Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Panas! Hana Azraa Sahkan Sudah Berpisah Dengan PU Abu?

5-4-2020 10:26 AM|Oleh: top5complete | Komen: 76

Sudah lama kita tidak mendengar gosip mengenai Pencetus Ummah kontroversi PU Abu dan isterinya yang pernah tular suatu ketika dulu. 

Sebelum ini, Hana Azraa mendakwa pendakwah muda itu berlaku curang serta mendedahkan foto seorang wanita yang didakwa sebagai skandalnya.


Foto: IG

Terbaru, Hana mendedahkan dia dan PU Abu sudah pun bercerai menerusi satu posting di Instagram miliknya. Dia tidak mahu lagi ada pihak membuat spekulasi mengenai hubungannya bersama PU Abu selepas ini.


Foto: Instagram, Gempak
Hana berkata, mereka bukan lagi suami isteri dan tidak mempunyai apa-apa hubungan. Jelasnya lagi, jika PU Abu mengatakan mereka masih lagi suami isteri dia sendiri tidak pasti mengapa bekas suaminya berbuat demikian.


Foto: IG

Semoga penjelasan ini dapat memuaskan hati semua pihak. Hana dan PU Abu mendirikan rumah tangga pada Mei tahun lalu dan dikurniakan cahaya mata bernama Muhammad Uwais Al-Mateen pada 1 Februari. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 76
Komen

Previous : "Dah Kering Idea Ke?" - Grup Dolla Dikecam Tiru Identiti Blackpink Versi Malaysia

Next       : Fazura Sumbang Dana Bantu Kerja Amal Zarina Anjoulie

Komen Terbaru

Quote cikanggun 9-4-2020 12:10 AM
Laku keras kote mangkuk hayun neh... tiap2 tahun curang time binik pegnen.. liar sungguh telur2 heols

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 4-4-2020 09:51 PM
Ok. Lepas ni harap korang dua lenyap dari bodgos.
Quote naina 4-4-2020 10:00 PM
tiap2 taun naik mahkamah. semoga insof. time2 pkp ni nak ulik bini pon takda,anak pon jauh
Quote Tinot7 4-4-2020 10:02 PM
Apo la.. toksah masuk bodgos lagi la
Quote kiah_mai_pulak 4-4-2020 10:03 PM
hanaat ni nk anak je kot.. tiap kali beranak mesti cerai kesudahan!
dh kau sanggup nikah laki org, takkanlah suami kau xleh nk cari lain .  rasainnn lohhhh
Quote jiwakacau06 4-4-2020 10:03 PM
jenis cpt boring kut set2 ni...ksian ank xdan knl bpak
Quote rosannazmia 4-4-2020 10:04 PM
Semuga abu dan hana dipermudahkan urusan jodoh lagi.. Sekian komen baik2 meols
Quote kiah_mai_pulak 4-4-2020 10:04 PM
friedfishsoup replied at 4-4-2020 09:51 PM
Ok. Lepas ni harap korang dua lenyap dari bodgos.

jgn harap lah takda kat bodgos ni selagi @Cari-Saiful @Cari-Azza bergetayangan kat sini dan bertenggek kat ig
Quote little_sis 4-4-2020 10:05 PM
terlerai jua akhirnya..
Quote sharlenetexas 4-4-2020 10:06 PM
Social distancing

Quote BoongaKertas 4-4-2020 10:07 PM
Hmmm..nak ckp cash tapi terkenang caption ex wife abu yg pertama yg sgguh baik caption dia, iols ucap takziah lah mcm tu. x sampai hati nak ckp cash.
Quote sharlenetexas 4-4-2020 10:07 PM
rosannazmia replied at 4-4-2020 10:04 PM
Semuga abu dan hana dipermudahkan urusan jodoh lagi.. Sekian komen baik2 meols


Pejabat agama bahagian nikah, cerai dan rujuk buka ke tak masa pkp? Puasalah dulu
Quote sarah82 4-4-2020 10:11 PM
Nanti hanya ni guna modal nak dpt kesian dari bawang rangers.. Puii sangat
Quote hyie 4-4-2020 10:15 PM
makin bz la netizen minggu ni yach...tetiba iols terbayang si abu ni cam pussy hunter pulak ewwww zizikk
Quote becir 4-4-2020 10:19 PM
Berpisah=separated=duduk asing menunggu masa nak cerai.

So kalau Aburet Tu ngaku hanat tu Bini dia lagi logic je..
Quote ellejo 4-4-2020 10:22 PM
dekat kampung aku ada janda mcm ni. caras laki orang, bila da dapat, tak sampai setahun dia ceraikan laki tu. tak silap dah kawen 6 kali umur baru late 30s.
Quote KIM.K 4-4-2020 10:25 PM

Harap pee you ni takda ketagihan 6 sebab terlibat benda luar tabii and degrading dgn wanita
Quote beatgirlX 4-4-2020 10:25 PM
Nak kesian pun rasa tu x de..entah lahh..
Quote manehnya 4-4-2020 10:25 PM
ellejo replied at 4-4-2020 10:22 PM
dekat kampung aku ada janda mcm ni. caras laki orang, bila da dapat, tak sampai setahun dia ceraikan ...

Wau... Msti dia lawa kannn
Quote zeitabaei 4-4-2020 10:30 PM
Bukankah Ada gosip kata termengandung dulu.kata kahwin hanya nak sahkan taraf ..ke citer org lain...lupa dah... Cuma pompuan ni nak tagih simpati supaya org beli produk dia la tu...lps ninlaki sape pulak dia nak caras

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top