Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Suami Kongsi Tip Pilih & Beli Kasut Raya Dengan Isteri Tak Sampai 10 Minit

1-7-2016 02:02 PM|Dilihat: 8434| Komen: 21

Dia gunakan satu tip ketika menemani isterinya membeli kasut raya
Oleh Izzah Abbasy

Suami yang boleh melayan kerenah isteri ber'shopping' memang boleh tabik spring.

Bukan mudah para isteri nak meilih dengan kadar segera, boleh jadi 10 kedai yang ada di pasaraya belum tentu menjadi piulihannya. Sudahnya, balik dengan tangan kosong.

Tapi suami bernama Lutfi Lokman ini telah menggunakan satu tip ketika menemani isterinya membeli kasut raya. Yang menariknya si isteri mendapat keputusan untuk membeli kasut tersebut tak sampai 10 minit dan semuanya selesai.

Jom, baca perkongsian tip oleh Lutfi Lokman ini. 





Lihat Komen Views: 8434   Comments: 21 Balas Komen

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0

Previous : Lagu "Esok nak Raya" Nyanyian Toms Ford Jadi Viral

Next       : Siti Nurhaliza Berniqab Pada Akhir Ramadan Di Mekah, Disalah Erti Peminat

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ylq 4-12-2017 08:58 AM
ecco mens shoes, air jordan shoes, ralph lauren outlet, ralph lauren, oakley, ralph lauren, cheap ray ban, fitflop shoes, michael kors, hogan shoes, mcm bags, nike air max, ray ban outlet, brooklyn nets, beats by dre headphones, indiana pacers jerseys, celine outlet, prada, flat iron, marc jacobs handbags, vans, nhl jerseys, nike roshe run, calvin klein outlet, coach black friday, burberry handbags, ferragamo shoes outlet, burberry, coach outlet, fred perry, nfl redskins jerseys, nfl texans jerseys, instyler, ralph lauren factory store, stone island jackets, oakley sunglasses outlet, nike roshe run, under armour outlet, giuseppe zanotti sneakers, timberland shoes, cheap barbour jackets, ray ban black friday, hollister kids, asics, longchamp black friday, true religion jeans women, oakley outlet, nike air max 90, tory burch sale, coach bags outlet, nfl titans jerseys, adidas clothings, swarovski, air jordan, michael kors purses, new balance, hogan, oakley standard issue, vibram five fingers, polo ralph lauren outlet online, nfl chiefs jerseys, north face outlet, air max, ralph lauren polo, tommy hilfiger canada, oakley black friday, nike running shoes, oakley holbrook, portland trail blazers jerseys, coach factory outlet, longchamp, birkenstock taschen deutschland, basketball shoes, milwaukee bucks jerseys, golden state warriors, polo ralph lauren, nfl colts jerseys, louboutin, converse sneakers, ray ban outlet, mizuno, rolex replica, dsquared2 sale, nfl ravens jerseys, nike shoes, louboutin shoes, hollister clothing, barbour jackets outlet, , nfl bills jerseys, nfl buccaneers jerseys, polo ralph lauren, oakley store, bcbg max, mlb jerseys, beats headphones, new orleans pelicans jerseys, bottega, ray ban pas cher, ralph lauren outlet online, nike factory, michael kors handbags, lakers jersey, northface, chi flat iron, plein shoes, vans shoes, swarovski crystal, supra shoes, oakley, hornets jersey, huarache, air max shoes, juicy couture clothings, coach factory outlet, nike jordan, timberland boots, michael kors bags, nba jersey, polo ralph, nfl chargers jerseys, the north face outlet, valentino shoes, nike roshe run, nike id, toronto raptors jerseys, michael kors outlet online, omega watches, horloges, polo ralph, nfl eagles jerseys, burberry outlet, rolex watch, nuggets jersey, skechers shoes outlet, nfl saints jerseys, michael kors, air max thea, utah jazz jerseys, pandora jewelry, reebok, mcm bags, marc jacobs handbags, spurs jerseys, ray ban sunglasses, hugo boss, thomas sabo, memphis grizzlies jerseys, oakley outlet online, cheap oakley sunglasses, ray-ban sunglasses, montblanc, pandora charms, kate spade handbags, nike roche, north face backpacks, polo ralph lauren outlet, adidas, nike shoes, nhl jerseys, hollister co, omega watches, long champ, montre femme, michael kors outlet store, ralph lauren outlet, nfl dolphins jerseys, hogan sito ufficiale, nba jersey, the north face, converse, ferragamo shoes, salomon, huaraches, jordan retro 11, clippers jerseys, mcm handbags, nike air, jimmy choo, givenchy, nfl cowboys jerseys, new balance shoes, ralph lauren outlet online, adidas online shop, nfl giants jerseys, oakley, replica watches, vans, tommy hilfiger online shop, nba jersey, nike roshe run, soccer shoes outlet, birkenstock deutschland, nfl lions jerseys, jerseys from china, armani watches, michael kors handbags, michael kors, omega watches, prada shoes, kate spade handbags, michael kors uhren, skechers canada, ray ban, nfl browns jerseys, converse, sacramento kings jerseys, louboutin shoes, michael kors outlet, new balance, longchamp, air max, pandora, [url=http://www.woolrich-

