Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

16-2-2020 11:00 AM| Komen: 59

Kredit Foto - Instagram Ungku Ismail

Pelakon Ungku Ismail ternyata mempunyai 'tips' tersendiri untuk mengelak dari sebarang gosip cinta atau kontroversi.



"Tidak dinafikan, apabila berlakon bersama, memang ada segelintir peminat yang suka dan berharap ia berpanjangan hingga di luar kamera. 

Untuk memastikan perkara itu tidak berlaku, saya cuba elakkan daripada memuat naik perkongsian yang boleh mencetuskan gosip percintaan.

"Sekalipun saya berkongsi, itu hanya untuk mempromosikan drama lakonan kami,"  katanya yang dipetik dari BH Online.



Selain itu, Ungku Ismail berterus terang mengakui, dia tidak mengikuti akaun Instagram (IG) Mira mahupun rakan selebriti lain. 

Beliau turut  akui tidak terlalu rapat dengan rakan-rakan di kalangan selebriti malah lebih ramai kawan rapat di kalangan orang biasa.


"Apabila Mira mengumumkan, dia sedang mengenali seseorang, nama saya tidak terkait memandangkan kami tidak pernah digosipkan bercinta," katanya lagi.


Memang menjadi tips Ungku Ismail ini. Perkara baik macam ini patut menjadi contoh pada artis lain sebab yang kita nak tonjolkan ialah bakat bukan cerita sensasi. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
1
0
Komen: 59
Komen

Previous : "Laksana Pasangan Diraja Di Alam Fantasi"- Majis Resepsi Farah Nabilah Dan Amirul Yunus

Next       : "Tolong Behave Sikit Haji" - Noh Hujan Tunjuk Isyarat Lucah!

Komen Terbaru

Quote ilhamazalea 21-2-2020 12:20 PM
EvieWanKenobi replied at 16-2-2020 11:14 AM
dia ni kadang2 cakap rasa dia je yang betul..

ada perasan jugak statement dia ni syok sendiri

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 16-2-2020 11:14 AM
dia ni kadang2 cakap rasa dia je yang betul..
Quote Nenolen 16-2-2020 11:30 AM
Ehhh bukan dia pernah crush dgn MF dulu kan masa drama tak ingat tajuk...katanyaaaa

Dia pun cinlok gak dgn bdk af ex khai masa drama main waktu ramadan yg ada elly suriaty jadi opah tak terima cucu...
Quote pinkzara 16-2-2020 12:06 PM
Nenolen replied at 16-2-2020 11:30 AM
Ehhh bukan dia pernah crush dgn MF dulu kan masa drama tak ingat tajuk...katanyaaaa

Dia pun cinlo ...

yg conlok dgn zarina tu masa tu dia baru masuk industri. 1st n last. lepas tu dah takde cinlok dah. kalau ada pun dia senyap2 je kot.
Quote Duta lover 16-2-2020 12:19 PM
Aku rasa dia ni jenis sarcastic. Tapi org salah faham ingat dia defensive esp bila dia balas2 komen kat ig tu.

Mcm lebih kurang nk melawak tapi x jadi...huhu
Quote RumiMenari 16-2-2020 12:21 PM
Sape2 yg blakon dgn minah juleng itik tu lambat laun i jadi menyampah gak.. sorry ungku.. u nampak murah bila kaitkan minah tu bila bg tips kalis gosip... Free publisiti pd minah tu watpe.. sisi vongok ungku dlm pada selalu nampak pandai jaga diri dlm industri
Quote budakpink 16-2-2020 12:34 PM
Die pun x hadap nk bcinta ngn retis aka heroin die haha
Quote doubleA 16-2-2020 12:41 PM
Iols neutral jah dengan heols sebab kalau iols tengok tu lakonan, koser hal peribadi cinta cintun sana sini retis. Ada ke tak lantak deme la kan deme pun manusia biasa gitu
Quote chekacheku 16-2-2020 12:47 PM
Ala kalo buat2 crush dlm socmed pun kami tahu itu hanya pohyooo..dunia realiti dan internet mmg lain
Quote ctcheery 16-2-2020 01:23 PM
Jenis chillex kot orgnya. Nampak hensem plak huhu
Quote dudaberhias 16-2-2020 01:27 PM
takde controversy sebab elak gosip cinta?
ko memang sendu dik... memang la takde sape nak buat gosip.... itu pun susah nak faham...
thread ko dalam forum ni akak boleh kira pakai jari je...
Quote fliphair8 16-2-2020 01:39 PM
Muka ko muka jawa ensem dek....ko berlakon best, so hakak ok2 jek....
Quote cikkittydiva 16-2-2020 02:09 PM
Aku tetap nak kata muka dia ni mcm abe yeh.. tgk muka dia aku tingat abe yeh..
Muka biase tp tinggi tu bonus.
Quote Themilo 16-2-2020 02:32 PM
ye ke tu? hmm.. mohon @Kurex siasat..
Quote Ladybird910 16-2-2020 02:50 PM
cikkittydiva replied at 16-2-2020 02:09 PM
Aku tetap nak kata muka dia ni mcm abe yeh.. tgk muka dia aku tingat abe yeh..
Muka biase tp tingg ...

Btl..muka so biasa..xphm awat rmi yg tgk drama dia yg gedik2 konon kata dia hensem..hensem celah manaa..tinggi ja
Quote Ladybird910 16-2-2020 02:52 PM
RumiMenari replied at 16-2-2020 12:21 PM
Sape2 yg blakon dgn minah juleng itik tu lambat laun i jadi menyampah gak.. sorry ungku.. u nampak m ...

Juling itik tu cmne..

Bg cth yg clear skit..dh lama menelek muka mf..tp xbpe nmpk..and xsuke dgr sore gedik sheols..so xmo lama2 tgk dia..

Kwn iols sore lembut gak..tp xgedik..mcm dia ni more like control and gedik..hmm
Quote Kurex 16-2-2020 03:41 PM
Themilo replied at 16-2-2020 02:32 PM
ye ke tu? hmm.. mohon @Kurex siasat..

tak minat jadi taknak siasat
Quote ahlisihircute 16-2-2020 05:40 PM
....ok...noted
Quote gummiebear 16-2-2020 05:42 PM
Ungku memang biasa2 jah tapi sebab heols tinggi terus nampak hensem sis. Tambah2 masa TLU
Quote kiahbosan 16-2-2020 05:43 PM
bukan dia dah gf ke? Gf dia org biasa2 je bukan artis kan?

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top