Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Suka Perempuan Seksi, Alif Hadi Mengaku Bercinta Dengan Zizi Kirana

24-2-2020 12:52 PM|Oleh: Saiful| Komen: 102

Dalam diam, sebenarnya pelakon Alif Hadi dan Zizi Kirana dan lama menjalinkan hubungan rapat sejak tujuh tahun lepas.

Alif mengaku yang selama ini dia cemburu bila ada lelaki yang meminta nombor telefon Zizi.


"Sepanjang kenal, ada saja waktu saya rasa cemburu. Lagi-lagi bila ada artis lelaki atau orang ternama yang minta nombor sedangkan waktu itu saya ada dengan dia. Tapi sebab tak semua orang tahu, saya terpaksa berdiam diri je," katanya kepada mStar Online.

Semnetara itu Alif tak kisah dengan penampilan seksi Zizi.

Foto: IG
Dia sendiri suka melihat Zizi seksi dan menerima penyanyi itu seadanya.

"Saya rasa semua lelaki suka tengok wanita seksi. Lebih baik saya pandang dia daripada perempuan lain," tambahnya.



Alif jugatidak menolak sekiranya dia berjodoh dengan Zizi. Maknya pun dah mula tanya-tanya.

Apa lagi, cepat-cepatlah masuk meminang! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 102
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Tak Sentap, A Aida Terharu Kazim Elias Tegur Dalam Ceramah Perdana

Komen Terbaru

Quote Carcosa 14-3-2020 10:35 PM
Edited by Carcosa at 14-3-2020 10:37 PM

Ehhhhh. Tadi meols baru tertengok HLive, agak yummy jua mamat ni yachhhhh
Bergeterrrrr mutiara korsani meols tgk dia. Seriously. Walaupun badan tak sepeti ais BamJul, tapi muka si Aliff Hadi ni manis yach seperti wajib dijilat.
Ehhhh??? Motip aku merenyam lebih malam nih??

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 24-2-2020 12:56 PM
Kalau bercinta lama2 tapi takde ikatan yang sah takde gunanya. Sia2 je.
Quote SherryZass 24-2-2020 12:57 PM
Whoryus?
Ooohh, selalu jadi pelakon pembantu. Kenal muka tapi baru tau nama dia
Quote Xim 24-2-2020 12:58 PM
Saje nk mnempel ke??siyes x penah tgk
Quote aemon 24-2-2020 12:58 PM
Seronok ke tengok tetek layut jiji?
Quote beatgirlX 24-2-2020 12:59 PM
Dia ni not bad berlakon...
Masuk je minang..lama sgt bercinta tu
Quote puracendana 24-2-2020 01:04 PM
beatgirlX replied at 24-2-2020 12:59 PM
Dia ni not bad berlakon...
Masuk je minang..lama sgt bercinta tu

Kannnn..

Dr dok canang canang bercinta dgn anak orang
Pinanhlah dia, halalkan dia
Quote aijinmisaki 24-2-2020 01:06 PM
Siapakah anda?
Quote dudaberhias 24-2-2020 01:07 PM
who areee yussssssss
Quote Boomibulat 24-2-2020 01:11 PM
Bercinta nak yg seksi,nikah kau nak yg sopan kan..
Quote Lavender_Violet 24-2-2020 01:11 PM
Euwww.....statement dia air dah naik kepala buat aku membayangkan yg heols dah biasa bersenggama dgn Zizik
Quote September14 24-2-2020 01:12 PM
Dia ni yg dlm drama nak kat lofa tu ke cter apa ntah
Quote lasagna 24-2-2020 01:15 PM
dlu zizik ckp nk laki gaji rm5k kan?
aku harap mamat ni siap sedia gaji tetap rm5k ya.
good luck bro!
Quote beatgirlX 24-2-2020 01:18 PM
Edited by beatgirlX at 24-2-2020 01:20 PM

Double post lak..
Tapi kita share le tajuk citer tu
Red Velvet
Quote beatgirlX 24-2-2020 01:18 PM
September14 replied at 24-2-2020 01:12 PM
Dia ni yg dlm drama nak kat lofa tu ke cter apa ntah

Haah..dia berlakon ngan lopa..aliff satar..dia kawan ngan alif..aku cam dia dr citer ni la..hehe
Quote mongoose_kidz 24-2-2020 01:29 PM
aku ni mmg suka bab2 hiburan,suka tgk tv,suka baca gosip
jarang la artis aku x kenal...(mksud aku tau nama,pernah tgk dlm tv)
tp yg ni serius x kenal ....
mmg sendu sgt nmpaknya
Quote mieymiey 24-2-2020 01:38 PM
"menjalinkan hubungan rapat sejak tujuh tahun lepas"

Bukan mamat ni duda ker?
Ada benang heols sebelum ni kan.
Dah lama ker cerai?
7 tahun lepas?
Quote loladaily 24-2-2020 01:38 PM
Whoooo aree yusss??
Quote crazybeach 24-2-2020 01:46 PM
whoareyouss sangat nok. iols hengatkan fendy bakry dah quputeh ke hapa
Quote Kurex 24-2-2020 01:46 PM
who are youssss

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top