Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
3436
View
51
Reply

"Artis Dapat Layanan Istimewa Ke?"- Zoey Rahman Dituduh Ambil Vaksin Di PPV Khas OKU

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2021 01:39 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang mempersoalkan dan tertanya-tanya tentang Zoey Rahman yang mendapat suntikan Sinovac di KLCC baru-baru ini.


Netizen kata Pusat Pemberian Vaksin (PPV) di KLCC itu hanya untuk golongan orang tua dan orang kurang upaya (OKU) tapi kenapa Zoey di situ?




Kredit foto: IG





"Bukankah KLCC untuk orang OKU dan warga emas ke? Aktor dapat layanan istimewa?"tanya seorang netizen.


Susulan itu Zoey tampil memberitahu yang PPV tersebut untuk semua lapisan umur.


"Setiap hari saya akan update MySejahtera. Jadi, bila dapat notifikasi untuk temu janji vaksin, saya patuh setiap arahan yang diberikan. Alhamdullilah, saya bersyukur sangat.


"Mungkin mereka beri slot yang available. Saya tak tahu pusat vaksin tu untuk siapa dan golongan yang macam mana sebab saya nampak pelbagai lapisan umur ada di sana," katanya kepada mStar.


Kredit foto: IG




Sementara itu pelakon ini kecewa keran tak dibenarkan untuk merakam video ketika disuntik.


"Masa nak suntik saya diberitahu tak boleh rakam video. Katanya memang itu adalah peraturan. Jadi saya pun okey saja la.


"Cuma ada rasa sedih sikit sebab orang lain boleh rakam. Tak dapat ambil video tak apa, janji vaksin kita dapat."




  



Dah terjawab akhirnya. Inilah akibatnya bila ada artis yang perangai 'kayangan' habis semua artis kena tempias. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-6-2021 02:25 PM | Show all posts
Sekarang bukan phase untuk rakyat marhaen gak ke. Buat penat berebut AZ hairitu. Yg x berebut ramai gak kena panggil utk org2 sekeliling I.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:35 PM | Show all posts
kemaruk sangat nak rakam.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 11-6-2021 02:25 PM
Sekarang bukan phase untuk rakyat marhaen gak ke. Buat penat berebut AZ hairitu. Yg x berebut ramai  ...

I register dr bulan 2 ehh..2 kali try astra tu mmg x dpt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:50 PM | Show all posts
QueenCaramel replied at 11-6-2021 02:43 PM
I register dr bulan 2 ehh..2 kali try astra tu mmg x dpt..

Ntah la. Member2 I Ada yg kena panggil dah. Mmg yg register dari bulan 2 haritu. Ikut location kot. Yg pasti diorg x dudk KL, selangor or Penang
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:51 PM | Show all posts
memang tak boleh rakam ke?
abistu yg dulu ada kes bagi tak cukup dos tu nak buktikan macammana kalau takde rakaman video?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 11-6-2021 02:51 PM
memang tak boleh rakam ke?
abistu yg dulu ada kes bagi tak cukup dos tu nak buktikan macammana kala ...

Dah keluar pekeliling baru lepas case tu. Doctor kena tunjuk syringe with vaccine sebelum cucuk.
I ambil AZ hari tu doctor tanya tau tak berapa ml I patut dapat, lepas tu dia tunjuk syringe sebelum dan selepas cucuk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:19 PM | Show all posts
ellZack replied at 11-6-2021 03:08 PM
Dah keluar pekeliling baru lepas case tu. Doctor kena tunjuk syringe with vaccine sebelum cucuk.
...

ooo... tapi ada kenalan iols yg dpt rakam juga baru2 ni pergi suntik... ikut orang yg suntik tu strict ke tak kott
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:38 PM | Show all posts
Eh, pasal pe ko dapat.
Golongan yang patut dapat awal mcm dijanjikan dulu ade ramai lg x dpt.
Cikgu2 jgn cakap la.
Konon dpt awal, tp harammmmm.
Lani dah pdpr mmg lagi lambat la.
Tp.....
Yang over 60 pun ramai x dpt, smpi kene masuk helpdesk and request dari situ, tunggu email 5 hari x kunujng tiba lagi.
Ko ialah kenapa?
Umur x tua, OKU pun x.
Berpenyakit pun x, sbb retis kalau ade pnyakit mesti share supaya dapat simpati
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ni lah fitnah akhir zaman. Semedang kau je suka2 tuduh org potong line. Makin ramai manusia bodoh dan palatao.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx: Eh, pasal pe ko dapat.Golongan yang patut dapat awal mcm dijanjikan dulu ade ramai lg x dpt.Cikgu2 jgn cakap la.Konon dpt awal, tp harammmmm.Lani dah  ...



erm nak kata bangang marah lak. dh mysejahtera kkm yg kasi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntonglah dapat sinovac {:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronok plak dengar yang ambil vaksin..giliran iolls bila la tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 11-6-2021 02:50 PM
Ntah la. Member2 I Ada yg kena panggil dah. Mmg yg register dari bulan 2 haritu. Ikut location kot ...

Oh..i selangor..huuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:09 PM | Show all posts
Esok giliran suami saya untuk 1st dos vaksin di KL Convec.  Suami saya bukan OKU dan belum warga emas lagi.

Doa untuk giliran saya pula.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 11-6-2021 03:38 PM
Eh, pasal pe ko dapat.
Golongan yang patut dapat awal mcm dijanjikan dulu ade ramai lg x dpt.
Cikg ...

Mana ko tau die tak berpenyakit? Yakin je sume artis bgtau drg berpenyakit, stgh org secretive je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kalau pos video mesti jelir lidah. Takut benor org tak tahu dia GAYah....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-6-2021 04:36 PM
Huntonglah dapat sinovac {:teatime

Kenapa untung?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:44 PM | Show all posts
pasal benda ni jugak aku bitter betul dgn mysejahtera... si zoey ni kalau jujur dgn vaksin takpe dapat random.. jangan guna orang dalam... ha bitter tadi. sepupu aku 22 tahun, single, TAK KERJA, duduk rumah 24 jam, JOHOR, dapat vaksin kat UKM ... marah betol dgn mysejahtera mcm manaa kau sorting gile?? coding cap apa kau guna????

mak aku 60 tahun + ada drah tinggi sampai kesudah x dapat beksin lagi oi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list