Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Goodbye Haters! - Tak Kisah Dikecam, Risteena Belanja Video Didukung Isa Khan Pula

21-1-2020 12:05 PM|Oleh: LilRose| Komen: 141

Masa bercinta lagi dah 'bersemut', dah ikat tali pertunangan ni lagilah manis sampai 'boleh diabetes'!

Siapa tidak kenal dengan Nur Risteena Munim yang sering berkongsi kemesraan hubungan cintanya dengan Isa Khan hingga timbul rasa muak di kalangan ramai.


Kredit foto: IG

Nampaknya, pasangan itu tidak peduli dengan kritikan dan kecaman warganet yang menyifatkan hubungan mereka terlalu mesra walaupun masih belum halal sepenuhnya.

Dalam kemas kini terbaru di Instagram masing-masing, Risteena dan Isa memuat naik video mereka berdansa dengan lagu latar One In A Million. 


Kredit foto: IG

Siap main tenung mata dalam-dalam sambil dukung-dukung macam princess! Romantis gitu.

"Goodbye haters!" tulisnya bersama video itu.



Menurut Media Hiburan, Risteena dan Isa mengumumkan mereka sudah bertunang di Bali pada 23 November 2019.


Kredit foto: IG

baru bertunang dah boleh kena diabetes, dah kahwin nanti tak tahulah kemesraan macam mana ditunjukkan pada orang ramai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 141
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Demi Maruah Keluarga, Jangan Kaitkan Fara Mendoza Dengan Saya,"-Ramlah Ram

Komen Terbaru

Quote Lavender85 31-1-2020 01:11 PM
Jgn peduli dgn haters. Tapi pedulilah dgn murka Allah.Nauzubillah

Lain-lain Komen

Quote apedehal 21-1-2020 12:11 PM
Semuga mlm penantin nnt korg tunjuk kat ig ye adik2 miang..nk semogakan pelamin anganmu mosnah cam kejam sgt
Quote izzah_ok 21-1-2020 12:17 PM
selalu org buat video romantik2 mcm ni kat tempat2 lawa/pemandangan cantik..ni mcm apa je
Quote minahmanja 21-1-2020 12:18 PM
tah2 dorg berdua ni dh nikah kot.. lain macam menunjuk mesra nye tu...
Quote Yusrah 21-1-2020 12:21 PM
menyampahnya...kalau tak tahan sgt, kahwin cepat2 je dik
Quote rosasen 21-1-2020 12:23 PM
tak de ape dah kemanisan bila dah SAH nanti...
Quote Ina8895 21-1-2020 12:35 PM
Bodoh rupanya dia ni
Quote Melur1 21-1-2020 12:37 PM
filter gambar bukan main
Quote pitera 21-1-2020 12:38 PM
tak payah nak HALAL kan sangatla kalau dah sah berpegang camni.

setajah sangat aiols komen arini hahaha
Quote brego 21-1-2020 12:46 PM
Edited by brego at 21-1-2020 12:49 PM

apa pulak goodbye. we want more.
belanja la gambar seluk pulak, gambar tengah gentel ker.
or duduk celah kangkang macam maeombong
Quote violetungu 21-1-2020 12:46 PM
Nanti dah kawin nk tgk pasangan pun dh menyampah..
Quote mieymiey 21-1-2020 12:54 PM
walaupun masih belum halal sepenuhnya


Jadi maksudnya, dah halal separuh? Cenggitu?
Quote claudya 21-1-2020 12:59 PM
mieymiey replied at 21-1-2020 12:54 PM
Jadi maksudnya, dah halal separuh? Cenggitu?

hahahahahahah halal separuh. tersedak iols baca
Quote Boomibulat 21-1-2020 01:00 PM
OKU muncul lg..kali ni lumpuh x leh jalan pulak
Quote dubuk 21-1-2020 01:01 PM
kita dengan amerika ialah sepupu hang apa tauuu
Quote kiah_mai_pulak 21-1-2020 01:04 PM
adik beradik birah entah2 maknya pun birah jua
Quote Cintakapuri 21-1-2020 01:12 PM
Photo2 sheolsss ni kat ig macam terover pulak guna filter, muka yg laki tuh pelik
Quote Cintakapuri 21-1-2020 01:14 PM
Sume pict sheolss porelesss, iolss pun kenkadang edit2 gak tp takla over sgt.... rasa malju pulak if kat ig kemain flawless tp reality hampehhhhh
Quote mosti 21-1-2020 01:15 PM
Kita tengok lepas kawen macam  mana  nanti
Quote SherryZass 21-1-2020 01:16 PM
Musti mak pak sheolls urban tak kisah dorang berdukung angkat nih

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.161810s Gzip On
To Top