Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tindakan Pekerja Hotel Ini Beri Makanan Berbuka Kepada Pemilik Kereta Rosak, Dipuji

17-6-2016 12:52 PM| Komen: 12

Ketika umat Islam sibuk untuk berbuka puasa, dia sibuk bantu orang lain
Oleh Izzah Abbasy

Tindakan murni dan mulia seorang pekerja Hotel The Majestic Kuala Lumpur harus dipuji. Kenapa? Jom, baca kisah yang ditulis
oleh Syed Mohd Nazli Syed Ahmad ini berlaku pada 9 Jun lepas ketika umat Islam sibuk untuk mengadap santapan berbuka puasa.


Semoga Allah murahkan rezeki Encik Hisham dan tindakan mulia beliau ini harus dicontohi. - CARI Infonet










Lihat Komen Comments: 12 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4

Previous : THOR Jadi Bahan Lawak Di Bulan Puasa

Next       : Hentak Kepala Suami Dengan Lesung Batu Hanya Kerana Baju Raya!

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ylq 4-12-2017 08:58 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lain-lain Komen

Quote lyza2474 17-6-2016 01:00 PM
Alhamdulillah..ramai je orang yg prihatin ka malaysia ni...

proud to be malaysian
Quote prettyuglybabe 17-6-2016 01:23 PM
mungkin sekarang terlampau ramai orang jahat..
sampai bila orang buat baik, kita jadi pelik..
Quote Artemesiaa 17-6-2016 01:28 PM
Wah sama lak cam dalam iklan kat tv aritu si fasha keretanya rosak dah dkt nak buka pas tu ada cik kak lalu bagi air untuk berbuka
Quote nononcrux 17-6-2016 02:19 PM
prettyuglybabe replied at 17-6-2016 01:23 PM
mungkin sekarang terlampau ramai orang jahat..
sampai bila orang buat baik, kita jadi pelik..

btl tu. .
Quote zameyla 17-6-2016 02:57 PM
baiknya dia.......
Quote -electrifying- 17-6-2016 03:15 PM
syukur ade y mmbantu
Quote imransulaiman 18-6-2016 04:09 AM
prettyuglybabe replied at 17-6-2016 01:23 PM
mungkin sekarang terlampau ramai orang jahat..
sampai bila orang buat baik, kita jadi pelik..

Sangat benar. Seolah-olah dah boleh buat peribahasa baru - buat jahat berpada-pada, buat baik JARANG sekali


Quote HibinoSama 18-6-2016 07:28 AM
Tahniah bro
Quote mayakaren 28-6-2016 11:34 AM
Dah lah baik..comel pulak tu.. Semoga murah rezeki Encik Hisham! Amin
Quote M.Rose 28-6-2016 02:17 PM
Susah nak dapat orang baik ikhlas macam ini zaman sekarang
Quote moocoww 28-6-2016 02:54 PM
Sejuk hati bila baca berita mcmni...
Quote ylq 4-12-2017 08:58 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044067s Gzip On
To Top