Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Intan Najuwa Padam Gambar, Unfollow Tunang Di Instagram

12-11-2019 05:28 PM|Oleh: Saiful| Komen: 216

Kontroversi demi kontroversi melibatkan Intan Najuwa. Bila gambarnya dengan Zul Ariffin tersebar baru-baru ini habis satu Malaysia datang mengecam.

Tunang Intan sendiri pun dah malas nak komen tentang motif sebenar Intan ambil gambar tersebut.


Lagi panas bila menurut pemerhatian, Intan dah padam gambar-gambar tunangnya di Instagram. Adalah cuma tinggal satu, yang lain semua dah tak ada.


Lagi menimbulkan persoalan bila Intan dan tunangnya, Razrul Anwar Rosli dah tak mengikuti antara satu sama lain di Instagram.

Apa cerita ni? Adakah ada sesuatu yang berlaku antara mereka? 


Setakat ini Intan masih lagi mengunci mulut dan langsung tak memberikan apa -apa penjelasan.

Kita bagilah ruang dan peluang buat mereka menyelesaikan masalah ini.

Foto: IG
Biasalah dalam perhubungan mestilah ada pasang surutnya kan?

Bertabahlah, orang kata dugaan bertunang ni memang berat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 216
Komen

Previous : "Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

Next       : Hairul Azreen Bayangkan Diri Macam Keanu Reeves, Babak Tak Berbaju Bukan Niat Jual Tubuh

Komen Terbaru

Quote iznanaziz 26-11-2019 04:12 PM

terus terang ko.
tak pe, aku hormati keputusan ko tu.
ahaks.

Lain-lain Komen

Quote Rhyno 12-11-2019 05:30 PM
tunggu masa la nk jd mcm kisah pertunangan Elbulus...
Quote harubom 12-11-2019 05:30 PM
Okaylah tu dik. Pergi sambung belajar ke ape dulu. Engko muda lagi buat ape bertunang
Quote CiliPadiSedap 12-11-2019 05:31 PM
Lepas ni naik grab car je dik xperlu berangan naik lembugini
Quote johnazizul 12-11-2019 05:33 PM
Lambo boleh beli kemudian. Badan kekar la sedap... batang berurat... mana boleh tolak oi.
Quote tigerads 12-11-2019 05:34 PM
tu laaa...
tayang le lagi...
org tua dh pesan..bertunang dendiam..

ini tayang sampai makan bersuap dlm lemnuhini...
Quote adelea 12-11-2019 05:35 PM
okey la , boleh menikah dgn bam jul ripin
Quote addved 12-11-2019 05:37 PM
Dugaan bertunang...
Quote Meiizu 12-11-2019 05:37 PM
harubom replied at 12-11-2019 05:30 PM
Okaylah tu dik. Pergi sambung belajar ke ape dulu. Engko muda lagi buat ape bertunang

abislaaaa ko dik oiii..career lakonan ni ke mana laa sgt.tak lama lagi sendu..study spm je kahh?
Quote manehnya 12-11-2019 05:40 PM
Blkon pnya pasai, hilang tunang kayo {:childlike
Quote hatikudus 12-11-2019 05:49 PM
Nasib ko la sape suruh pilih bbnu nak jadikan bini
Quote misuke 12-11-2019 05:50 PM
pasni leh polo jul ripin
Quote meteorspeed 12-11-2019 05:53 PM
Tak dak pasang surut la. Dia yg tak pikir ker amek gambar gitu
Quote fliphair8 12-11-2019 05:53 PM
pi sambung belajar dek...kurangkan kinje2 ngan jantan...
Quote Jamil_Abu 12-11-2019 05:54 PM
Edited by Jamil_Abu at 12-11-2019 05:56 PM

mohon adik najwa nikah je dengan abg jamil supaya abg jamil completekan quota 4.
tak ada apa-apa pun dengan abah lambo tu kalau nak bandingkan dengan abg jamil ni  
Quote Fly_over 12-11-2019 06:03 PM
meols nk jd karatz intan la perangai ada aku kesah gitew
Quote damian_lee 12-11-2019 06:07 PM
Ni bukan dugaan bertunang dik
Ini garit sendiri cash sendiri
Quote doubleA 12-11-2019 06:09 PM
Hati orang tua sensitif dikkk apatah lagi bujang tua
Quote msdummy.2018 12-11-2019 06:19 PM
ahaaaaa..br syok bc benang nie...
Quote msdummy.2018 12-11-2019 06:19 PM
damian_lee replied at 12-11-2019 06:07 PM
Ni bukan dugaan bertunang dik
Ini garit sendiri cash sendiri

aha betul tuh...nak2 bila OA dh ckp xder scene tuh dlm drama...aku pun musykil nieh

Lihat semua komen(216)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.940050s Gzip On
To Top