Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Memang Anak Aidil. Memanglah Muka Sama, Minat Sukan Sama," - Rita Rudaini

4-10-2019 05:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 123

Rita Rudaini tidak kisah langsung kalau masih ada mulut-mulut jahat di luar sana yang mengaitkan kedua-dua anak lelakinya dengan bapa mereka, Aidil Zafuan.

Katanya tiada guna pun nak marah sebab hakikatnya memang pemain bola berkenaan ialah bapa kepada anak-anaknya iaitu Airit Rayyan Rizqin,10 dan Airit Qaqa Arjuna,8.


Kredit foto: IG

"Saya tak kisah kalau ada yang masih mengaitkan mereka. Mana boleh buang ikatan tersebut," katanya kepada Media Hiburan.

Aktres jelita itu sedar, ramai yang suka menyibuk dan memperkatakan muka anak pertamanya memang mirp benar dengan Aidil.



"Yang anak pertama tu memang 'copy paste' muka bapanya. Malah mereka meminati sukan yang sama," tambahnya.

Dalam perkembangan lain, rezeki Rita semakin melimpah ruah. 

Sekarang ini, dia terlibat dengan program All Stars Buka Panggung selain sedang menantikan jadual untuk penggambaran beberapa drama.



Mohon Rita sentiasa bertabah untuk hadap kejian daripada mereka yang selalu busuk hati. 

Tak lupa juga didoakan agar Rita bertemu jodoh semula dengan lelaki yang diimpikan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 123
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Saya Dah Tak Nak Orang Pandang Rendah Pada Saya"- Balkisyh Tranformasi Diri Supaya Jadi Cantik

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 8-12-2019 01:54 AM
Honest opinion, iols suka drama-drama Rita berlakon samarinda dulu .. RTM pun banyak yang best. Sheols jadi heroin menjadi yeee

Lain-lain Komen

Quote Cpkay 4-10-2019 05:18 PM
Rita sentiasa menten cantik dan kurus je.
tabah besarkan anak anak walau bekas suami macam hauk ..
Stay strong Rita..
Quote munchkin 4-10-2019 05:20 PM
Sisturrrr kulu sisturrrr kilir. Pastu bila org ckp omputih ko meluat.

Anyway kaitkanlah tapi janganlah provokasi.

Ni contoh cerai sampai sekarang tak berbaik. Scary
Quote sarah82 4-10-2019 05:24 PM
Sejak kes anak jepun.. Hahaha aku dari dulu mmg x suka Minah ni.. Sorry dia meroyan sbb nakkan ex hubby balik kat dia.
Quote Kurex 4-10-2019 05:26 PM
Salah sorang yg suka cerita pasal jantan...
Quote MissCarcosa9753 4-10-2019 05:28 PM
Cantik rita
Quote awaynepian 4-10-2019 05:34 PM
Even dia ni cantik..kadang2 terpikir cantiknya dia still xleh tarik aidil balik pada dia..untuk lebih husnuzon..diorang mmg xde jodoh
Sbb bagi aku zarema tu biasa2 je..
Quote borrow 4-10-2019 05:36 PM
Eloklah , dari dinafikan bapa bebudak tu.  

Dikmok dh  makin lawa la , byk ikut rupa acikrit.
Quote jijilaaa 4-10-2019 05:37 PM
maintain cun, kalau retis lain sebaya dia dah nampak dah muka memanjang, cucuk botox la apa la

tp si rita ni dia tak over do muka dia. so still nampak natural lagi
sape perasan muka si atikah threesome dah lain nau nau.. check kat ig dia ada post dia buat muka wehh. lain nau tiber je dagu runcing dah mcm anime dah
Quote nonymous 4-10-2019 05:41 PM
harap ritrut dpt berbaik sama dgn aidil zarema, dpt juga budak2 tu main bola sambil bapa dorg coach.
Quote fliphair8 4-10-2019 05:52 PM
Setiap kali benang ritrud, mesti ade ping nama ex laki...
Quote awanysss 4-10-2019 05:54 PM
nonymous replied at 4-10-2019 05:41 PM
harap ritrut dpt berbaik sama dgn aidil zarema, dpt juga budak2 tu main bola sambil bapa dorg coach.

jauh plan cuols ye.. long term plan ni haha
Quote plasterhati 4-10-2019 06:04 PM
fliphair8 replied at 4-10-2019 05:52 PM
Setiap kali benang ritrud, mesti ade ping nama ex laki...

Sejenis jua dgn nekTa..cerita psl laki half kekosen jua..
Quote dewi_rina 4-10-2019 06:07 PM
jijilaaa replied at 4-10-2019 05:37 PM
maintain cun, kalau retis lain sebaya dia dah nampak dah muka memanjang, cucuk botox la apa la

tp ...

Ha da tengok
Kat ig dia pun ada dia pos rawatan apa yg dia buat
Ini rawatan nya: skin whitening drips, nose threadlifting, lips, chin enchancement, jaw enchancement
Wooo gila lah
Quote Fazzbulous 4-10-2019 06:17 PM
nonymous replied at 4-10-2019 05:41 PM
harap ritrut dpt berbaik sama dgn aidil zarema, dpt juga budak2 tu main bola sambil bapa dorg coach.

kikikiki..mana maunyaaa..knowing garit,kwn yg dia pnh gaduh pn smpai skng tk baik..huhuhuhu
Quote rosevelvet 4-10-2019 06:24 PM
dewi_rina replied at 4-10-2019 06:07 PM
Ha da tengok
Kat ig dia pun ada dia pos rawatan apa yg dia buat
Ini rawatan nya: skin whitening  ...

Tikah tu dah sedia cantik. Buang ms jer alter sana sini.. Kalau dia buat la
Quote prizadane 4-10-2019 06:27 PM
Rita ni apa apa story pun mesti nak kaitkan nama ex sekali ke camne? Especially time suami tengah training for wakil negara. Ni esok nak lawan sri lanka, time ni la ritrud nak mencapub sebut nama ex
Quote Nenasketum 4-10-2019 06:29 PM
If memacam buat kat muka, badan, backside, jantan macam sajat pun boleh jadi jelita. Originally dia bukan lah huduh cuma mata juling kan.
Quote matchstick 4-10-2019 06:33 PM
nonymous replied at 4-10-2019 05:41 PM
harap ritrut dpt berbaik sama dgn aidil zarema, dpt juga budak2 tu main bola sambil bapa dorg coach.

kalau lah acik rita dapat berlapang dada mcm abby, aidil bertanggungjawab kt anak2 mcm norman dan zarema baik mcm memey dapat lah mereka rasa keharmonian family besar mcm tu.
Quote Perawankota 4-10-2019 07:14 PM
Fazzbulous replied at 4-10-2019 06:17 PM
kikikiki..mana maunyaaa..knowing garit,kwn yg dia pnh gaduh pn smpai skng tk baik..huhuhuhu

Gaduh dgn sapa yer

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136505s Gzip On
To Top