Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Elfira Loy Teruja Terima Anugerah SEBA 2019 Walaupun Masih Berpantang!

13-11-2019 10:38 AM|Oleh: natrahn| Komen: 28


Elfira Loy berkongsi berita gembira apabila dia dianugerahkan 'Celebrity Entrepreneur Of The Year' menerusi SME Entrepreneurship Business Award 2019 (SEBA 2019) menerusi laman Instagram miliknya.

"...Thank you SEBA Awards 2019," demikian tulis pelakon Elfira Loy yang meluahkan teruja dan diberi pengiktirafan penting ini.





Walaupun tempoh berpantang berbaki lima hari lagi, Elfira tidak melepaskan peluang hadir untuk menerima anugerah tersebut dengan gaya yang cukup sopan dan menutup aurat.

Berseri-seri dan cantik sekali!




Ruang komen instagram Elfira dibanjiri dengan ucapan tahniah dan pujian dari para peminatnya. Nasib baik tiada komen negatif dari makcik bawang kan.







Untuk rekod, SEBA yang bermula pada 2016 merupakan inisiatif tahunan yang ditubuhkan oleh Yayasan Usahawan Malaysia inisiatif untuk mengiktiraf usahawan dan korporat cemerlang serta bakat baharu yang mengubah wajah industri.

Tahniah dan selamat maju jaya Elfira! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 28
Komen

Previous : Tangan Kanan Sudah Sihat, Ustaz Azhar Idrus Semakin Pulih

Next       : Usai Isu Waxing Kemaluan, Kali Ini Daphne Iking Dituduh Buat S*ks Dengan Suami Sebelum Show

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 16-11-2019 10:14 AM
ira_sindarella replied at 16-11-2019 12:50 AM
Hahaha. Geng geng bayar rm500 untuk dapat award.

Tahniah yer asyalie.

Anugerah berbayar ke ???

Lain-lain Komen

Quote prizadane 13-11-2019 10:40 AM
Another anugerah beli ke?
Quote Mfzg89 13-11-2019 10:42 AM
so kita semua nak watpe?
Quote fushimi 13-11-2019 10:49 AM
ko jual apa dek

aku tak tahu pun
cafe pun lingkup
Quote greantea 13-11-2019 10:52 AM
ape sumbangan dia? sumbangkan duit ker?
Quote Kurex 13-11-2019 10:54 AM
anugerah syok sendiri
Quote Kerkin 13-11-2019 10:57 AM
Okay laaa .. tahniah
Quote doubleA 13-11-2019 10:58 AM
Iols je ke bosan dengan "news" pasal dia ni
Quote keknaih 13-11-2019 10:58 AM
buat bisnes apa ni? byk tak menjadi jaa
Quote LadyCarefree 13-11-2019 11:47 AM
keknaih: buat bisnes apa ni? byk tak menjadi jaa



Buat anak. Sekor.
Quote F685 13-11-2019 11:47 AM
Banyak sgt anugerah tumbuh bagai cendawan & syok sendiri

Baru2 ni Prestigious Industry Award , yg pemenang pun alahai

Yang dapat invitation pun malas nak pergi
Quote mieymiey 13-11-2019 11:50 AM
'Celebrity Entrepreneur Of The Year'


Cafe sheols yang dah lingkup tu ker?
Quote buapakperut 13-11-2019 02:04 PM
usahawan apa sheols ni.. baik bagi kat ayu damit seyh
Quote lasagna 13-11-2019 03:08 PM
aduhh apa bisnes dia buat skrg? cafe dah elek kan kat alam damai nuu..
Quote Orix 13-11-2019 03:13 PM
kekdahnya apa bisnes sheols ???
Quote adeqbun 13-11-2019 03:31 PM
anugerah2 ni bur sndri ke
Quote akies 13-11-2019 04:21 PM
Cafe dia dh tutup ke?
Quote RatuDunia94 13-11-2019 08:22 PM
Sejenis award penganjur kutip sorang seratus.  Pastu buat la majlis award give away.. konon2 diiktiraf gitu... hahahahaaiii
Quote budaktua 13-11-2019 09:00 PM
sapa yg bagi anugerah ni? company dia sendiri ke..?


Quote MelahJanda 13-11-2019 09:03 PM
Yayasan mmg harapkan derma kan, so..

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110160s Gzip On
To Top