Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Instafamous Faiz Roslan Bertukar Jadi Perempuan, Netizen Suruh Berhenti Puji Dia Cantik!

18-1-2020 09:47 AM|Myeonir| Komen: 148

Kalau nak diikutkan sejak beberapa tahun lepas memang seorang instafamous iaitu Faiz Roslan banyak kali tular sebab bermacam jenis isu tapi kebanyakannya mengenai video atau penampilan dia. 

Makin lama netizen makin meluat dan kritikan bertubi-tubi mereka tuju kepadanya. Makin menjadi bualan ramailah apabila memilih untuk berpakaian dan berperwatakan seperti perempuan baru-baru ini. 


Dulu pun memang Faiz pernah viral sebab dia dan kawan-kawan memakai tudung serta bersolek demi untuk membuat video parodi. Tapi sekarang ini Faiz tidak segan untuk tampil feminin dengan rambut panjang mengurai serta mengenakan solekan yang tebal.


Netizen di Twitter rata-rata memberi pendapat yang golongan LGBT makin menjadi-jadi disebabkan komen yang positif dan sokongan daripada orang ramai.
 
Salah satu cara galakan orang ramai ini adalah dengan memuji 'kecantikan' Faiz Roslan ketika dia berpenampilan seperti perempuan. 

Kredit foto: IG
Kalau dekat Twitter memang nama Faiz Roslan ni sentiasa naik dan jadi bahan perbincangan. Selalunya tentang penampilan dia yang selalunya dapat kritikan hebat daripada netizen. 

Terbaru, netizen di Twitter minta orang ramai berhenti puji Faiz Roslan cantik sebab ianya akan buat dia makin syok dan asyik nak jadi perempuan. 


Dengar cerita mak Faiz pun tak kisah dengan pilihan anaknya itu. Dan instafamous itu juga tidak pernah lupa untuk memuat naik gambar bersama ibu tercinta bila punya kesempatan.


Ada yang kompang bila pakai macam perempuan, mestilah Faiz lagi seronok nak jadi macam tu!

Apa pula pendapat korang? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
6
0
0
Komen: 148
Komen

Previous : Sama Cantik Sama Padan, Peminat Doakan Kilafairy Segera Tamatkan Zaman Bujang

Next       : Berlakon Anggota Beruniform Lagi! Netizen Dah Meluat Tengok Muka Hairul Azreen?

Komen Terbaru

Quote hiswife 25-1-2020 06:23 PM
Semoga beroleh hidayah..

Sian mak. Sayu je air muka. Memang luaran nampak cam x kisah, but deep down siapa tahu.. Mak mana tak sedih anak end up jadi sebegitu. Insoflah brother!  

Lain-lain Komen

Quote Kurex 18-1-2020 09:51 AM
sumpah macam muka indon..
Quote Catpaw 18-1-2020 09:52 AM
Kat perut pusat dia tu selulir ka
Quote kiah_mai_pulak 18-1-2020 09:57 AM
doa je lah dia dpat hidayah dari Allah swt
Quote fadz84 18-1-2020 09:58 AM
Kalau maknya pun x ckp apa netizen nak ckp lagu mana lagi.. certain angle nmpk exotic jugak dia ni.. mcm black beauty..
Quote kiyudi 18-1-2020 10:06 AM
semoga kau d beri hidayah dek!!

Allahu mahal nye hidayah ni,,,,kalao bleh di beli2 akak nk belii hadiah kan utk sapa2 memerlukan...

tu lah dlm dunia ni xde benda yg leh d beli dgn wang ringgit

Allah....jgn kau bolak balik kan hati ku setelah kau beri kan hidayah MU...

peliharalah zuriat keturunan ku dr kesesatan..nauzubillah
Quote kerisnaga 18-1-2020 10:06 AM
kesianlah kt ko dek. moga Allah beri hidayah padamu.
Quote EvieWanKenobi 18-1-2020 10:08 AM
ni aje ke pencapaian dia untuk femes?
Quote gummiebear 18-1-2020 10:11 AM
Tak cantik pun masalahnya sis
Quote Boomibulat 18-1-2020 10:16 AM
Kak @KiahRonggeng88 cakap jdi pompuan buruk jadi lelaki buruk..
Quote Pamelaloba 18-1-2020 10:19 AM
Macam azah aziz versi ugly
Quote sarah82 18-1-2020 10:27 AM
Sapa puji dia cantik mmg mata buta kayu laaa... Pondan siam lagi cantik.. Ni muka jantan dikatakan cantik.. Mmg taste yg memuji tu tahap longkang ayaq acaq
Quote Kurex 18-1-2020 10:30 AM
sarah82 replied at 18-1-2020 10:27 AM
Sapa puji dia cantik mmg mata buta kayu laaa... Pondan siam lagi cantik.. Ni muka jantan dikatakan c ...

ayaq tu aku tau.. acaq tu apa
Quote Xim 18-1-2020 10:31 AM
Dia ni artis ke
Quote royaldanish 18-1-2020 10:31 AM
sarah82 replied at 18-1-2020 02:27 AM
Sapa puji dia cantik mmg mata buta kayu laaa... Pondan siam lagi cantik.. Ni muka jantan dikatakan c ...

Rabun yg kata cantik.. tak paham betul..
Quote Pink_Purple 18-1-2020 10:40 AM
huduh sangat..kalau nak jadi pompuan, biar la cantik daripd pompuan asli
Quote adm7 18-1-2020 10:58 AM






Quote makita 18-1-2020 11:04 AM
Nape ramai sgt lelaki nk jadi pompuan. Bukan pompuan ni insan yg lemah yg hanya mampu berserah ke mcm dlm lirik lagu rohana jalil tu
Quote cikmidorii 18-1-2020 11:08 AM


erk serius la jd gini last
Quote kuzaime 18-1-2020 11:08 AM
Maybe dia jadik besar kepala langsung x kesah apa org lain nak cakap sbb orang terdekat dgn dia pun mcm bagi restu dia jadik macam tu.

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108941s Gzip On
To Top