Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Terliur! Berbuka Puasa Dengan Menu Ala Shell Out, Bone Out!

23-6-2016 03:39 PM| Komen: 8

Anda boleh berkunjung ke Baka Baka Street Cafe
oleh Adib Za

Mencari-cari menu ala shell out untuk berbuka puasa dengan harga murah dan juga sedap?

Anda boleh berkunjung ke Baka Baka Street Cafe yang terletak di Banting ini. Sesuailah untuk anda yang nak makan berjemaah dengan rakan-rakan atau pun orang tersayang.

Dengan harga RM27 sahaja anda juga bakal mendapat air soda herbs yang sangat 'special'! Cukup dengan ketam, udang, sotong, lala dan juga nasi putih. 

Taknak shell out? Di Baka Baka juga disediakan menu bone out iaitu  kombinasi daging ayam, kambing dan daging. Konsep yang sama dengan shell out tapi menggunakan daging. Pasti membuat anda kecur air liur.

Dah tak tahan ke tu? Jangan lupa 'booking' dulu sebelum datang ke sini. - CARI
 











Alamat:
Baka Baka street Cafe, Banting


Menu: Shell out, bone out


Facebook: https://www.facebook.com/Bakabaka-Street-Cafe-1153807058004096/



Lihat Komen Comments: 8 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
5
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
5

Previous : Sup Makaroni Sempurnakan Sahur

Next       : Kudapan Raya Popular, Kacang Goreng Bawang Putih

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote seramado 24-6-2016 11:40 AM
terliurnya...sedap tu bone out

Lain-lain Komen

Quote kentel 23-6-2016 03:52 PM
@epis nak try?
Quote epis 23-6-2016 05:00 PM

area mne banting ni? jauh gak banting...
Quote CARI-MAMS 23-6-2016 05:11 PM
kat bank islam kalau x silap..cuba cek dlm fb dia
Quote manjalara_01 23-6-2016 05:21 PM
makan atas alas plastik meja ke tu?
Quote kentel 23-6-2016 06:08 PM
epis replied at 23-6-2016 05:00 PM
area mne banting ni? jauh gak banting...

sbb rm27 mcm not bad...kalau nak try wiken ni mcm best      
Quote M.Rose 23-6-2016 10:52 PM
Kalau tengah lapar,semua nampak sedap kan
Quote epis 24-6-2016 09:09 AM
kentel replied at 23-6-2016 06:08 PM
sbb rm27 mcm not bad...kalau nak try wiken ni mcm best

wiken ni i dah full book, huhu...
Quote kentel 24-6-2016 10:12 AM
epis replied at 24-6-2016 09:09 AM
wiken ni i dah full book, huhu...

o yeke...cmtu taun depan la..sempat ke? huhuhu
Quote nut.legacy 24-6-2016 11:26 AM
sedapnye.. kene try la nanti
Quote seramado 24-6-2016 11:40 AM
terliurnya...sedap tu bone out

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047511s Gzip On
To Top