Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

14-11-2019 10:01 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 49

Selepas mendengar ura-ura Sheila Rusly mahu bersara dari industri seni, penerbit drama Fadzil Teh atau dikenali Haji Zeel menghubungi rakan seperjuangannya itu untuk memujuk agar tidak mengundurkan diri.

Dia yakin Sheila tidak akan merajuk dalam tempoh yang lama dan cuba menasihati rakannya itu saat diri diuji dalam industri ini.


Foto: Instagram Haji Zeel

Dia juga ada bertanya kenapa perlu berhenti kerana industri seni masih memerlukan gandingan Sheila dan suaminya, Jinggo untuk terus berkarya.

Haji Zeel telah lama mengenali Sheila dan sering berkongsi masalah bersama, tambahan pula dia tahu rakannya itu akan menghasilkan drama terbaik pada Ramadan tahun depan.




Ketika ditemu bual mStar Online, dia juga mengaku pernah mempunyai niat untuk bersara, namun apabila mengenangkan nasib kru produksi dia terus memikirkan semula tentang hasratnya itu. 

Sifat simpati pada kru membuatkan dirinya terus bertahan dan sedar bukan mudah untuk mencari peluang pekerjaan lain jika dia tetap mahu berhenti bekerja. Dia berniat untuk membantu kru untuk terus mencari makan dalam industri.



Bagus niat Haji Zeel dan itulah sifat seorang kawan yang sentiasa menyokong dan membantu saat diuji. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 49
Komen

Previous : Aksi Sarah Suhairi Belanja Dangdut Di Korea Dapat Perhatian Ramai. Terus Trending No 1!

Next       : "Elok Nikah Sajalah" - PU Syed Beri Teguran Terbuka Kepada Zul Ariffin, Intan Najuwa

Komen Terbaru

Quote Denco 19-11-2019 08:23 AM
menghamba la sgt...rumah besar, kereta berjela..x tau bersyukur ke minah ni??
xde sape pun suruh hang jd hamba jah
bajet2 nk suruh org2 seni bagi pujian & pujuk balik letewww

Lain-lain Komen

Quote rotiban 14-11-2019 10:12 AM
kemut ada kedai kek? seriously?


utk tak ot..nape cyst majuk? sbb janna ke?
ke org industri boikot dia ke?
Quote Orix 14-11-2019 10:16 AM
rotiban replied at 14-11-2019 10:12 AM
kemut ada kedai kek? seriously?

sbb x menang award aritu kottt
Quote bondeh 14-11-2019 10:29 AM
gegeh cyst tunjuk kasut gucci... hauks tak kena nak nampak rumaja... contohi amy mastura tak perlu berpakaian macam BBNU

stress tgk kemut senyum cam gitu
Quote mizruncing 14-11-2019 10:53 AM
merajuk sbb byk2 karya tak penah menang kan. kemon laaa sikit2 nk merajuk
Quote fliphair8 14-11-2019 11:01 AM
acik ni package buat drama dan berdrama....
Quote keknaih 14-11-2019 11:10 AM
kuat sentap cyst nih. nak nampak dia special di mata semua orang kot
Quote duradanis 14-11-2019 11:14 AM
ala lepas ni tak ada le ketuk ketuk ramadan. Alhamdulillah.....
Quote LadyCarefree 14-11-2019 11:29 AM
Menghambakan diri selama 34 tahun?!!! Ayat apa ni? Pundek ah
Quote jijilaaa 14-11-2019 11:32 AM
mrajuk la kot. mek janna punya offer drama melimpah ruah. tak mcm yang dia harapkan. maybe bagi dia lepas dibuang, mek janna akan merempan kesenduan. tapi sebaliknya yang berlaku
Quote RumiMenari 14-11-2019 11:37 AM
Sape penah try makan kt KKK (Kedai Kek Kemut )? Best tak?

Cyst majuk lame sikit plizzzz....harapan daripada netizen
Quote mieymiey 14-11-2019 11:49 AM
Hauknya pesen cyst ni. Cuba la berpakaian seiring dengan usia. Ni tak, nak jugak jadi remaja purba. Hauk, tau tak?!
Quote ReginaGeorge 14-11-2019 11:49 AM
Ohhh kes merajuk rupanya..
Quote URUHA 14-11-2019 11:56 AM
Biarlah cyst bersara. X yah gigih nau pujuk. Dulu cyst berlakon best tapi makin lama makin over lak lakonannya Helok la brenti je
Quote prettyuglybabe 14-11-2019 12:00 PM
baru nak tanya sapa depan tu dok terkemut..
sekali memang si kemut
rm50 per hour..
baik pi sukiya or bbq jah..
dah tentu lagi kenyang dari makan kek sejam..
Quote sukacactus 14-11-2019 12:03 PM
RumiMenari replied at 14-11-2019 11:37 AM
Sape penah try makan kt KKK (Kedai Kek Kemut )? Best tak?

Cyst majuk lame sikit plizzzz....ha ...

Sedapnya nama kedai dia hahahahaha
Quote Kurex 14-11-2019 12:21 PM
tak payah pujuk laaaaaaa.. drama pun sama je
Quote Kerkin 14-11-2019 01:01 PM
Rasa merajuk sbb yak menang byk kut .. riak muka kak sheila masa ASK pun mcm sedey jewkk
Quote Psfzi 14-11-2019 01:19 PM
Majuk ke kak shila rus?? Ngn janna nick?
Quote jargon 14-11-2019 02:16 PM
mieymiey replied at 14-11-2019 11:49 AM
Hauknya pesen cyst ni. Cuba la berpakaian seiring dengan usia. Ni tak, nak jugak jadi remaja purba.  ...

Mcm mak soeb tu kemain pakain ala bbnu..gn skinny jeans gn sneakers euww sgt macikkk..

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.143778s Gzip On
To Top