Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Panggil Lu Punya Bos Turun!"-Aliff Aziz Mengamuk, Tunjuk Kemaluan

13-1-2020 04:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 100

Video Aliff Aziz tular lagi dan kali ini dia dilihat sedang bertengkar dengan beberapa individu.

Difahamkan kejadian berlaku di sebuah restoran di Singapura.


Dalam rakaman yang dimuat naik di Facebook Official_Fidz itu, Aliff bergaduh sambil mengeluarkan kata-kata kesat.

Tak cukup dengan itu, bekas suami kepada Bella Astillah ini dilihat membuka zip seluar dan menunjukkan kemaluannya.

Foto: FB
Dia juga dilihat mengamuk sambil membaling kerusi ke arah individu tersebut.

"Lu panggil lu punya bos turun,"katanya.

Walaupun ada yang cuba untuk menenangkan, tapi Aliff langsung tak hirau.

Nampak macam tengah 'high' dadah pula kata netizen.

Foto: IG
Setakat ini belum ada lagi sumber sahih tentang punca pergaduhan tersebut.

Apa nak jadi ni Aliff? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 100
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Isa Khan Tidur 3 Jam Sehari, Bekerja Keras Nak Menghalalkan Risteena

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 18-1-2020 11:00 PM
justchu replied at 15-1-2020 09:27 AM
takde lah kenal pun. iols agak je memandangkan personality dia besher besher je. rupa pun tak bera ...

Hehehe sebelom alep ni yang iols tau dia beria kejar 2 jantan. Dedua xnak kat dia. Tp alep lg herlok ghuper dn retis.

Lain-lain Komen

Quote belilies 13-1-2020 04:25 PM
Baru haritu gambau bella naik satu keta ngan alif hawau ni. Harap2lah tak sampai sangap kawen balik ngan alif.
Quote MsKathryn 13-1-2020 04:25 PM
Nape time tgk video ni tetiba terhidu bau arak
Quote jlo 13-1-2020 04:31 PM
aduih dia ni
Quote cikatilia 13-1-2020 04:33 PM
ada nampak ke kemaluan itu?
Quote CiliPadiSedap 13-1-2020 04:34 PM
kenapa burung dia tak de kepala?
Quote misuke 13-1-2020 04:36 PM
xpe.. bella redo
Quote Pakis 13-1-2020 04:39 PM
Macam alkohol jer
Quote adeqbun 13-1-2020 04:41 PM
mak die menten bekap..jgn riso..
Quote sofinamini 13-1-2020 04:45 PM
bella ambik la laki kau  nie haa. eh salah belum rujuk balik eh ?
Quote kikikiko 13-1-2020 04:47 PM
Hambek balik Bella oii..simpan elok2 bebird dia tu
Quote sukacactus 13-1-2020 04:52 PM
Kenapa ulang thread yg dah ada
Quote Jennyrol 13-1-2020 04:53 PM
Adoii sian die ni.. Ape yg sebabkan die jd teruk sgt ni.. Mcm2 hal la.. Mak pak pon ignorance sgt.. Bwk la anak tu p rehab
Quote CiliPadiSedap 13-1-2020 04:54 PM
orang lain makan dadih juga, minum alkohol tapi tak de tunjuk burung xde kepala
Quote me12345 13-1-2020 04:57 PM
Pegi la dptkan rawatan...sblm tak terawat
Quote mieymiey 13-1-2020 05:00 PM
https://mforum1.cari.com.my/foru ... &extra=page%3D1
Quote diss69 13-1-2020 05:03 PM
Bwah sedar ke, kalau normal xkan buat gini..
Quote Kurex 13-1-2020 05:08 PM
@FanTasyCreaTioN tolong merge kan.. boleh tak..
Quote Rogue98 13-1-2020 05:17 PM
Nasib kau lah Bella...
Quote mamapea 13-1-2020 05:19 PM
kembali lah ke pangkal jalan...hidup x tenteram tu...

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top