Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Juadah Berbuka Asia Tenggara Di Laman Kayangan

20-6-2016 02:51 PM| Komen: 2

Ini termasuklah konsep hidangan Asia Tenggara
oleh Adib ZA




Puas mencari pakej bufet Ramadan terbaik untuk anda seisi keluarga? Masih belum terlambat untuk mencuba bufet yang ditawarkan di Laman Kayangan, Shah Alam oleh Segi Seri Sdn Bhd. 

Selain harga yang begitu mampu milik iaitu RM59.00 (dewasa) dan kanak-kanak RM35.00, banyak yang istimewa di sini. 

Ini termasuklah konsep hidangan Asia Tenggara yang membolehkan pengunjung merasai juadah bukan sahaja dari Malaysia, tetapi Indonesia, Singapura, Thailand, Brunei dan Vietnam.

Memang pelbagai dan berbaloi. Antara yang menarik perhatian adalah seperti nasi kabuli, tomyam istimewa, bakso, Vietnamese beef noodle dan sebagainya. 

Tak dilupakan menu wajib ketika puasa iaitu kambing panggang yang dihidangkan dengan tiga sos. Tak tahan dibuatnya! Begitu juga dengan ayam percik dan juga sayuran grilled yang disediakan. 

Dari segi dekorasi memang terbaik! Bukan sahaja dihias bak majlis rasmi yang gah, malah ia turut dihias dengan identiti negara-negara Asia Tenggara yang dibawakan. 

Sambil makan, anda juga dihidangkan dengan alunan muzik dan nyanyian daripada kumpulan ghazal. Asyik gitu. Surau juga disediakan untuk keselesaan bersolat. Parking pun percuma.  

Lokasinya di Seksyen 7 Shah Alam, jom apa lagi jika anda inginkan bufet Ramadan yang murah, selesa, sedap dan pelbagai, Laman Kayangan Shah Alam memang jawapannya. - CARI 

 
Lokasi: Laman Kayangan Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam

Menu: Juadah menu kampung, kambing panggang, menu Asia Tenggara - Indonesia, Vietnam, Singapura, Thailand, Brunei

Harga: RM59 Dewasa, RM35 Kanak-kanak

Facebook: https://www.facebook.com/LamanKayangan/








Lihat Komen Comments: 2 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
9
Marah
7
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
4

Previous : 6 Resepi Paling Mudah Dan Cepat Disediakan, Khas Untuk Bersahur

Next       : Resepi Puding Roti Kurma Sempena Ramadhan

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ylq 4-12-2017 08:57 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lain-lain Komen

Quote seramado 23-6-2016 02:20 PM
dah try haritu..mmg puas hati..beli masa early bird haritu..rm39 je... kat sini retis ramai dtg...
Quote ylq 4-12-2017 08:57 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lihat semua komen(2)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041070s Gzip On
To Top