Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Post Gambar Uqasha Dan Luah Rindu, Cinta Dah Bertaut Kah?

20-1-2020 03:27 PM|Oleh: LilRose| Komen: 130

Kredit foto: IG

Posting terbaru Kamal Adli di Instagram membuat ramai peminat tertanya-tanya. Cinta dah bertaut kah?


Kredit foto: IG

Kamal menerusi sabuah foto meluahkan rasa rindunya terhadap pelakon Uqasha Senrose.

Memang ramai peminat merestui hubungan mereka dan berharap sampailah ke jinjang pelamin.


Kredit foto: IG

Fuh, penangan keserasian gandingan mereka di set penggambaran sampai terbawa-bawa ke realiti bila peminat mengharapkan agar bibit cinta benar-benar timbul! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 130
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Muat Naik Video Dengan Bella Astillah, Apa Motif Aliff Aziz?

Komen Terbaru

Quote puteribaya 30-1-2020 10:01 AM
Abob replied at 30-1-2020 09:52 AM
Adeh ..Perempuan Tanpa Dosa....

Pompuan pun boleh....

pompuan..bahasa pasar
prempuan..bahasa pasaraya

Lain-lain Komen

Quote ReginaGeorge 20-1-2020 03:38 PM
Sekali mekala kamal ni merembeskan juga ye...
Quote blue^panther 20-1-2020 03:40 PM
Cmon la kamal ni, tak serik ker kena friendzone yach???
Quote BicaraHatiku 20-1-2020 03:43 PM
Entah la.. Kamal ni low vibration/ aura kureng. Dgn Euwqasha nie lagi lerrr. No no no.
Quote Kurex 20-1-2020 03:48 PM
kau nak sejarah berulang ke
Quote bondeh 20-1-2020 03:50 PM
Meolls suka je dorang dua berjadian... walaupunnnn...
Quote keknaih 20-1-2020 03:54 PM
ok goodluck both of u
Quote Ritacomels 20-1-2020 03:54 PM
ReginaGeorge replied at 20-1-2020 03:38 PM
Sekali mekala kamal ni merembeskan  juga ye...

Haaaa merembeskan ???
Quote Ritacomels 20-1-2020 03:56 PM
Kan thn lepas ada yg nmpk deols ni bercuti sama2 kt phuket n bali.. Dh xde org luar nk ke kat depa ni, balik2 cari dlm circle dia je.. Kamal dulu dgn intan, pas tu, Emma ni uqasha.. Uqa lak dulu pekin, pas tu ben Amir, ni kamal
Quote fliphair8 20-1-2020 03:58 PM
ujung2 sang pompuan deny ade hubungan sebab ade jerung masuk perangkap...the end
Quote husna_amal 20-1-2020 04:06 PM
Kamal, jantan yang terdesak. Jalinkan hubungan tak kemana langsung.
Quote puanbintang 20-1-2020 04:09 PM
okla tu dedua...bertukar bf/ gf macam tukar baju
Quote Ashna21 20-1-2020 04:13 PM
Ritacomels replied at 20-1-2020 03:56 PM
Kan thn lepas ada yg nmpk deols ni bercuti sama2 kt phuket n bali.. Dh xde org luar nk ke kat depa n ...

Hefny jgn dilupakan
Quote Ritacomels 20-1-2020 04:19 PM
Ashna21 replied at 20-1-2020 04:13 PM
Hefny jgn dilupakan

Ouhh ha hefny sahad hahahahaha, situ2 je lahh, sian uqa cun2 pon dpt bf mcm ni jek, xde ke jerung2 besar masuk jarum
Quote MissLana 20-1-2020 04:33 PM
sendu. dua2 tukar gf/bf mcm tukar spender. next!
Quote Perawankota 20-1-2020 04:39 PM
Carik org biasa dah lah
Quote lasagna 20-1-2020 04:39 PM
kalau btul biar lah.. kita restu kan. if bukan, bukan lah jodoh mereka.
Quote ejrazak 20-1-2020 04:40 PM
Tak pnh rasa heols handsome n x teringin pun tgk drama2 heols. Sume angkara muka mcm x mandi heols. Cuba tgk drama STA sbb ada uqasha n ramai naw2 kwn meols kata drama ni best.eh tersuka plk tgk gandingan theols. Serasi pulek
Quote kaksenah65 20-1-2020 04:40 PM
Kamal ni tak serik ke dgn playgirl? dah kena dgn emma dulu lagi mau try uqa
Quote lasagna 20-1-2020 04:43 PM
Kurex replied at 20-1-2020 03:48 PM
kau nak sejarah berulang ke

dah byk sejarah sgt dah dia org ni kurex.
mebi dia org dah lali agaknya..

Lihat semua komen(130)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135748s Gzip On
To Top