Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
You can enter max 200 characters
munirahmulok:   nak baca gosip tp tak pandai  
14-1-2019 10:53 PM Reply|
dani-rox: "You're heavenly and yet so human." - Sedmikrsky
13-1-2019 02:15 AM Reply|
lil_skidamarink: hmmm... ada 1 masalah kana tagih2 suda, dtg 1 masalah pun menagih juga... esok tak tahu lah camna lagi nie mau ikhtiarkan settle masalah2 nie. sy takut..
11-1-2019 11:47 AM Reply|
lil_skidamarink: i have a great depression!
9-1-2019 01:23 PM Reply|
lil_skidamarink:      really need money
9-1-2019 01:10 PM Reply|
lil_skidamarink: setiap hari pergi kerja, risau betul sy. takut kena cari oleh money lender..   
9-1-2019 07:55 AM Reply|
lil_skidamarink: Jeles sy nmpk kawan boleh beli rumah sendiri.. mereka mampu membeli. sy nie gaji hanya Rm1450 tpi banyak komitment, tggl dengan orang tua.
9-1-2019 07:53 AM Reply|
lil_skidamarink:   Risau nya saya!  
8-1-2019 05:18 PM Reply|
lil_skidamarink: harapan sy itu tanah uncle saya, ada yang sudi(individu murah hati&byk rezeki) membeli, dapat juga sedikit komisen dari tanah tuh..dapat juga sy settlekan semua masalah bebanan hutang.
8-1-2019 03:51 PM Reply|
lil_skidamarink:           sy betul-betul stress!! runsing mau pikir psal duit sajaaaaa!!
8-1-2019 03:49 PM Reply|
lil_skidamarink:   money lender hari2 menagih   saya gadai rantai/cincin emas inc cincin kahwin   hari2 tanya bila boleh bayar itu ini masing-masing ada masalah.
8-1-2019 03:48 PM Reply|
lil_skidamarink:    Bila bos ku inform mau sign kena pakai pen BIRUUUUU.. pksa buat balik borang - men copy paste ja bah. mataiii
8-1-2019 02:12 PM Reply|
Mr.Z(support): www.zom-in.com
8-1-2019 09:43 AM Reply|
Mr.Z(support): www.zom-in.com
8-1-2019 09:43 AM Reply|
madammind: Suka berkongsi tips dan pandangan
7-1-2019 05:28 PM Reply|
miskay: ya. I know diroang nak gurau aje. sorry that I easily feel down.
4-1-2019 10:09 AM Reply|
miskay: tak tahu kenapa sekarang aku cepat sangat terasa. how can I help myself
4-1-2019 09:49 AM Reply|
miskay:       
4-1-2019 09:48 AM Reply|
miskay: bila aku bagitau apa yang aku tahu, diorang cakap aku nak fight fact dengan diorang. apa ni? terus semangat down tau
4-1-2019 09:47 AM Reply|
miskay: kenapa senang semangat down ni
4-1-2019 09:46 AM Reply|
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.038489s Gzip On
To Top