Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Jangan Taasub Dengan Dunia, Meninggal Kain Kapan Juga" - Linda Rafar Sindir Siapa?

30-10-2019 05:41 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 40

Linda Rafar memuat naik gambar pertemuan bersama keluarga dan saudara-mara di Instagram dan tidak kisah jika gambar tersebut tidak sesuai dengan 'feed' Instagram.

Apabila bertemu saudara-mara, mereka meminta Linda untuk memuat naik gambar bersama di Instagramnya.




Dia sendiri tidak kisah untuk berbuat demikian kerana itulah kenangan bersama saudara-mara yang jarang dijumpai.

Gambar tidak cantik pun bukan masalah baginya dan tidak semestinya untuk memuat naik gambar yang 'stylo' sahaja.


Foto: Instagram Linda Rafar

Dia juga berpesan secara umum menerusi kapsyen tersebut untuk tidak taasub dengan hal dunia kerana akhirnya semua akan mati dengan kain kapan juga.

Ada yang menggunakan sebagai marketing untuk kerjaya, jadi tiada masalah rasanya untuk sentiasa memuat naik gambar yang cantik. Terpulanglah pada seseorang tersebut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 40
Komen

Previous : Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

Next       : Skandal Pun Tak Ada - Nazim Othman Lagi Suka Menduda, Bebas!

Komen Terbaru

Quote emily.topaz 31-10-2019 11:51 AM
For me, either nak post or tak gamba dlm instagram tu hak peribadi. Jgn la sibuk org lain punya account. How do you know depa ni tak appreciate moment dgn sedara mara just because depa tak post gamba.

Lain-lain Komen

Quote CatMiow 30-10-2019 06:02 PM
Cantiknya dia awet muda...
Quote Madel 30-10-2019 06:03 PM
Yg sakan nak menyaman sana sini bukan taksub dunia juga ke
Quote yellowfish 30-10-2019 06:42 PM
Sendu.. berlakon tak, nyanyi ke laut, harapkan nama rafar je
Quote kivio 30-10-2019 07:03 PM
Jangan taasub, maka marilah kita jadi artis.
Quote Perawankota 30-10-2019 07:05 PM
Muda nmpk..
Quote RatuDunia94 30-10-2019 07:27 PM
Tp yg penting anak jantan heols dgn keiflin nampak sedap jugak ek..
Quote meteorspeed 30-10-2019 08:00 PM
Madel replied at 30-10-2019 06:03 PM
Yg sakan nak menyaman sana sini bukan taksub dunia juga ke

Iols baru nak tulis u dah bagi sedebuk.. Kalu tak taksub. Idok ler saman menyaman
Quote HannahMontana 30-10-2019 08:03 PM
Dia pun sakan dgn Edry bagaikan barua bertemu dajjal

Haramjaddah sial punya berzina

Aku xpernah rasa  celaka ni insaf.

Tahyul nya kehidupan dia.
Quote addved 30-10-2019 08:37 PM
hmmm macam cakap tak serupa bikin je?
Quote Ina8895 30-10-2019 09:13 PM
Dulu dia ni ada kes gambar lucah kan?
Quote shida81 30-10-2019 09:35 PM
Tetiba je... X paham la aku...
Quote BicaraHatiku 30-10-2019 09:50 PM
Edited by BicaraHatiku at 30-10-2019 09:52 PM

tak nak komen lebih2..nanti kena minta maaf kat IG
Quote MadameOnion 30-10-2019 10:16 PM
I suka tengok adik dia..Diana rafar..cakap pun lemah lembut je
Quote Madel 30-10-2019 10:24 PM
meteorspeed replied at 30-10-2019 12:00 PM
Iols baru nak tulis u dah bagi sedebuk.. Kalu tak taksub. Idok ler saman menyaman

Dia ilang ingatan la tu
Quote johnazizul 30-10-2019 10:48 PM
CatMiow replied at 30-10-2019 06:02 PM
Cantiknya dia awet muda...

Mekap. Che ta pun nampak muda
Quote misuke 30-10-2019 11:01 PM
HannahMontana replied at 30-10-2019 08:03 PM
Dia pun sakan dgn Edry bagaikan barua bertemu dajjal

Haramjaddah sial punya berzina

errkkkk.. ni cita zaman bila ni uollss.. iollss terlepas ketapi ni
Quote salmon-suki 30-10-2019 11:16 PM
Yelaa tu..bila dah buat salah harap jgn terus mndongak ke langit jela..
Quote Carcosa 31-10-2019 02:42 AM
Hek eleh. Nak ckp sedara mara dia batak sbb suruh upload gambar bersama dia kat med soc dia.
Bodohnya statement ko.
Nyanyi hauk. Berlakon takde. Saman aje dia tau
Quote makita 31-10-2019 08:02 AM
Dia ni tak pernah cerdik. Igt da byk pengalaman idop yg berwarna warni ni cerdik la sket.

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.140882s Gzip On
To Top