Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kongsi Video Khir Rahman Mengamuk, Man Raja Lawak Dikecam Sebar Aib Rakan Sendiri

1-3-2020 11:06 AM| Komen: 32

Kredit foto: Instagram Man Raja Lawak

Baru-baru ini Man Raja Lawak berkongsi dalam laman Instagram (IG)nya , pengarah teater Korupsi Dewan Semandung, Khir Rahman mengamuk dengan dua pelakon yang datang lewat ketika sesi latihan. 


Tindakan  Man berkongsi video itu mencetuskan kontroversi dan mendapat kecaman netizen kerana dilihat mahu memalukan rakannya .

Selepas teruk dikecam, Man tampil menjelaskan video berkenaan hanya sekadar gurauan dan prank terancang oleh mereka yang terb@bit dengan pementasan. 

Ia bertujuan menyakat dua pelakon berkenaan. Bikin suspen betul!


"Kepada netizen yang mengecam, saya maafkan. Saya faham mereka tidak mengetahui situasi sebenar," tulis Man di IGnya.


Untuk info, Selain Man, teater Korupsi Dewan Semandung turut dibintangi Tauke Jambu, Mark Adam, Vicha Saywho, Joey Daud, Syura dan ramai lagi. Ia akan dipentaskan mulai malam ini hingga 1 Mac 2020.

Lain dari yang lain Man promosi teater nih. Semoga sukses Man!

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 31
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Maki Sepahtu Tak Pergi Majlis Kahwin Mamat, Diva AA Sentap Dengan Jep?

Komen Terbaru

Quote Jemahjemah 4-3-2020 02:56 AM
Lol propa je ke

Lain-lain Komen

Quote lee_sakura 1-3-2020 11:19 AM
prank yg menjadi, hebat khir rahman
Quote minah_selekeh 1-3-2020 11:19 AM
So, semua tu prank je la?
Quote ajinomotonosuga 1-3-2020 11:26 AM
Bosan lah..dah tua tua nk mengader..bermanja?

Abah ko!!
Quote RatuDunia94 1-3-2020 11:38 AM
Iols dah agak.. mmg marketing stunt je ni.. agak bodoh la man kalau dia post video khir rahman marah masa tgh kerja.
Quote pencintaABC 1-3-2020 11:40 AM
Lewat datang latihan or shooting tak kelakar eh...mohon retis2 sangkak negara yg tak pandai jaga call time terasa
Quote kiah_mai_pulak 1-3-2020 11:50 AM
ooooo dh tu haruskah kita mnggelabah tetek pasal ni?
Quote Cassieopeia 1-3-2020 11:51 AM
tread ni dah ada kan sebelum ni..
Quote crazybeach 1-3-2020 12:06 PM
so so sooooo? ko nak kata ko sebar berita tak betul la sebelum ni? dah boleh dakwa fake news dok?
Quote MisXoXo 1-3-2020 12:18 PM
I suka man dr dulu smpai skrg.good job man..semoga murah rezeki kamu..kick that ali out lah
Quote Nyahh 1-3-2020 12:21 PM
Lawaaaaaakkkk dohh lawakkkk sangat aihh
Quote Adm89 1-3-2020 12:32 PM
Dah agak...
Quote LadyCarefree 1-3-2020 12:35 PM
Tak kenal. Sukatilah.
Quote dudaberhias 1-3-2020 12:35 PM
video terhina dari pelawak terhodoh di malaysia ni... masing2 nak perhatian sekarang ni sampai angkat tangan pun di kira lambai2..
Quote chicozinn 1-3-2020 01:45 PM
Man jadi ke join bocey ganti arwah abam?
Quote MsKathryn 1-3-2020 01:57 PM
X kenal...
Quote Ladybird910 1-3-2020 02:25 PM
Ni kira nak uppp kan sale show sendu ke cmne???
Quote inspiro92 1-3-2020 02:35 PM
kiah_mai_pulak replied at 1-3-2020 03:50 AM
ooooo dh tu haruskah kita mnggelabah tetek pasal ni?

Tak sakitkah tboobies hampa dok menggelabah kebelakangan ni?
Quote munchkin 1-3-2020 03:07 PM
Sowy kowang sye.

Pergi sekolah balik lah
Quote samshik 1-3-2020 03:14 PM
Xlawak punnn.. Lg naik darah ader arr

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top