Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tunggu Jelah 2020 Nanti" - Nazim Othman Nak Umum Nama Kekasih Ke Tu?

5-12-2019 12:56 PM|Oleh: LilRose| Komen: 26

Eh, eh? Makin kerap bergambar bersama nampak. Betul ke ni tak ada apa-apa?

Kredit foto: IG

Pelakon Nazim Othman terus membuat peminat dan pengikut berteka-teki mengenai hubungannya dengan aktres Fatin Afeefa.

Nazim, semalam sekali lagi memuat naik gambar mereka berdua dan seperti biasa ruangan komen dipenuhi tanda tanya.



Tidak kurang juga yang menyakat mengatakan sudah 'terbau-bau nasi minyak'.

Namun, apa yang menjadi perhatian apabila aktor itu menjawab santai komen seorang pengguna yang teruja nak tahu gerangan sebenar kekasih pujaan hati Nazim.


"Tunggu je la 2020," balasnya.


Kredit foto: IG

Aik, nak umumkan apa-apa ke tu? Bikin penasaran saja Nazim nilah! 

Jangan dah puas tepis dakwaan bercinta dengan Fatin, tup tup, 2020 nanti buat pengumuman nak berkahwin dengan aktres itu pula sudahlah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 26
Komen

Previous : Bukan Senang Nak Dapat 'Greenlight' - Awie Dapat Izin Isteri Untuk 'Bersama' Erra

Next       : Sampai 'Lunyai' Suara Dikutuk Sumbang, Nabila Razali Masuk Kelas Vokal

Komen Terbaru

Quote katibism 7-12-2019 10:46 PM
Duda berhias ka heols? Nama barunya Atie Kamal yach

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 5-12-2019 01:02 PM
Kekasih tu jantina yg mana
Quote kentel 5-12-2019 01:05 PM
laki ke pompuan kekasih tu???
Quote syierodoy84onot 5-12-2019 01:14 PM
Ada iras Fatin Afefa laaa..opps
Quote sarah82 5-12-2019 01:16 PM

Bila baca berita tentang janda ni.. Eh.. Eh.. Duda ni
Quote Xim 5-12-2019 01:22 PM
Nk kluar lagu baru kot . Kah5
Quote cikgojesss 5-12-2019 01:27 PM
roslan shah single lagi. ko taknak kah?
Quote Kurex 5-12-2019 01:31 PM
nazimah sedaya upaya nak cover sexuality  yg ke arah jantan tu
Quote bedahmenjuyah 5-12-2019 01:57 PM
Bosan la ko ni nyah
Quote LadyCarefree 5-12-2019 02:00 PM
Xsuka betol sejenis manusia xreti guna kerusi
Quote Themilo 5-12-2019 02:04 PM
Kurex replied at 5-12-2019 05:31 AM
nazimah sedaya upaya nak cover sexuality  yg ke arah jantan tu

jangan la cakap camtu.. jom nazimah, kita dating nak?
Quote Ailebiu 5-12-2019 02:05 PM
Coverina masing2
Patin masih jd skendel laki india tu
Quote Kurex 5-12-2019 02:06 PM
Themilo replied at 5-12-2019 02:04 PM
jangan la cakap camtu.. jom nazimah, kita dating nak?

tapi nazimah botem..
Quote Themilo 5-12-2019 02:07 PM

alaaaa, sesekali berlessy dengan heshe, asalkan sedap di mata meols..
Quote Maria_Juana 5-12-2019 02:19 PM
Hari tu google bella dally terkejut najib rupanya sheolls ex wife nazimah... i tak sangka mazimah pernah kahwin huhu
Quote Boomibulat 5-12-2019 02:24 PM
Kurexrina le tu..btw jari dia kedut mcm org tua
Quote nononcrux 5-12-2019 02:26 PM
btl ke dia gay? mcm nampak dia jalan dgn sorng awek kat the curve.. cantik juga awek tu
Quote Y-Nots! 5-12-2019 02:37 PM
kuat propa lah dia ni
Quote Kurex 5-12-2019 03:39 PM
Boomibulat replied at 5-12-2019 02:24 PM
Kurexrina le tu..btw jari dia kedut mcm org tua

macam uols jugak la.. cover
Quote beta_carotene 5-12-2019 03:46 PM
Go both ways kot... Haagitchew

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131074s Gzip On
To Top