Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Top 5 Fesyen Hijab Popular Pilihan Si Gadis Menjelang Raya

15-6-2016 02:27 PM| Komen: 3

Fesyen hijab popular sering menjadi pilihan para gadis
Oleh Izzah Abbasy

Sedar tak sedar hari ini genap 10 hari umat Islam berpuasa. Seakan pantas masa berlalu kan?

Sis, dah buat persiapan raya belum? Baju raya warna apa tahun ini? Nak sedondon dengan sekeluarga ke?

Ha, sebut saja mengenai baju raya, penulis nak kongsikan dengan anda fesyen hijab popular yang sering menjadi pilihan para gadis tak kira masa. Lagi-lagi menjelang hari raya.

Walaupun lambakan hijab di pasaran, penulis yakin anda pasti mempunyai fesyen hijab kegemaran seperti top 5 hijab popular di Malaysia ini. Semua cantik-cantik, rambang mata nak pilih mana satu yang nak dipakai ketika hari raya pertama. Betul tak? - CARI Infonet

1) Sugarscaft




2) Naelofar




3) Aidijuma




3) Radiusite





4) Tudung Ruffle




Kredit : Instagram





Lihat Komen Comments: 3 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0

Previous : Songkok Tradisional Kudrat 'Tangan Ajaib' Jadi Rebutan Di Pulau Pinang

Next       : Memang Hipster Habis, Baju Melayu Untuk Anda Yang 'Daring'

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 16-6-2016 10:16 AM
Edited by chinta89 at 16-6-2016 10:18 AM
Esmiria replied at 15-6-2016 05:28 PM
chintw, xsohla. klo x mampu.klo mampu,pastikan yg blh tutup litup.By the way,mok kabo nk bli je ku ...

walopum mampo iols x mo mbodohkan diri beli tudung ratus n ribu.

mcm la beli tudung ratus ribu tu boleh bawak masuk syurga kan? pdhal majoriti iols tgk yg gila tudung mahal ni lbh kepada nk riak n tayang 'mampu-kaya'ade duit' utk beli. then pungpang pungpang kata sgt selesa x mcm tudung2 lain. puihhh sgt. selama ni mse kecik pakai tudung brand pasar malam, okey je tekde pulak naik kurap ke ape ke. x penah bunyi lak x selesa ke ape. siap bangga lagi tudung duk atas kepala tu la plg best skali sb tu asik ke hulu ke hilir pakai kennn hahahaha...

bak kata u la es yg ptg tudung tu tutup litup (tutup aurat). iols pun bukan bagus mcm setajah nk berlitup2 tp semakin cuba nk baiki diri. but tetap say no utk tudung bodoh rege ribu2.

Lain-lain Komen

Quote chinta89 15-6-2016 04:04 PM
bawal Exclusive x msuk list ke? kate ri tu mahaiiii riban2.
Quote Esmiria 15-6-2016 05:28 PM
chinta89 replied at 15-6-2016 04:04 PM
bawal Exclusive x msuk list ke? kate ri tu mahaiiii riban2.

chintw, xsohla. klo x mampu.klo mampu,pastikan yg blh tutup litup.By the way,mok kabo nk bli je kuih kala rezeki lebeh.
Quote chinta89 16-6-2016 10:16 AM
Edited by chinta89 at 16-6-2016 10:18 AM
Esmiria replied at 15-6-2016 05:28 PM
chintw, xsohla. klo x mampu.klo mampu,pastikan yg blh tutup litup.By the way,mok kabo nk bli je ku ...

walopum mampo iols x mo mbodohkan diri beli tudung ratus n ribu.

mcm la beli tudung ratus ribu tu boleh bawak masuk syurga kan? pdhal majoriti iols tgk yg gila tudung mahal ni lbh kepada nk riak n tayang 'mampu-kaya'ade duit' utk beli. then pungpang pungpang kata sgt selesa x mcm tudung2 lain. puihhh sgt. selama ni mse kecik pakai tudung brand pasar malam, okey je tekde pulak naik kurap ke ape ke. x penah bunyi lak x selesa ke ape. siap bangga lagi tudung duk atas kepala tu la plg best skali sb tu asik ke hulu ke hilir pakai kennn hahahaha...

bak kata u la es yg ptg tudung tu tutup litup (tutup aurat). iols pun bukan bagus mcm setajah nk berlitup2 tp semakin cuba nk baiki diri. but tetap say no utk tudung bodoh rege ribu2.

Lihat semua komen(3)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041537s Gzip On
To Top