Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Masak Sedap.." Zara Zya Doakan Bisnes Char Kuew Teow Hafreez Berjalan Lancar

16-1-2020 04:38 PM|intan| Komen: 28

Pelakon Zara Zya yang baru-baru ini terpalit isu putus tunang dengan selebriti yang juga seorang pelakon, Hafreez Adam sebelum ini dilaporkan ada membuka sebuah kedai makan yang diberi nama Suka Makan Restaurant.

Namun ketika ditemui mStar online baru-baru ini, Zara mengakui berasa ralat kerana tidak dapat lagi meneruskan perniagaan kedai makan yang diusahakannya itu.

Kredit foto: Carian google
Kredit foto: Carian Google 
Bintang tv yang kini aktif mempromosikan telemovie Seadanya Aku yang sedang ditayangkan di TV3 itu menjelaskan penutupan Suka Makan Restaurant itu tiada kena mengena langsung dengan peristiwa hitam antara dia dan Hafreez Adam pada Oktober lalu.


"Kedai dah tutup, saya buka kedai untuk dijaga oleh kakak saya namun timbul pula masalah teknikal. Tiada siapa lagi dapat uruskan kedai tersebut,"

"Memang kecewa, tapi saya taknak teruskan lagi takut mengundang perkara lebih buruk," ujarnya lagi.

Walaupun hanya lima bulan beroperasi, Zara menegaskan penutupan restoran tersebut tiada langsung ada kena mengena dengan bekas tunang, Hafreez Adam.
Kredit foto: Astro Gempak
Ketika diminta untuk memberi komen mengenai bisnes terbaru bekas tunangnya itu, Zara mengatakan bahawa masakan Hafreez memang sedap dan mendoakan bisnes Char Kuey Teow-nya itu berjalan lancar dan berjaya.

Baguslah mendoakan kejayaan walaupun sudah berpatah arang. Gaduh-gaduh pun buat apa kan? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 28
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Jangan Jadi Mangsa, Buang Orang" - Sharifah Sakinah Pula Titip 'Nasihat' Kepada Aqish

Komen Terbaru

Quote izzah_ok 21-1-2020 08:58 PM
zara zya dlm drama pkul 7 tu..mekap xlawooo..huhu mcm tebal sgt

Lain-lain Komen

Quote kaoru44 16-1-2020 04:42 PM
Sedap eh..?sbb aritu nmpk kekok time masak kuey teow..ke sbb ada org record..jd xpndai..
Quote nazzse 16-1-2020 05:21 PM
nak komen jgk walaupun takda kena mengena..
sheols dalam drama tu kuat sangat makeup, beza color muka dgn tangan..adoilla malam2 atah katil pun eyelash, eyeshow selambak..
Quote miss_strangers 16-1-2020 05:51 PM
Sedapnya char kuey teow...

#tambahtacang
Quote KIM.K 16-1-2020 06:18 PM
ZZ taknak jantan semikin ke
Quote timah03 16-1-2020 06:42 PM
nazzse replied at 16-1-2020 05:21 PM
nak komen jgk walaupun takda kena mengena..
sheols dalam drama tu kuat sangat makeup, beza color mu ...

Kalau perasan...semua pelakon pun make up tebal....kena matahari....terpacar blusher nya....
Harap berjodohan lah zara dgn azlee....
Quote sarah82 16-1-2020 06:45 PM
Sedap? Plssss laaaaa... Aku yg pandai makan sekali tgk pun dah tau tak sedap kalau mamat tu yg masak
Quote HannahMontana 16-1-2020 07:28 PM
Zara Zya ni spesis awex yg susah nak dapatkan lelaki yang cintakan dia.Sekali Hafreez tu propa sayangkan dia terus dia sangkut tp putus jua sebab Hafreez tak ikhlaskan.

Zara Zya ni try hard sgt nak nampak cantik dan manja. Dia bukan begitu dia spesis awex biasa-biasa xde cantik pun.

Kalau dia sabar sikit dia boleh dapatkan org yg lebih baik.Tapi itulah dgn pakaian ketat melekat tentu dia pun nak jantan spesis urban.Lelaki baik yang biasa-biasa xkan pilih perempuan mcm ko Zara Zya.

Ko tu sudahlah xcantik sgt lepastu xde lah beragama,xde nampak sopan nampak try hard selalu.

Quote Perawankota 16-1-2020 08:22 PM
Restoran dia tu tiap kali aku lalu x ramai org pon... X sangka lak dh tutup
Quote crazybeach 16-1-2020 10:14 PM
dah nak macam sajat jah gambar kau pakai baju hitam tu
Quote abadi84 16-1-2020 10:22 PM
Zara Zya ni mmg bkn pelakon kategori cantik jelita. Tp manisnya ada
Quote MadameOnion 17-1-2020 08:21 AM
nazzse replied at 16-1-2020 05:21 PM
nak komen jgk walaupun takda kena mengena..
sheols dalam drama tu kuat sangat makeup, beza color mu ...

ya ampunnn..i baru nak komen benda yg sama sis..time tidur pun bereyeshadow bagai..rambut kepok2..i rasa sgt terganggu..last2 i tak tengok terus..dengan si azlee khairi berlakon dah mengkayu pulak sekarang ni..dedulu ok je
Quote gerbera.memopad 17-1-2020 09:18 AM
nazzse replied at 16-1-2020 05:21 PM
nak komen jgk walaupun takda kena mengena..
sheols dalam drama tu kuat sangat makeup, beza color mu ...

Samalah macam heroin drama I Love Cikgu drama RTM, tak pasti nama dia. Eye makeupnya, ya ampun over kekadang padahal aku rasa dia memang dah cantik lawa dah. Tak perlu make up lebih-lebih. Tapi oleh sebab pertama kali hijab aku terbuka nak nampak Sean Lee comel , aku layan je drama tu kadang-kadang
Quote adeqbun 17-1-2020 09:35 AM
nazzse replied at 16-1-2020 05:21 PM
nak komen jgk walaupun takda kena mengena..
sheols dalam drama tu kuat sangat makeup, beza color mu ...

stuju..try hard sesgt nak jd lawo dan wow...mekap berkilo..
Quote Cassieopeia 17-1-2020 10:56 AM
bagusla dh putus xde nak burukkan pihak satu lagi..moga bertemu jodoh lg baik ye zara..
Quote incess.my 17-1-2020 11:45 AM
Apa lagi yg sedap?  
Quote miss_strangers 17-1-2020 01:23 PM
Zara kl buat bisnes makanan pon mesti masyuk..as side income...
Quote firdAwAni 18-1-2020 12:37 PM
gerbera.memopad replied at 17-1-2020 09:18 AM
Samalah macam heroin drama I Love Cikgu drama RTM, tak pasti nama dia. Eye makeupnya, ya ampun ove ...

Ya, ya betoi.. Lawa cikgu tu.. Tapi mekap bertan2..
Quote kaksenah65 19-1-2020 09:39 AM
okay ler tu dah tak berjodohan tapi tak memburukkan bekas pasangan
Quote cahaya_almas 19-1-2020 11:50 AM
gerbera.memopad replied at 17-1-2020 09:18 AM
Samalah macam heroin drama I Love Cikgu drama RTM, tak pasti nama dia. Eye makeupnya, ya ampun ove ...

I love cikgu jam brp u....hari apa...

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.173356s Gzip On
To Top