Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gaya Tema Floral Pilihan Segar Lebaran Si Gadis

24-6-2016 03:40 PM| Komen: 6

Kalau berkenan, cepat-cepat beli ya
Oleh Izzah Abbasy

Bak puteri jika dapat gayakan dress floral. Jika tahun-tahun sebelum ini ramai yang memilih baju raya 'plain', tahun ini gaya floral lebih segar menjadi pilihan. Tampak ayu dan lembut sahaja kan, dengan warna pastel pula.

Untuk anda yang sememangnya suka rekaan floral ini, penulis sertakan gambar untuk menjamu mata anda ya! Bolehlah pilih mana yang anda suka.

Dara by Fathia Latiff juga ada. Bukan itu sahaja, butik popular dengan 'design letops' Leyana Rahman X Elrah Exclusive juga ada tau! Jom, intai gambar di bawah, berkenan ke idok?! Kalau berkenan, cepat-cepat beli ya. - CARI Infonet






















Lihat Komen Comments: 6 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
17
Terkejut
6
Sedih
5
Lawak
9
Bosan
12

Previous : Bergaya Kasual Dengan T-Shirt Motif Songket, Kombinasi Moden Tradisional

Next       : Inginkan Kelainan? Beraya Dengan 'Jumpsuit', Tampak Lebih Ringkas

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote amyza 26-6-2016 06:53 AM
Cantik nye.
Takpelah kalau sama dgn org lain. Harga pun mahal

Lain-lain Komen

Quote CrowneGlory 24-6-2016 04:21 PM
cantik2 sangat...warna pun santek
Quote missinpiece 24-6-2016 11:55 PM
Cantik ngan kebanyakan pastel kaler. Corak bunga pun x terlalu sarat dan x semakkan mata
Quote Elle_mujigae 24-6-2016 11:57 PM
very pretty...

kat group menjahit ramai seller jual kain pasang inspired tema floral2 ni...cantik mmg la cantik tapi berpuluh kali fikir nak beli ke tak sbb nanti baju sama  kain macam orang lain pula bila pergi beraya...so awkward...
Quote tipuware 25-6-2016 05:33 AM
Elle_mujigae replied at 24-6-2016 11:57 PM
very pretty...

kat group menjahit ramai seller jual kain pasang inspired tema floral2 ni.. ...

The same reason nape aku x suka beli baju siap gak.. taknak sama dgn org.tapi kalau xnak sama dgn org,  x sanggup nak spend duit byk beli kt jakel yg kain2 1malaysia ni kita sorang ajr pakai hoho.. last2 beli satin. . Selamat
Quote alieyrina 26-6-2016 04:58 AM
Jubah fatia tu x kuar lg.. Kurung dia aku beli la.. Kalau jumpak org pakai sama pun biar la kaler lain..
Quote amyza 26-6-2016 06:53 AM
Cantik nye.
Takpelah kalau sama dgn org lain. Harga pun mahal

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087509s Gzip On
To Top