Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Perlu Lelaki, Fatin Afeefa Tak Minat Nak Kahwin

30-7-2020 03:20 PM| Komen: 66

Fatin Afeefa kata dia tak berminat untuk kembali berumahtangga.

Baginya perkhwinan menuntut pengorbanan.


Walaupun terpaksa membesarkan dua orang anak, namun pelakon ini gembira dengan kehidupan solo

"Buat masa ini, saya tak berminat mahu mendirikan rumah tangga. Saya gembira dengan kehidupan hari ini kerana dapat fokus kepada kerja dan keluarga. Sekiranya berkahwin semula, saya kena fikir soal keperluan suami, makan minum dan kelengkapan. Jadi, buat masa ini, saya gembira hidup sendiri.

"Ramai peminat menyuruh saya berkahwin, tetapi saya tak akan berkahwin untuk memuaskan hati orang. Jika bahagia tidak mengapa. Kalau merana, saya juga yang tanggung nanti. Jadi, tak perlulah saya mengikut kehendak sesiapa," katanya kepada Berita Harian.



Tambahnya, dia malas nak sakit kepala jika dikurniakan zuriat lagi.

"Prinsip hidup, tak perlu fikir apa orang nak cakap. Saya tak tidak perlukan lelaki dalam hidup. Walau tanpa kehadiran lelaki sekali pun, saya masih mampu menikmati kemewahan dengan cara tersendiri.



"Jangan dekati saya kerana tak suka orang mendekati. Jika ada yang mengatakan saya 'high maintenance', saya tidak suruh pun orang jaga saya.

"Saya hidup mewah sebab saya bekerja. Saya mempunyai beberapa kontrak jangka masa panjang, jadi apa alasan tidak mampu pakai apa yang ingin dipakai? Saya mampu dan saya tak perlukan lelaki tanggung saya," tambahnya.

Foto: IG
Bukan itu sahaja, Fatin juga akan berjimat cermat sekiranya mahu mendapatkan sesuatu yang diinginkan.

"Sebelum membeli sesuatu, saya ukur baju di badan sendiri. Jika mampu, saya beli tetapi, tidaklah semua benda mampu dimiliki. Katakan saya mahu beg tangan, saya akan kumpul duit menerusi dua tiga projek kerja yang dibuat. Ada duit lebih, saya akan simpan.

"Jika ada pihak yang sangsi dengan kemewahan yang dimiliki, saya boleh mengemukakan resit pembelian,".-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 66
Komen

Previous : Ibu Hidayu Dedah Alasan Syed Faris Kahwin Lain Sebab Nak Jana Ekonomi Keluarga

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote T541 10-8-2020 12:29 PM
Lawa ke idok?

Ni another spesis suka laki org. Haha

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 30-7-2020 03:23 PM
Dah cemana ko nak kawen. Keling boipren ko tanak cerai bini masuk Islam kawin ko.
Quote nuril86 30-7-2020 03:27 PM
aik.... nak jugak interframe minah ni
Quote prettyuglybabe 30-7-2020 03:29 PM
ye tak payah kawin..
kikis je duit jantan sampai kering..
dah kering sok cari jantan lain pulak
Quote KIM.K 30-7-2020 03:44 PM
Baru ke haritu orang speku heshe kat benang atul
Quote Zaien 30-7-2020 03:53 PM
dua_chzy replied at 30-7-2020 03:23 PM
Dah cemana ko nak kawen. Keling boipren ko tanak cerai bini masuk Islam kawin ko.

owhh masih together ka??
Quote dua_chzy 30-7-2020 03:55 PM
Zaien replied at 30-7-2020 03:53 PM
owhh masih together ka??

Tak tau. On off kan deyol.
Quote Salazarhere 30-7-2020 03:57 PM
statement macam reverse psychology je. sebenar nye nak tuuu...
Quote Salazarhere 30-7-2020 03:57 PM
statement macam reverse psychology je. sebenar nye nak tuuu...
Quote barfi 30-7-2020 04:00 PM
Buatlah apa yg ko nak buat. Dosa pahala ko sendiri yg tanggung. Cuma 1 je jangan rosakkan rumahtangga org lain.. selebihnya ikut suka ko dik..
Quote haryatie 30-7-2020 04:06 PM
btul la tu ...
kalau x kahwin pun boleh happy, boleh mewah buat apa kawin
Quote zulka 30-7-2020 04:15 PM
ye la ye la..
apa susah...skang byk jual vibrator...kat shopee pun ada
Quote YomiuriLandMae 30-7-2020 04:18 PM
tbh iols baru tau yg dia dah kawen.. dia dah kawen kan?
Quote Hypothetically 30-7-2020 04:29 PM
Pernah jumpa dia ni last year masa cuti kat Melaka, tengah makan kat kedai yg famous jual chicken rice balls.  Told hubby tu artis. Hubby cakap "bukan budak lagi ke, kenapa pakai make up tebal sgt".  Yup, kecik je org nya  but we were not impressed.
Quote slyfynx 30-7-2020 04:50 PM
Ok, so aku kene buat ape lepas tau ko x nk kawin?
Berdoa supaya hati ko terbuka ke?
Quote cmf_premierleag 30-7-2020 05:18 PM
muka dia mcm rita rudaini versi junior
cemana dia bleh polish habis habisan ek? dgn kulit glowing pinkish bagai......sbb ms kekecik dlm film tentang bulan, kemain berkerak jah aku tgk
Quote addved 30-7-2020 05:18 PM
Tak minat nak kahwin hanya nak ...
Quote merahrose 30-7-2020 06:37 PM
wtpa kawen klau bleh scandal...keling tu xnk covert klau x msti gedik2 ajak kawen..
smpai skrg aku curious spa bapak anak lelaki dia
Quote Normabaru 30-7-2020 07:04 PM
Hypothetically replied at 30-7-2020 04:29 PM
Pernah jumpa dia ni last year masa cuti kat Melaka, tengah makan kat kedai yg famous jual chicken ri ...

Lawa ke idok?

Ni another spesis suka laki org. Haha
Quote Aunty_Acid 30-7-2020 07:08 PM
Kucen scottishfold dia tu cumil lah rs nk kipnap jer

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top