum bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah di puja
Kau pasti tak percaya
Kasihku bukan untukmu, sayangggggg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 11-6-2021 05:21 PM
Kj itam ni kaki betine gak ke.ingat ke setia anak paklah sorang je tp cari cikpet lain gak ek.haha ...

Kan Mesti nk cikpet pelbagai gitu..dari mengunyit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list