Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Petang Raya' Koleksi Bernard Chandran Bergaya Bak Puteri Raja

13-6-2016 03:21 PM| Komen: 5

Bernard memberi penghormatan khas buat Permaisuri Brunei dengan gaya diraja
Oleh Izzah Abbasy

Rekaan dari pereka fesyen terkenal, Bernard Chandran pasti tidak akan mengecewakan. Bagaikan puteri, itulah yang boleh digambarkan dengan kata-kata dengan pertunjukan fesyen koleksi raya Bernard Chandran yang dinamakan Petang Raya, baru-baru ini.

Dipengaruhi oleh rekaan istimewa buat pelanggan daripada golongan aristokrat dan kerabat diraja, Bernard menyalurkan inspirasi daripada gaya glamor yang anggun dan eksklusif bagaikan aura puteri raja bagi rekaan koleksi raya bersempena tahun ke-10 beliau dalam industri fesyen raya.

Bernard memberi penghormatan khas buat Permaisuri Brunei dengan gaya diraja seperti pemilihan tudung dengan cetakan corak bunga pada kain sutera hingga ke busananya yang mewah dengan dihiasi kilauan manik kristal.

Potongan yang memberikan impresi siluet ditambah dengan perincian manik dan labuci yang rumit serta gah memberi imej sofistikated kepada si pemakai. Apa lagi leretan kain yang jatuh dengan cantik membuatkan ia tampak anggun dan 'classy'.

Jatuh hati tak pada baju kurung ala sari tu? Cantik kan? - CARI Infonet








Kredit Foto : Lipstick Malaysia




Lihat Komen Comments: 5 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
6

Previous : Gaya Lebaran Lebih Versatil Dengan Koleksi Di Fashion Valet

Next       : Kurta Hoodie, Untuk 'Abam' Bergaya Raya Ini

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote missinpiece 13-6-2016 09:40 PM
Tersangatla hauk

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 13-6-2016 03:34 PM
Secara keseluruhannya  so so je designnya kali ni,  Hanya design yg akhir tu je boleh tahan sikit
Quote CrowneGlory 13-6-2016 03:36 PM
tak lawa ...
Quote siape_aku 13-6-2016 03:52 PM
no 1 n 2 je nmpk ok....yg ade sari a.k.a selendang tu.... unik la jugak....yg lain mcm ape je...plus omputih plak modelnye .....xde nampak "raya" sgt
Quote rosasa 13-6-2016 04:02 PM
yang ke2 last tu.. tak rimas ke dik pakai masa kunjung mengunjung
Quote missinpiece 13-6-2016 09:40 PM
Tersangatla hauk

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.069252s Gzip On
To Top