Trending

Beraya Sakan, Che Ta Tempah 60 Pasang Baju Raya!

29-6-2015 10:07 AM| Komen: 139

Description: Menurut isteri kepada Zain Saidin ini, dia telah menempah 20 pasang baju untuk dirinya untuk dikenakan pada hari raya nanti.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Oleh Adib Za

Sempena lebaran yang bakal tiba, pelakon Rozita Che Wan atau Che Ta tidak terlepas daripada sibuk dengan persiapan baju raya untuk keluarganya.

Ingin juga para peminat ketahui bagaimana persiapannya itu setakat ini, ya. Menurut isteri kepada Zain Saidin ini, dia telah menempah 20 pasang baju untuk dirinya untuk dikenakan pada hari raya nanti.

Memetik laporan Mstar online, Che Ta berkata,

“Semua baju untuk hari raya sudah pun siap dan jumlah itu sebenarnya bukanlah hanya untuk dipakai pada hari raya sahaja tetapi ketika menghadiri jemputan rumah terbuka sepanjang sebulan Syawal. 

Paling penting bukan saya sahaja ada 20 pasang baju tetapi Zain dan Aaisyah juga,” katanya.

(Sumber foto: Kualalumpurpost)


Wah, maknanya 60 pasang baju raya telah ditempah untuk sekeluarga ini! Beraya sakan nampaknya Che Ta dan keluarga!

Mungkin teruja dengan kehadiran permata hatinya, Aaisyah Dhia Rana. Tidak menafikan perkara ini, Che Ta menambah,

“Teruja sebab akhirnya dapat saya beli dan pakaikan baju cantik-cantik untuk anak perempuan kerana sebelum ini asyik tengok orang lain sahaja. 

"Sejak awal lagi saya sudah sediakan untuk Aaisyah malah kebanyakkan baju kami adalah dari rona sama,”  ujarnya lagi kepada menerusi portal berkenaan. - CARI Infonet


Lihat Komen Comments: 139 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
25
Marah
56
Terkejut
32
Sedih
30
Lawak
32
Bosan
31

Previous : Terbeli Juadah Busuk, Apa Tindakan Anda?

Next       : Burj Khalifa Punya Tiga Waktu Berbuka

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote stars83 1-7-2015 04:53 PM
retis malaysia kalo x menunjuk memang x sah..

Lain-lain Komen

Quote alieyrina 28-6-2015 01:08 AM
Ya lahh...comei gila anak hampa
Quote Felycya 28-6-2015 01:26 AM
Untuk aaisyah 200 pasang pun xpe...

Cantiknye la aaisyah dhia rana ni.
Quote moocoww 28-6-2015 01:32 AM
Geramnya tgk aaisyah ni
Quote bambimo 28-6-2015 01:49 AM
Aduh..comeeyyy sungguh LA
Aaisyahh ni..
Mesti comey pkai baju kurung...dgn Emas padu Kiri kanan...huhuhu
Quote tanganbercakap 28-6-2015 02:44 AM
Konpem la banyak...die kan kate tak ulang pakai baju...
Mesti comel2 baju anak die
Quote Duta lover 28-6-2015 04:30 AM
Huhuhu
susah jd artis ni
rs malu sgt2 kalau pakai baju ulang
nasib baikla maya karin x berperangai sebegini
hidup simple je dan cintakan alam sekitar lak tu.
baju kawen sendiri pun simpan n recycle utk adik sendiri.

Tapi harta berkepuk2,
Nampak classy je.
artis lain gigehla beratus2 baju pun still nampak cam takde class
Quote aechae 28-6-2015 05:17 AM
nmpk peghak pn ada jugak dia ni
Quote MakareyumSuciey 28-6-2015 05:37 AM
Melayu pprt dan riak berpisah tiada
Quote kenarihitam 28-6-2015 05:39 AM
Lantak ko lah
Quote sukacactus 28-6-2015 06:00 AM
Len kali cukupkan la sampai seratus, xcukup tu cik ta
Quote amansihat 28-6-2015 06:08 AM
Edited by amansihat at 28-6-2015 06:09 AM

bukana dengki.tak takut ke tangan anak tu kudung esok bila kena ragut masa tengah berhenti tepi trafik light waktu memandu.ini mengundang bahaya.niat baik nak cantikkan anak masa nak beraya tu menangis tak berlagu di aidilfitri.kadang mak ni tak fikir yg buruk.kesian anak jadi mangsa kerakusan makbapak sendiri nak orang puji puja..cantik ,kaya,comel.anak jadi mangsa.sekarang ni banyak orang jahat makan pil ektasi nak buat jenayah.tak peduli dah nak parang baby ke orang tua.
Quote putehkundor 28-6-2015 06:22 AM
org banyak duit...biaq pi lah....
mak teh dah tua2 ni recycle baju thn thn lepas jah...
janji body kena jaga....raya2 pun tak boleh nak sumbat semua makanan...
Quote zhatul 28-6-2015 06:31 AM
Erk....
Quote de_ikea 28-6-2015 06:45 AM
Klo anak2 lain besar aisyah haruus baru belajar berbaju kurung dgn kain cotton jah.

Tp iols kompom aisyah pun ada baju french lace macam mak dia. Mesti ciptaan atuk man kajang uols.
Quote Lunitun 28-6-2015 06:51 AM
anak laki dy yg 2 org tu baju berapa pasang pulak? xde sebut pon?
Quote Duta lover 28-6-2015 07:07 AM
Lunitun replied at 28-6-2015 06:51 AM
anak laki dy yg 2 org tu baju berapa pasang pulak? xde sebut pon?

Shirtless  
Quote Lunitun 28-6-2015 07:13 AM

ouh lupa pulak.. boleh tayang six pack di pagi raya kekdahnya
Quote aTiKah_aYuNi 28-6-2015 07:39 AM
Geramnya tgk aaisyah ni
Quote bungarose 28-6-2015 08:53 AM
cantik sungguh aisyah. geram tgk dia

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.037916s Gzip On
To Top