Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mood Republik 2016 : KL Raya Fest Kembali Lagi, Jom 'Shopping' Raya!

24-6-2016 02:41 PM| Komen: 3

Bolehlah berpesta 'shopping' sampai lebam bermula hari ini (Jumaat) sehingga Isnin tau!
Oleh Izzah Abbasy

Mood Republik adalah Festival Raya Terbesar yang diadakan apda setiap tahun. Jika tahun lepas, kecoh kontroversi kurang enak mengenai Mood Republik ini.

Namun, pada tahun ini Mood Republik yang diadakan di PWTC kembali lagi dengan lebih 600 jenama mempromosikan barangan masing-masing dan selebriti popular turut berhimpun.

Anda yang berada sekitar Lembah Klang bolehlah berpesta 'shopping' sampai lebam bermula hari ini (Jumaat) sehingga Isnin tau! - CARI Infonet

KL Raya Fest

Tarikh : 24 Jun hingga 26 Jun 2016
(Jumaat, Sabtu, Ahad & Isnin)

Tempat : Dewan Tun Razak 1 & 2
Penganjur : Mood Republik

Antara barisan jenama daripada artis kesayangan anda :

ROSSA PERFUME LIVE ROSSA
AIDIJUMA
ALTELIA AMANI RTW ( HQ )
NAELOFAR HIJAB ( HQ ) LIVE NEELOFA
JUBAH SOUQ ( HQ )
EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP ( HQ ) LIVE EMMA MAEMBONG
CREACION ( HQ ) LIVE DATO SITI NURHALIZA
PRECIOUS PERFUME LIVE ROZITA CHE WAN
ZAPATOS MEN's SHOES LOVE ZAIN SAIDIN
SUGARSCARF ( HQ )
FYNN JAMAL RTW ( HQ ) LIVE FYNN JAMAL
ANZEL HAIR ( HQ ) LIVE ANZALNA NASIR
DHANIA ( HQ )LIVE DIDIE ALIAS cum MC OF THE YEAR
WA CLOTHING ( HQ )LIVE WAWA ZAINAL & AERIL ZAFRIL
SCHAWLARA ( HQ ) LIVE AWAL ASHARI & SCHA AL YAHYA & LARA ALANA IMAAN BOUTIQUE ( HQ )
PALING COMEL ( HQ )LIVE SITI NORDIANA
MINIMALACE ( HQ )
TUDUNGPEOPLE ( HQ )
MF SHAWLS LIVE MIRA FILZAH
COOKIES LIVE SAHARUL RIDZWAN
IZZUEXCLUSIVE LIVE IZZUE ISLAM
RARA COOKIES LIVE ERRA FAZIRA
CAKENIS LIVE HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN
BY REMY ISHAK LIVE REMY ISHAK
ALFIO RALDO ( HQ )
HOUSE OF DRE ( HQ )LIVE AYDA JEBAT
BOKITTA HIJAB ( HQ )
AMJIFA EXCLUSIVE ( HQ )LIVE AMAR BAHARIM
TUDUNG RUFFLE ( HQ )
HIJAB REVIVAL ( HQ ) LIVE AMEERA ZAINI
FURBY & SUGAR FOR MEN ( HQ )
BY FATIN SUHANA
JELITASARA(HQ)
GAYEKINISHA
DEWI SOFIEA
LOSRAVELDA
ANGGUN ZARA
TELEKUNG SITI KHADIJAH
RAYYANHAYA
BMO
MODVIER

Dan 600 jenama yang lain.

Apa tunggu lagi! Cepat Serbu. Ingat Raya, Ingat Mood Republik! Lupakan yang lain.

Ayuh kita saling PENGSAN & PITAM beirama dalam FESTIVAL RAYA NOMBOR 1 MALAYSIA!


























Lihat Komen Comments: 3 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
18
Terkejut
22
Sedih
14
Lawak
30
Bosan
26

Previous : Comelnya Din, Banyak Betul Kesalahannya - Iklan Raya TNB

Next       : Gerai Diserbu Penguatkuasa Di Bazar Ramadhan, Salah Siapa?

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ylq 4-12-2017 08:58 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 24-6-2016 03:33 PM
Expected le 29 hb ni tarikh akhir untuk pos laju kalau guna pos takut ada yang tak sempat dapat baju raya.  Kalau tak buat sale gila2 mana stock nak gerak lepas raya selalu nya sendu je yang nak membelinya.  
Quote hsflndahmd 25-6-2016 11:22 AM
Teringin la jugak nk g tp mesti sesak gila :zz
Quote ylq 4-12-2017 08:58 AM
nike soccer shoes, coach outlet store, ray ban uk, mcm handbags, new balance, ray ban outlet, longchamp, nike free, new balance, soccer jerseys, nfl azcardinals jerseys, pumas, hogan, stone island jackets, true religion, longchamp black friday, bcbg max azria, ray ban black friday, north face, rayban, wholesale handbags, detroit pistons jersey, armani watches, oakley sunglasses, coach factory outlet, bottega, birkenstock taschen deutschland, michael kors handbags, pandora jewelry, levis outlet, nike, bcbg max, mcm bags, skechers shoes outlet, nike store, nike air max, shoes outlet, nhl jerseys, air jordan, jordan retro, nfl jerseys, oakley sunglasses, nfl redskins jerseys, michael kors outlet online, hogan shoes, omega, ralph lauren outlet online, ralph lauren, nuggets jersey, salvatore ferragamo, prada handbags, cheap ray ban, minnesota timberwolves jerseys, adidas shoes, tory burch, tory burch sale, tommy hilfiger online shop, nfl jaguars jerseys, nba jersey, brooklyn nets, oakley store, mcm backpack outlet, babyliss flat iron, nike air max 90, thomas sabo, nfl buccaneers jerseys, cheap oakley, hermes birkin bag, rolex watch, barbour, air max shoes, new balance, oakley, salomon, air force, ralph lauren, basketball shoes, kate spade bags, tommy hilfiger outlet stores, hollister online shop, nike shoes, nike air max, cheap oakley sunglasses, beats headphones, hornets jersey, cheap true religion, hermes tracksuits, barbour outlet store, adidas clothings, mizuno, nfl chargers jerseys, beats by dre headphones, michael kors, jimmy choo outlet, rolex watches, michael kors outlet, nfl eagles jerseys, easton bats, converse, swarovski jewelry, ray-ban sunglasses, coach factory outlet online, oakley holbrook, valentino shoes, juicy couture clothings, fred perry polos, louboutin shoes, nfl ravens jerseys, michael kors outlet online sale, plein shoes, marc jacobs handbags, the north face outlet, jordans, nfl lions jerseys, michael kors bags, hollister co, fitflop shoes, hollister clothing store, nfl broncos jerseys, asics gel, ralph lauren outlet, swarovski crystal, mavericks jerseys, thomas sabo, nfl saints jerseys, coach outlet online, spurs jerseys, longchamp handbags, versace, indiana pacers jerseys, oakley pas cher, true religion outlet, the north face, ray ban outlet, oakley, new balance store, polo ralph lauren outlet, fendi shoes, nike id, michael kors outlet online, nfl packers jerseys, air max 90, air jordan shoes, polo ralph, rolex watches, pandora bracelet, nike roshe run, michaelkors.com, chrome hearts clothings, jimmy choo, mlb jerseys, ralph lauren uk, new balance shoes, cheap oakley sunglasses, huarache, dsquared2 shoes, oakley, northface,

Lihat semua komen(3)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043334s Gzip On
To Top