Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dapat Anak Dengan Bini Baru, Jangan Lupa Anak Dengan Bekas Isteri"

17-1-2020 05:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 43

Tak lama lagi PU Abu bersama isteri barunya, Hana Azra bakal menyambut kelahiran anak mereka.

Menurut posting di instagram, PU Abu meluahkan rasa bimbang tak dapat bersama ketika kelahirannya nanti.

Ini disebabkan dia kini berangkat ke tanah suci untuk membimbing jemaah umrah. 


“Hari ini berangkat ke tanah suci untuk bertugas sebagai pembimbing jemaah seramai 40 orang demi sesuap nasi 
 
“Dan hari ni juga cukup anak aku 37 minggu 2 hari.Alhamdulillah.Baki tinggal beberapa hari bersalin,aku serah segala urusan aku kepada kau ya Allah 

“UY (anaknya) tunggu Abi balik ya?Jangan keluar dulu tau. Abi nak pastikan tangan Abi adalah orang kedua yang sambut selepas doktor," tulisnya di kapsyen.

Kredit foto: IG
Dia turut memuat naik video rakaman ultrasound bayinya itu.

Niat nak berkongsi kegembiraan, namun bila jengah di ruangan komen kena hentam pula.

Kebanyakan netizen menganggap PU Abu tak adil. Anak dengan isteri baharu bukan main teruja nak sambut. Dulu masa bekas isterinya Ain 'Afini bersalin, buat tak tahu sahaja.

Setiap orang pasti ada buat silap. Maafkan dan berilah peluang kepada PU Abu untuk memperbaiki dirinya okay? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Herlok Ya, Patutlah Sorok Ek" - Setelah Setahun, Elly Mazlein 'Belanja' Gambar Bakal Suami

Komen Terbaru

Quote samshik 26-1-2020 04:04 PM
Mek x pollow ig2 nehhh.. Tp ada link ni kat watsap group.. Cer cekk

https://era.je/interaktif/gosip-mossip-mak-jemah-gmmj/isteri-dedah-foto-kekasih-baru-pu-abu

Lain-lain Komen

Quote tuberoses 17-1-2020 05:53 PM
melingkup skali ngn paan
Quote HannahMontana 17-1-2020 05:58 PM
jantan muka jamban rosak mmg teruk perangai .
Quote biskut_milo 17-1-2020 06:00 PM
Pegi mekah, jumpa lak calon bini baru..
Quote buapakperut 17-1-2020 06:28 PM
poyonye hidung kembang
Quote sunshinelady 17-1-2020 06:57 PM
ni nasihat utk segala ummah manusia yg kawin reti buat anak reti, bila cerai lupa tanggungjawab. sila2 lah jalankan tanggungjawab semua
Quote nazjula91 17-1-2020 07:20 PM
sorang PU & sorang Dai
Quote Ed_Lyn 17-1-2020 07:48 PM
Geli la tgk dia ni..  
Pussy hunter...  
Quote Ed_Lyn 17-1-2020 07:49 PM
Edited by Ed_Lyn at 17-1-2020 07:51 PM
biskut_milo replied at 17-1-2020 06:00 PM
Pegi mekah, jumpa lak calon bini baru..


Tu la..  Tambah plak bini & anak baru..
.. Keja apa dia ni.. Boleh ka nak sara..
Quote prettyuglybabe 17-1-2020 07:52 PM
i doakan dia jumpa jemaah wanita lain and bernikah lagi satu kat mekah nanti..aminnnn
Quote salmon-suki 17-1-2020 07:59 PM
Wateva lahh..penunggang agama{:nose
Quote jerukkedondong 17-1-2020 08:04 PM
Konon jd mutawwif demi sesuap nasi..bukan ko ditanggung bini ke hoi Abu..dasar biawak..ehhh
Quote virgo19 17-1-2020 08:05 PM
Muka tembok, kulit muka tebal sungguh. Tak larat aku nak maki.
Quote genUmi 17-1-2020 08:07 PM
mutawwif travel agensi mana ni?

Quote bondeh 17-1-2020 10:16 PM
prettyuglybabe replied at 17-1-2020 07:52 PM
i doakan dia jumpa jemaah wanita lain and bernikah lagi satu kat mekah nanti..aminnnn

Aamiin.. mudah mudahan termakbul doa kita semuaaaa..
Quote Melur1 17-1-2020 11:51 PM
Dgn bodoh2 nya pi membiak lgi. Selisih ! Btw anak ain tu comei nyaaa pipi tembam
Quote Megikari 18-1-2020 12:03 AM
prettyuglybabe: i doakan dia jumpa jemaah wanita lain and bernikah lagi satu kat mekah nanti..aminnnn

Aminnnnn... {:laugh
Quote aica187 18-1-2020 12:08 AM
nerd sungguh muka bini abu
Quote DARSITA 18-1-2020 12:31 AM

mutawif travel mana eh? untunglah mutawif dpt duduk business class.
Quote Adelisa 18-1-2020 01:56 AM
bkn hari tu si hana ni mintak cerai ke dgn babu ni?

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.153610s Gzip On
To Top