Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Koleksi Busana Lebaran Siti Nurhaliza, Eksklusif dan Sopan

16-6-2016 05:05 PM| Komen: 11

Koleksi yang dipanggil Creacion Sesuci Lebaran 2016
oleh Adib ZA

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza telah memperkenalkan koleksi pakaian terbarunya sempena lebaran yang bakal tiba.

Koleksi yang dipanggil Creacion Sesuci Lebaran 2016 itu tampil dengan rekaan yang segar, ringkas dan sopan seiring dengan sambutan hari kemenangan umat Islam.

Bagi anda yang menggemari busana ready-to-wear dengan sentuhan eksklusif, bolehlah mendapatkan koleksi ini melalui seller rasmi jenama ini di Instagram. 

Dengan harga bermula RM180, setiap busana di dalam koleksi ini juga dinamakan bersempena judul lagu Siti seperti Badarsila, Azimat Cinta, Mawarku dan sebagainya. 

Mari lihat antara koleksi yang digayakan ketika majlis pelancarannya baru-baru ini di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur. - CARI Infonet


Sumber: Astro Awani





Sumber foto: FB The Royale Chulan Kuala Lumpur



Lihat Komen Comments: 11 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
16
Marah
9
Terkejut
11
Sedih
16
Lawak
11
Bosan
18

Previous : Memang Hipster Habis, Baju Melayu Untuk Anda Yang 'Daring'

Next       : Grace Kelly, Koleksi Jovian Mandagie Untuk Zalora Raya 2016

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote -electrifying- 17-6-2016 11:58 AM
pedih badan DCT ;p

Lain-lain Komen

Quote Esmiria 16-6-2016 06:23 PM
perempuan truk..
Quote pr3ttytw33ty 16-6-2016 07:03 PM
tokti bambam
Quote minah_kidal 17-6-2016 08:39 AM
pilihan warna menarik tp design so-so je. tak tau tang mana yg ekslusif
Quote rosasa 17-6-2016 08:57 AM
bam bam dct .. cute tengok
Quote krustykrab 17-6-2016 08:58 AM
tembamnya ko dct....dah mcm makcik2 50an

btw koleksi baju dia yg gambo kedua, baju first kaler maroon tu, mcm alas meja je
Quote Nham22 17-6-2016 09:54 AM
Yg tok ti pakai tu dr rekaan nya ka..??????
Quote CrowneGlory 17-6-2016 10:26 AM
Edited by CrowneGlory at 17-6-2016 10:28 AM

model slim melim...pereka gems...
taste fesyen hauk ada hati nk reka...
Quote Gadis_sarawak 17-6-2016 10:48 AM
Material cam ok klu tengok dari gambar tapi design minimal sgt..so tak nampak exclusive kat situ..
Quote ilya 17-6-2016 11:46 AM
Baju tu semua nampak hauk bila modelnya tak berapa manis.
Quote missinpiece 17-6-2016 11:52 AM
Biasa2 je
Quote -electrifying- 17-6-2016 11:58 AM
pedih badan DCT ;p

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051645s Gzip On
To Top