Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ada Rezeki Nak Jamu Rendang" - Diva AA Mohon Maaf Perlekeh Paramedik

26-3-2020 10:05 AM|Oleh: intan| Komen: 90

Baru-baru ini, pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA membuat satu lagi kontroversi dengan memperlekehkan tugas paramedik Hospital Putrajaya.


Kredit foto: Twitter Azwan Ali

Berikutan itu, Hospital Putrajaya bertindak membuat laporan polis terhadap Diva AA yang kemudian dibalasnya dengan makian menerusi laman Twitter.

Namun semalam, Azwan Ali tampil membuat permohonan maaf secara terbuka berhubung kenyataannnya yang dianggap telah memandang rendah serta memperlekehkan tugas paramedik hospital tersebut.



Dalam permohonan maafnya itu, Diva AA sama sekali tidak menyangka kata-katanya itu boleh mengguris hati segelintir pihak hingga menyebabkannya tular.

Azwan Ali kemudiannya berhasrat untuk menebus kesilapannya dengan menjamu rendang hasil air tangannya kepada petugas hospital berkenaan.

"Mohon maaf terbuka kepada pihak Hospital Putrajay khasnya doktor dan pengurusannya kerana kandungan perutusan khas saya telah menjadi begitu panas dan mencetuskan kontroversi hingga ada pihak terganggu emosi dan sebagainya, mohon maaf," ujarnya dalam video berkenaan.


Kredit foto : Berita Harian

"Kalau ada rezekiku masak rendang cef Diva AA dan sedekahkan kepada pengurusan yang tersinggung dengan kata-kata saya, mohon maaf kita hidup ni tak lama," katanya lagi menerusi video yang dimuat naik di akaun twitternya pada rabu lalu.


Dalam pada itu, Diva AA berharap dan berbesar hati sekiranya Hospital Putrajaya menerima permohonan maafnya dan berjanji tidak akan mengulanginya lagi.

"Semoga maaf saya diterima Hospita Putrajaya.

"Kita percaya kes ini boleh diselesaikan dan sekarang terpulang pada pihak Hospital Putrajaya pula," ujarnya dalam video tersebut.

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata binasa. Harap Diva AA belajar dari kesilapan ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 90
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Izzue Islam Tiada Job, Mula Kurangkan Beli Baju

Komen Terbaru

Quote kucim 16-4-2020 11:59 PM
hahaha pokemach pokemach bersembur2 liur masa masak...hehehe.....lawak la tgk video2 mak hayam nie...

Lain-lain Komen

Quote mamastoney 26-3-2020 09:56 AM
Dasar pondan bodoh sial
Quote umbut 26-3-2020 10:05 AM
Taknak ler rendang kau... ntah apa disumpah maki kat rendang tu.. sambil terpercik air liur...
Quote leftrani_kel 26-3-2020 10:17 AM
Dah terkne br nak mintak maap..
Quote m2506 26-3-2020 10:19 AM
pandai lak kakta 'mohon maaf kita hidup ni tak lama'

baik2 la bahasa tu mulut tu....
Quote Kurex 26-3-2020 10:22 AM
Tapi kan...
Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku mintak tolong. Berbanding ada yg sorang ni mulut manis... Belajar dekat Scotland sampai ramai yg idolat kan dia. Tapi kemain manis, takde nak maki, tapi suka menghasut, perlekehkan, pandang rendah, pergunakan orang, laga2 kan orang...
Quote LautBiru52 26-3-2020 10:42 AM
Tak sangka ade yg terguris? Peliknya statement. Cakap kau tu penuh makian la pakcik. Tak payah la nak sedekah makanan dkt orang. Orang lain masak sambil berzikir. Kau sambil memaki. Makan je la sendiri rendang kau tu pakcik.
Quote mieymiey 26-3-2020 10:50 AM
Bak kata heshe, kita hidup ni tak lama. Patut la heshe memaki hamun bagai tiada hari esok. Habis dihembusnya semua dalam satu nafas.
Quote timah03 26-3-2020 10:52 AM
Asal kena Saman je, minta maaf.... Tak ada duit sangat la kan nak balas Saman tu....
Quote blekkep 26-3-2020 10:53 AM
rendang heshe x sodap yachhh
Quote caramello 26-3-2020 10:54 AM
Kurex replied at 26-3-2020 10:22 AM
Tapi kan...
Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku min ...

Tp dgn org yg mulut mcm AA ni, sape je yg mampu bertahan n bersabar nokk wlp hati baik kononnye..sumpah seranah dia dh tahap infinity dh..seolah2 xde hari esok lg dh bg dia
Quote Jonijonet55 26-3-2020 10:58 AM
Kurex: Tapi kan...Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku mintak tolong. Berbanding ada yg sorang ni mulut manis. ...



Perangai mcm kak ipar aku.. Bljr overseas jgk... Mulut tak celupar tapi sbijik r mcm kurex cakap tuh.. Idolat sgt..
Quote namieamuro 26-3-2020 11:05 AM
seram sejuk kalau diva aa masak..dgn caci maki..tentu dgn air liur skali termasok dlm tu..
Quote Kakalongmu 26-3-2020 11:09 AM
Kalu kaka bagi free pun tak mau. Bagi upah seutas gelang utk makan rendang heols pun kaka tak mau. Geliiiiii
Quote tagas 26-3-2020 11:11 AM
Edited by tagas at 26-3-2020 11:36 AM

eh suka2 pulak si lempok nih berjimba depan sunway

tu hari bkn main pokemakk kan netizen yg menggeluporrr

kluar umah not walk the talk la ko nyahh


ko bg free seperiuk kuali pun org tak hadapla

rendang mandrem ko tu dgn hati kotor suka

nyumpah nya tu rendang berulattt ko tu


wekkkkkkkkkkk
Quote beni_nikaido 26-3-2020 11:14 AM
Beni dah agak dah....
x lama ni terus buat permohonan mahap sbb takut kena saman
Quote tembamgirl09 26-3-2020 11:16 AM
takpelah Diva, makilah banyak2, gurislah hati manusia seramai yg boleh. Ko juga yg menjawab depan tuhan nanti hohoho
Quote KelisaOren 26-3-2020 11:33 AM
Kepada TRULY DIVA AA ko sekolah tak? SRP lepas tak? Duduk rumah la pohkeeemakkk
Quote tagas 26-3-2020 11:37 AM
menggeluporrrr depan sunway

pokemakkkkkkk punye pondan
Quote red_velvet 26-3-2020 11:39 AM
Tak selera nk makn rendang diva aa..risau terpeecik2 air liur sambil mengacau rendang pakej maki hamun pokeymark pokeymark... Eurghhh

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top