Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
25305
View
180
Reply

[Politik] Perdana Menteri Ke 9.... Siapakah?

[Copy link]

Author: BicaraHatiku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 11-6-2021 03:35 PM
Bukan tak pernah undur diri. Keluar dari umno pernah, undur diri masa jadi PM pun pernah. Tapi bab ...

Toolonglah !!!
No more Dinosaurs!.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 11-6-2021 03:11 PM
bangnon for piyem!  aku peduli hape org nak cakap ape, bangnon belum pernah pon dapat pel ...

Sokong bang non jugak, nak jugak tahu dia jadi pm mcmne..sblm ni baru tpm paling tinggi dgn ketua pembangkang je..bg beliau membuktikan kepimpinan beliauu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Setel kan dulu masalah rakyat yg terkesan hal covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolongla.. Aku dok mlesia.. xmau la dap..
Semak perot gadoh berpuak2 nih
Baik yb muor je la.. urang muda.. idea baru
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Azmin ni mmg muka mintak penumbuk betul..patutla kat mekah kena mop lantai ke apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 11-6-2021 02:38 PM
Ai seorang je ke yang tak nampak menteri vaksin ni handsome? Tak kisahlah kulit dia putih ke hitam ...

Aku pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 12-6-2021 03:22 AM
Tolongla.. Aku dok mlesia.. xmau la dap..
Semak perot gadoh berpuak2 nih
Baik yb muor je la.. uran ...

Muar ada potensi. Tapi dia ni kena lebih banyak lagi timba pengalaman. Belum cukup lagi.
Along the way dia masuk politik ni ada je kesilapan2 dia tapi normal lah dia baru lagi. So kena polish lagi ilmu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 12-6-2021 12:45 AM
Sokong bang non jugak, nak jugak tahu dia jadi pm mcmne..sblm ni baru tpm paling tinggi dgn ketua  ...

Nak tanya dah lama.. kenapa panggil bang non?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut pilih je anwar.. nanti kalau ada masalah lagi pasni buleh la blame dia sokmo  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:16 AM | Show all posts
Edited by tipahketipung at 12-6-2021 01:22 AM
mclaren replied at 12-6-2021 12:28 AM
Nak tanya dah lama.. kenapa panggil bang non?

Nickname..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tk sangka tak ramai pilih semburitan sedangkan dalam ni ramai geng pelangi petang
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 12-6-2021 09:16 AM
Nickname..

Kiranya no asal usul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:43 AM | Show all posts
tak kisah la sapa pun yang dipilih jadi PM....
yang penting biarla beriman dan bijak...
rakyat tak nak yang bodo-bodo....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mclaren at 12-6-2021 10:50 AM

IMG-20210611-WA0018.jpg
miss_perfect replied at 12-6-2021 09:03 AM
Patut pilih je anwar.. nanti kalau ada masalah lagi pasni buleh la blame dia sokmo


Lepas tu kena cari pulak pic yang semua pakat angkat tangan dengan caption siapa yang dah pernah jadi PM Malaysia?
Ada ke pic macam tu? If tak ada then tak boleh lah dia jadi PM ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:01 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 11-6-2021 03:11 PM
bangnon for piyem!  aku peduli hape org nak cakap ape, bangnon belum pernah pon dapat pel ...

yang vote Tok Mat tu bagi aku lagi pelik.

apa yang korang tau nau pasal dia ni? Korang urang UMNO ek




Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:10 PM | Show all posts
mclaren replied at 12-6-2021 01:37 AM
Kiranya no asal usul ke?

Tak sure...Nuar jadi Non. Rasanya belah2 utara sane nickname untuk Anwar atau Anuar.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 12-6-2021 12:02 AM
Toolonglah !!!
No more Dinosaurs!.

Kni giliran generasi muda. Bg giliran ke syed saddiq pula
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:11 PM | Show all posts
tipahketipung replied at 12-6-2021 03:10 PM
Tak sure...Nuar jadi Non. Rasanya belah2 utara sane nickname untuk Anwar atau Anuar.

hello itu nickname exclusive utk kakjijah saja ok?? tuh nama manja kakjijah utk laki dia sapa tataw pi heboh satu mesia
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:16 PM | Show all posts
ok bg bangnon jd pm so bangnon bole tukaq cherok tokun jd pusat pentadbiran baru negara ganti putrajaya....majulaaa kampung aku
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
b^lady replied at 11-6-2021 04:05 PM
Tiada sorg pun yg layak...semua jenis pentingkn periuk nasi sendiri..mengumpul hrta utk 7 keturunan. ...

setujuuuu....semua calon2 recycle muka2 boomers...baik pas, umno, pkr...hampeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list