Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

3 Gaya Warna Tudung, Cantik Seperti Laudya Cynthia Bella Untuk Lebaran

8-6-2016 11:51 AM| Komen: 8

Masih mencari-cari warna tudung atau 'shawl' yang sesuai?
Oleh Izzah Abbasy

Masih mencari-cari warna tudung atau 'shawl' yang sesuai untuk digayakan lebaran nanti?

Ada tiga inspirasi warna tudung daripada bintang muda Laudya Cynthia Bella yang boleh anda gayakan.

Paling menyerlah anggun dan tampak lembut adalah warna dusty rose. Cepat gayakan! - CARI Infonet

1. Dusty Rose


Tambahkan aksesori pada tudung berwarna lembut untuk kelihatan menyerlah.


2. Mint


Warna hijau lembut ini akan memberi kesan feminin pada keseluruhan gaya anda.
 


3. Grey



Warna suram seperti kelabu ditambah dengan aksesori perak dan pakaian berwarna putih pasti menceriakan hari raya anda!


Lihat Komen Comments: 8 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
0

Previous : Kaftan Comel Untuk Si Kecil, Sopan dan Menawan!

Next       : Kurta Pajama India Atau Kurta Melayu Hipster Pilihan Anda?

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote purpledesire 12-6-2016 06:10 PM
Menarik..              

Lain-lain Komen

Quote idril 8-6-2016 02:12 PM
cantik mekap dia, muka pun ada iras maya karin
Quote mystica 8-6-2016 06:41 PM
Nmpk pelik pula bila tambah aksesori dekat area telinga mcm dlm gmbr pertama tu..
Quote mbhcsf 8-6-2016 11:57 PM
huh? hmm...okay...kecik ye tudung?

okaylah i back to bawal...simple, sesuai dengan apa apa baju gayaan.

Quote mieymiey 9-6-2016 08:55 AM
Orang cantik pakai tudung apa pun cantik.
Quote mizsrose 9-6-2016 12:58 PM
warna ok jugak.. lembut je
Quote cadarblogsot 11-6-2016 05:17 PM
mieymiey replied at 9-6-2016 08:55 AM
Orang cantik pakai tudung apa pun cantik.

Tu yang betul... klu dh lawah boh la tudung apa pun cantik... klu rupa ala-ala.. tudung patidah pun tak cantik
Quote mieymiey 11-6-2016 06:25 PM
Kan?? Klu orang lawa pakai tudung saji pun tetap lawa
Quote purpledesire 12-6-2016 06:10 PM
Menarik..              

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077056s Gzip On
To Top