Lain-lain Komen

Quote Emperor95 1-7-2016 04:17 PM
memang tips yang berguna
tapi ikut jenis perempuan juga.
Quote Artemesiaa 1-7-2016 04:47 PM
Bagus le bagi pendapat kalau dok cakap pilih le mana suka mau makan masa lama lagi dia nak buat pilihan
Quote Andyscenes 1-7-2016 10:53 PM
aku punya perangai, amek dua2 senang hhah
Quote merrissa 2-7-2016 01:34 AM
dua2 cantik....amik je dedua...sekian....
Quote M.Rose 2-7-2016 07:26 AM
Kalau aku tak payah tanya. Rembat dua dua terus. Settle
Quote mak_wa95 2-7-2016 01:53 PM
mcm2 cara..

biasa sgt buat mcm ni..
terutama kalau nak beli brg orng pesan..
Quote mak_wa95 2-7-2016 01:55 PM
kes ni isteri dah berkenan cuma nak pilih antaraa 2..

kalau langsung xjumpa yg berkenan..
udah ronda 2,3 mall cemana..
Quote jejaka_hensem 2-7-2016 03:36 PM
ini tips lelaki pemalas nak jaga anak namanya.
sanggup menipu isteri sbb mls nak jaga anak sendiri.
malang sangat perempuan yg dapat laki mcm ni.
Quote jerukkedondong 2-7-2016 04:34 PM
Tak yah tanya....duit sendiri...rembat je berapa pasang nak....
Quote JENABREJAM89 2-7-2016 07:52 PM
mak_wa95 replied at 2-7-2016 01:55 PM
kes ni isteri dah berkenan cuma nak pilih antaraa 2..

kalau langsung xjumpa yg berkenan..

Betul tu....kiranya binik dia ni xtau plh antara 2 jee....yg xjumpa saiz,yg xsesuai dihati mcm mn plak tips nyee...
Quote mak_wa95 2-7-2016 08:21 PM
JENABREJAM89 replied at 2-7-2016 07:52 PM
Betul tu....kiranya binik dia ni xtau plh antara 2 jee....yg xjumpa saiz,yg xsesuai dihati mcm mn  ...

betul...

saya beli kasut paling cerewet..
sbb kita guna kasut utk alas kaki berjalan, nak cantik, nak selesa, nak harga mampu beli..
saiz biasa ada, sbb pakai saiiz , yg dipamer pun biasa siaz tu..
kadang2 je ada juga saiz dh habis, ada yang hat pamer je..xsanggup nak beli yg tu..
Quote Elle_mujigae 3-7-2016 12:07 AM
hopefully tak dapat husband suka update status macam ni..tak berkenan langsung.. hal2 suami isteri pun nak beritahu kat public...
Quote faraway1 3-7-2016 06:00 AM
tak berkesan dnegan me pun,
my husband tepon internet pun tak da, inikan whatsapp.
Quote mziskandar 3-7-2016 01:06 PM
msg lebih berkesan (pelbagai situasi, tanpa perlu menggunakan smartphone - tulis atas kertas pun boleh).

"help. ex abg ada kt cni. cpt!"
Quote immi 4-7-2016 05:53 AM
M.Rose replied at 2-7-2016 07:26 AM
Kalau aku tak payah tanya. Rembat dua dua terus. Settle

Me pon...xadala asyik teringat je dh balik rmh kannn....
Quote immi 4-7-2016 05:54 AM
mziskandar replied at 3-7-2016 01:06 PM
msg lebih berkesan (pelbagai situasi, tanpa perlu menggunakan smartphone - tulis atas kertas pun bol ...

Hahaha ...nmpk diskaun 90% pun xheran daah
Quote dark_night 4-7-2016 06:44 PM
Klu si isteri tu bru je survey2 nk cari kasut,biar la dia amek masa tengok2 mana yg dia bkenan..layankan je lah..

Tp klu dh smpai 2 minggu duk pusing xjumpa jugak yg dia nk,bru guna taktik ni..
Quote dark_night 4-7-2016 06:48 PM
mziskandar replied at 3-7-2016 01:06 PM
msg lebih berkesan (pelbagai situasi, tanpa perlu menggunakan smartphone - tulis atas kertas pun bol ...

Klu sy dpt msg mcm tu,sy akan reply..

''SO WHAT??? dh nama pn EX kan?? jgn la kacau org nk cari kasut!! Meh sini!! nk bkepit rapat2 ckit..''  
Quote LuLu^Lost 13-7-2016 09:06 PM
yg merah cantik lagi la...yg merahhhhh . tetiba hehe

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042004s Gzip On
To Top